![]() |
|
VU+ DUO2 - problém s uložením DVB-T2 stanicZdravím. Sice je mi jasné, že VU+ Duo2 neumí HEVC, ale přesto jsem chtěl vyzkoušet naladit DVB-T2 kanál 28 (Pardubice). Mám image VTI 8.2.3. Po nastavení frekvence bylo nalezeno 14 stanic, ale ani jedna z nich se neuložila do seznamů kanálů pod TV ani pod Rádia. Nevíte někdo jak na to? Chtěl bych vyzkoušet nahrávání, zda se uloží všechny streamy a půjde nahrávka přehrát v PC. Předem díky za všechny dobré rady.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: VU+ DUO2 - problém s uložením DVB-T2 stani...Pravdepodobne boli naladené programy zaradené medzi dátové služby keďže prijímač nepozná DVB-T2 formát (ako napr. rozne aktualizácie pre satelitné prijímače). Dá sa to vyriešiť ak sa vieš pripojiť do VU cez sieť. S programom na editáciu nahratých staníc napr. dreamboxEdit si stiahneš do počítača naladené programy a upravíš nastavenie HEVC programov. Dvojklikom na názov programu sa dostaneš do detailov a zmeníš typ služby. https://drive.google.com/file/d/0B9hg7r8_c68nUVctZzNxUXlnbDQ/ Po nahratí úprav späť do VU by sa ti mali objaviť upravené HEVC programy medzi TV kanálmi. Následne môžeš skúsiť niečo nahrať a prehrať napr. cez VLC player, ktorý by mal mať vstavané kodeky a možnosť hardwarovej podpory. |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
@majoSkDíky. Vyzkouším.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
![]() |