Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Ochutnávka připravovaného seriálu Rai

Můžete se v předpremiéře podívat na teaser připravovaného hororového seriálu o kterém jsem už psal v minulých měsících (můžete dohledat v diskuzích). Jedná se o mega projekt italské televize Rai která nemá v evropské produkci obdoby. Rozpočet seriálu je okolo 300 milionů euro a je to první seriál tohoto druhu v Evropě. Rai se inspirovala slavnou sérii The Walking Dead. Seriál bude velmi akční a surový a bude hodně sázet na napětí a mystery. Ještě se neví kdy se diváci dočkají premiéry. Jisté je, že se seriál objeví na Rai 2 v cenzurované verzi (v prime time) a necenzurované verzi po 23hod na Rai 4. Také ve 4K na Rai 4K. Název seriálu je The End.

https://youtu.be/yN7q2PoVTBo

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 99
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ochutnávka připravovaného seriálu Rai

Itálie zbankrotovala tuším už v roce 2012.

DVBT1
Registrace: 5/2012

@petersk

Peter: No to je dobře, zůstaň doma... :)) Drobečku mě nervy netečou. Se tomu jen směju. To totiž nejde ani brát vážně. Pokračujte. Až přijdou kolegové tak jim to přeložím ať vidí váš intelekt. I když si myslím, že je to nebude ani zajímat...

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@DVBT1

Ano?? Tak to mě uniklo... Ještě že existují Češi aby nám to řekli :)) no jo závist to je něco v čem na vás nemá nikdo... R^ R^ R^

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Aspoň si sa vyfarbil a už o Tvojej nízkej inteligencii ani nehovorím, bohužiaľ prekročením talianskej hranice ju nezískaš :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Kdybyste byli stejně tak bohatí jak jste závistiví, tak jste velmoc.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Směješ se, kam jste to za poslední dobu dopracovali - obří dluh přes 130 procent HDP, přitom jste si v eurozóně sami stanovili max. hranici 60 procent...no prostě borci se správným intelektem ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Vy jste to ještě po dvou letech nepochopili, že mě baví vás provokovat?? Co když nemám ve skutečnosti s Itálii nic společného a pouze jsem využil Itálii k tomu, abych viděl vaše reakce. Třeba příště budu Němec nebo Portugal... Nenapadlo vás to?? Tím nechci říct, že to tak je. Ale.....i může. ;)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Mne si Ty ukradnutý. Ale už nepokračuj, lebo to pokazíš úplne. Len sa zosmiešňuješ :))) :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@drobeček

To máš pravdu, ale dluh se může časem snížit. A podle čerstvých zpráv, se dluh u It mírně snižuje. Japonsko má 200%. Francie už překročila 100%. Belgie dokonce 120%... Jenže to jsou všechno země které jsem musejí starat o sebe a ještě dávat jiným.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Naprosto souhlasím s tvým posledním příspěvkem. :)

Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).

salfa72
Registrace: 7/2011

oprava

Souhlas s příspěvkem z 07.08.2017, 12:03.01

Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).

salfa72
Registrace: 7/2011

@salfa72

Tebe nevadí, že Ťa nazval odpadom? :))) :)))

petersk

@salfa72

To je jasný. To je známé rčení, které se říká po celém světě. Už můj děda, který byl partizán a díky tomu poznal hodně národů říkal, že svět se má bát pouze východu. Od tam jde závist, vychytralost a pro pár korun tam bratr zabije bratra. Bohužel. Krev není voda. Je to pár dní, co se.v Itálii psalo o tom chlapovi co si v Miláně vytipoval nějakou modelku, unesl jí a pro 300.000 euro ji chtěl prodat ne netu. Národnost? Polák. A pak se máme v Itálii bát Afriky.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@petersk

