Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Ochutnávka připravovaného seriálu Rai

Můžete se v předpremiéře podívat na teaser připravovaného hororového seriálu o kterém jsem už psal v minulých měsících (můžete dohledat v diskuzích). Jedná se o mega projekt italské televize Rai která nemá v evropské produkci obdoby. Rozpočet seriálu je okolo 300 milionů euro a je to první seriál tohoto druhu v Evropě. Rai se inspirovala slavnou sérii The Walking Dead. Seriál bude velmi akční a surový a bude hodně sázet na napětí a mystery. Ještě se neví kdy se diváci dočkají premiéry. Jisté je, že se seriál objeví na Rai 2 v cenzurované verzi (v prime time) a necenzurované verzi po 23hod na Rai 4. Také ve 4K na Rai 4K. Název seriálu je The End.

https://youtu.be/yN7q2PoVTBo

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 99
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ochutnávka připravovaného seriálu Rai

Název: The End Of the Day

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Aby to nebyla pohádka pro děti do osmi let.Něco jako Hra o trůny.

jenes
Registrace: 1/2016

@jenes

No tak "pohádka" to asi bude (nebo ty jsi viděl někde zombie epidemii??) ale pro děti bych zrovna neřekl... :))

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

a nebolo by lepšie , keby si s tými talianskými (nevhodné slovo)mi zostal na talianskych fórach ? čo taliansko to spam. nikto tomu tu nerozumie.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@oneeeee

Dávám sem informace o projektech, které míří i na mezinárodní trh, tedy i na ČR.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@oneeeee

Ale rozumí,třeba moje dcera a vnučka.

rezek
Registrace: 1/2010

@franck

"Seriál bude velmi akční a surový", tak si ho tam nechte.

sateliťák
Registrace: 2/2006

@sateliťák

No jo no, rozumím... Ale třeba taková Gomorra taky není zrovna slaďák...a jak se prodala do světa. Dnešní publikum (hlavně mladé) chce krev, akci, střílečky... Televize je zábava a musí se přizpůsobit požadavkům publika.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Za mě dobrý, ale trochu s křížkem po funuse. TWD, FearTWD, iZombie, Z-Nation...teď ještě tohle? Nevím, čím chce zaujmout. Z-Nation silně vybočuje a proto mě ještě baví. Budou detaily víc na vnitřnosti? Nic jinýho mě nenapadá. To už mě víc zajíma připravovaná Absentia na AXN.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Já prostě nerozumím "Tvé motivaci". Nechtěl jsem reagovat, ale onééé to napsal absolutně jasně. Tak se teda zeptám: "co Tě vede k tomu, že si dáváš tu práci a pořád poskytuješ informace o věcech, které tady 98% lidí nezajímá"? Už jsme to samozřejmě tady probírali a dobrá, akceptovali jsme, že sem přispíváš a informuješ. Podotýkám, že není "normální", když si někdo dává takovou práci a "informuje" v "takovémto rozsahu", takže co za tím je? Honíš si svoje EGO, nebo proč vlastně? Tohle není normální...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan

@tukan

No normálně bych Ti neodpověděl, ale protože mám dobrou náladu, tak Ti vyhovim. Televizi rozumím, pracoval jsem pro Rai skoro 10 let, dnes už sice ne, ale za tu dobu jsem si tam udělal kamarády a známé a logicky vidím pod pokličku této televize. Protože je Rai druhá největší veřejnoprávní televize v Evropě (po BBC) a to jak rozpočtem tak i počtem vlastní produkce, má své diváky i v Česku a na Slovensku. Protože Parabola.cz je jeden z mála serverů který informuje čtenáře i novinkách ze zahraničí jsou tudíž me příspěvky v souladu s politikou tohoto serveru a věř mi, že za ty dva roky co sem píšu si me příspěvky své čtenáře našlo. A na závěr malou radu: já vždy píšu v titulku o čem příspěvek je, tudíž, bych Ti příště doporučoval, aby jsi jej rovnou nečetl a vyhledal téma které Tě zajímá. Díky za pochopení, snad jsem se vysvětlil. ;)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@meduzka

No já si myslím, že seriál si najde své lidi. Samozřejmě že originální série to asi nebude, ale účel asi splní. Jde hlavně o zabavu.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Itali jak znám holdují ženským , vínu , fotbalu
a ne vysedáváním u tv pri nejaké komerční s.r.a.č.c.e
franck je asi placený agent paraboly páč by sem už nik nelezl a nečetl

:laughing:

JANOSIK
Registrace: 1/2008

Má některé podněty i dobré, ale je vidět, že je Ital a nedokáže se vžít tak dobře do našich poměrů, mentality a zvyků

sateliťák
Registrace: 2/2006

@sateliťák

Co tím myslíš??

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

ital neumi horror a natozpak horror serial

matchboxx
Registrace: 9/2012

@matchboxx

A co umíš Ty že bych poslal do Rai tip na námět, třeba si vyděláš...

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Franck

Kľudne informuj ďalej.Rád čítam tvoje nové príspevky o tom,co sám deje na talianskom televíznom trhu R^ ;) A nedaj sa odradit zopár jednotlivami.

Power150
Registrace: 3/2009

franck

Samozřejmě dám na Tvoje doporučení a budu přeskakovat Tvoje vlákna, v tolerantnosti je síla /jen to nepřeháněj, až zas takové terno to není, i když pár "příprcků" tady bude tvrdit opak/...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan

Napiš až bude rai točit něco pro arabskou zatím menšinu :)))

Registrace: 4/2017

@franck

Ahoj.
Ďalej pokračuj v informovaní, čo sa deje v RAI a v ITA...
R^ R^ R^ R^ R^ R^
Mňa to zaujíma. :)) :)) :))

Lusopka
Registrace: 1/2007

@franck

Ak založíš nejaké vlákno s hocijakou témou na verejnom fóre tak počítaj s tým, že tak ako Ty aj ostatní si môžu vyjadriť svoj názor. Buď sa Ti to páči alebo nie. Ak sa Ti to nepáči máš 2 možnosti, nezaložiť vôbec vlákno alebo si urob svoj blog a tam si môžeš určovať podmienky. ;) ;)

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@franck

Len tak ďalej mňa to tiež zaujíma R^

VU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat

Valto
Registrace: 12/2010

Kritizovat Francka, no to jsi tedy dost dovolujete. Neprojevujete nadšení z další italské komerční s.ačky ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

frank

To vypadá dobře! A pridávám se k ostatním, informuj, rád sleduji italské a také francouzské filmy a televize. R^

jiri26
Registrace: 3/2017
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 99

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra