Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Openbox S3 CI - naplánovaná nahrávka sa neukončí

Ahojte. Mám Openbox S3 CI - firmware najnovší myslím 137 alebo tak. Ak dám naplánovať nahrávanie cez Utility - Rezervácie, tak mám problém ktorý spočíva v tom, že nahrávka sa začne v stanovený čas, ale v stanovený čas neskončí. Nahráva sa ďalej. Musím to ja vypnúť ručne. Som z toho zmätený. Hral som sa s tým a všimol som si viacero vecí.

- pri nahrávaní cez Rezervácie nebliká na displayi červená LED. Pri ručnom nahravaní bliká - je to takto OK?

- Môže mať vplyv na to, že nahrávka sa neukončí aj to, že počas nahrávania programy prepínam - samozrejme na rovnakom transpondéri.

Čas nahrávky zadávam ručne nie cez EPG. Poraďte prosím.

melod
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Openbox S3 CI - naplánovaná nahrávka sa ne...

Pokud máš vypnutý displej ve standby režimu,při časovém nahrávání jen svítí hodiny a červená dioda nebliká.Zadej čas nahrávání přes EPG a popřípadě navigační údaje poté uprav ručně v menu - pak se receiver při časovém nahrávání( s USB flash i s HDD)skutečně vypíná.Přepínání programů během timeru je pro každý jednotunerový receiver poněkud nestandartní situace - proto je nutno s nestardartním chováním receiveru počítat.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

aspoň čo som si všimol, červená LED nebliká keď mám STB zapnutý. svieti tam len napríklad P1

melod

keď je v stadby móde neviem- ešte som to takto neskúšal

melod

S3 CI - to nevím, ale u S3 mini (stejný fw)žádná dioda při nahrávání nebliká, musím se kontrolně podívat na flash, nebo hdd jestli opravdu nahrává.

konas
Registrace: 12/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra