![]() |
|
Openbox S3 CI - naplánovaná nahrávka sa neukončíAhojte. Mám Openbox S3 CI - firmware najnovší myslím 137 alebo tak. Ak dám naplánovať nahrávanie cez Utility - Rezervácie, tak mám problém ktorý spočíva v tom, že nahrávka sa začne v stanovený čas, ale v stanovený čas neskončí. Nahráva sa ďalej. Musím to ja vypnúť ručne. Som z toho zmätený. Hral som sa s tým a všimol som si viacero vecí.- pri nahrávaní cez Rezervácie nebliká na displayi červená LED. Pri ručnom nahravaní bliká - je to takto OK? - Môže mať vplyv na to, že nahrávka sa neukončí aj to, že počas nahrávania programy prepínam - samozrejme na rovnakom transpondéri. Čas nahrávky zadávam ručne nie cez EPG. Poraďte prosím. |
melod
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: Openbox S3 CI - naplánovaná nahrávka sa ne...Pokud máš vypnutý displej ve standby režimu,při časovém nahrávání jen svítí hodiny a červená dioda nebliká.Zadej čas nahrávání přes EPG a popřípadě navigační údaje poté uprav ručně v menu - pak se receiver při časovém nahrávání( s USB flash i s HDD)skutečně vypíná.Přepínání programů během timeru je pro každý jednotunerový receiver poněkud nestandartní situace - proto je nutno s nestardartním chováním receiveru počítat.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Openbox S3 CI - naplánovaná nahrávka sa ne...aspoň čo som si všimol, červená LED nebliká keď mám STB zapnutý. svieti tam len napríklad P1 |
melod
![]() |
|
RE: Openbox S3 CI - naplánovaná nahrávka sa ne...keď je v stadby móde neviem- ešte som to takto neskúšal |
melod
![]() |
|
RE: Openbox S3 CI - naplánovaná nahrávka sa ne...S3 CI - to nevím, ale u S3 mini (stejný fw)žádná dioda při nahrávání nebliká, musím se kontrolně podívat na flash, nebo hdd jestli opravdu nahrává. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
![]() |