Moment, tak to v žádném případě není. Nenazval jsem Čechy ani nikoho odpadem. Tím bylo myšleno, že v EU se celkově říká o vychodu odpad Evropy co se týče jídla, infrastruktury apod. Buď jsi mě špatně pochopil anebo jsem se špatně vysvětlil.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Citujem Ťa: "Jste tak směšní, že se vůbec nedivím co se o východu říká odpad Evropy", a tam patria aj ľudia, nie? Inak sa to nedá vysvetliť.

petersk

konečne nejaké vzrúšo v uhorkovej sezóne.
Bratrovi franckovi by som len rád dal do pozornosti, že momentálne sa likvidujú potraviny z holandska a belgicka, súdne spory o náhrady a klamlivú reklamu v potravinách prehrali francúzske firmy, taliansky najznámejší syr vyrábajú v Litovli. Tak teraz len rozmýšľam čo sa týka jedla čo si zajtra dáš :)))
Do česka už nechoď, pretože normy sme museli po vstupe do EU upraviť smerom k horšej kvalite :)))
Takže o odpade v potravinách to máme vybavené - nie je nad českú sviečkovú alebo vepřo/knedlo/zelo.
Čo sa týka infraštruktúry, pokrytiu internetom, bývaniu vrele doporučujem navštíviť aj južnejšie okresy ako je Miláno a Toríno. Možno zmeníš názor na túto krajinu. ale to sa nikomu neposmievam, taký je fakt a ľudia ktorí tam bývajú si zaslúžia rovnaký rešpekt ako horných 10000 zo sudtirolu.

Vráťme sa späť k televízii a sat vysielaniu.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Děda partizán. :laughing: Že jsi sledoval Učitelku od Hřebejka...Partizán poděkoval babičce Danke schoen.

DVBT1

Rajčata z Holandska, olivy z Řecka...

DVBT1

@petersk

Nenapadlo mě, že to vezmeš takhle, špatně jsem to napsal. Teď už rozumím Tvé reakci. Nemyslel jsem odpad jako lidi. Tím to ukončuji.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Ok nabudúce to sformuluj inak.

petersk

franck

no to sme radi, že to ukončuješ a ešte by si mohol aj celkovo ukončiť pridávanie týchto ITALOHLÚPOSTÍ, ktoré zaujímajú asi tak 0,00005 % užívateľov na Slovensku a v Čechách. Rv

Nibiru
Registrace: 3/2008

@Dagy2

Ano, je pravda, že některé potraviny určené pro východní trh se vyrábějí jinde než v zemi původu. Např. Nutella pro italský trh vyrábí v Itálii. Pro Německý v Rakousku a pro Český v Polsku. Ale to je tím, že tyto země jsou citlivé na cenu. Pokud by se Nutella vyráběla v Itálii nebo Rakousku a prodávala v ČR, stála by mnohem více. Další příklad Coca Cola. V ČR není Cola s cukrem ale s fruktózou. V Itálii pouze s cukrem. Zase je to tím, že by se zvýšila cena. Cukr je samozřejmě dražší. 2l Cola stojí v Itálii 2.50euro, což je 70kc. Dal by někdo z vás 70kc za Coca Colu? Co vím, v ČR stojí max 35kc. Zmrzlina smetanová made in Italy ve vanicce stojí v Itálii kolem 5eur. Tedy cca 125kc. V Česku Algida (což je Italská značka) jí neprodává za více než 80kc. Za 125 by ji nekoupil nikdo. Ale za 70kc zapomenete na smetanu, ale musíte se spokojit s náhražkou. Tak to je prostě.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@Nibiru

Budu v tom pokračovat a ještě i přitvrdim. Počkej až začne tv sezóna. :)) R^

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

franck

škoda, že sa nedajú tie tvoje stupídnosti zablokovať ty zakomplexovaný italomil... Rv

Nibiru
Registrace: 3/2008

@Nibiru

Nevím jak vy, ale já jdu na pláž, pěkně se vykoupat a a odpočívat. Ciao... a brzy zase neviděnou u zajímavého tématu a doufám, že budete stejně nabití jako dnes. :))

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 99

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra