Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Ochutnávka připravovaného seriálu Rai

Můžete se v předpremiéře podívat na teaser připravovaného hororového seriálu o kterém jsem už psal v minulých měsících (můžete dohledat v diskuzích). Jedná se o mega projekt italské televize Rai která nemá v evropské produkci obdoby. Rozpočet seriálu je okolo 300 milionů euro a je to první seriál tohoto druhu v Evropě. Rai se inspirovala slavnou sérii The Walking Dead. Seriál bude velmi akční a surový a bude hodně sázet na napětí a mystery. Ještě se neví kdy se diváci dočkají premiéry. Jisté je, že se seriál objeví na Rai 2 v cenzurované verzi (v prime time) a necenzurované verzi po 23hod na Rai 4. Také ve 4K na Rai 4K. Název seriálu je The End.

https://youtu.be/yN7q2PoVTBo

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 99
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ochutnávka připravovaného seriálu Rai

Choď a stráž si priateľku alebo ženu (ak vôbec niečo také máš) aby ti ju nejako ITALOSAMEC nedal dole, potom sa preberieš ITALOMILE! :)))

Nibiru
Registrace: 3/2008

Muj děd řikal Talian nebo cikan je stejna banda.

miku
Registrace: 10/2007

@Nibiru

Když tě infa od Francka nezajímají, nečti je.Jak jednoduchy...zakomplexovanost spíš projevuješ ty...svoji reakcí.

Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD

Libor73
Registrace: 1/2006

@miku

Ale mezitím nejvíc cikánu je u vás... :)) :)) :)) Libore, díky ale nech je. Je to zábava. Neber je vážně. To jsou pro mě hračky... :))

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Libor73

každý kvalifikovaný "satelitfan" si zistí čo a kde vysielajú - skoro nikto nepotrebuje takéhoto ITALOKVÁKALA ako je franck aby ho informoval teda okrem tých úplne neschopných, teda okrem teba. Rv

Nibiru

@Nibiru

Mám přítele. A někdy i dva. :8)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

franck

jasně - len to jediné sa dalo čakať! :))) :))) :)))

Nibiru

@franck

Beriem späť čo som napísal. Ak niekto nevie Tvoje slová si vysvetliť, čo v podstate s tým myslíš a postaví sa na Tvoju stranu, tak áno východ je odpad aj s ľudmi, čo tu žijú :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@Nibiru

Mne informace z italského tv trhu taky nezajímají. Ale myslím, že zdejší diskuse je natolik přehledná abych už podle vlákna zjistil, že je v něm pro mne nezajímavý obsah. Bohužel pro CZ i Sk ja takováhle nesnášenlivost poměrně typická.:-(

Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD

Libor73

@franck

Si teplý? :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@francku

čítaš cez zamlžené okuliare:
- holandské a belgické vajíčka neboli pre český trh
- taliansky syr vyrábaný v ČR sa predáva v Taliansku, nie v ČR
- danone a francúzske firmy pres.r.ali súd v USA a v Rakúsku kam smerovali ich výrobky, nie v ČR

Dagy2
Registrace: 11/2010

@Dagy2

Tomu nevěřím. Jaký sýr? Pokud je označen DOP tak se musí vyrábět pouze v Itálii. Typické italské sýry pocházejí pouze z Itálie. Zákon je v tomto v Itálii velmi přísný. Tím myslím Mozzarella, Parmigiano, Pecorino. To stejné se týká uzenin: prosciutto di Parma (nebo San Daniele), Mortadella, Salame Milano. Ostatní mohou pocházet i z jiných zemí, ale to už pak nejsou italské sýry nebo uzeniny...

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@Dagy2

Pozor na to, je spoustu potravin oznacenych Made in Italy, ale Itálii neviděli ani z rychlíku. Musí tam být označení DOP (Di Origine Protetta). To je stejné jako označení "Italská restaurace" ale s Itálii nemá nic společného.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Máš v tom Francku trochu hokej. Nastuduj si něco o potravinách s chráněným názvem. Made in Italy není vyrobeno v Itálii? Čím více se snažíš obhájit, tím více se ztrapňuješ. Vždyť jsi prodával ovoce - zeleninu, tak bys měl o tom něco vědět?

DVBT1
Registrace: 5/2012

@petersk

Ne, ale to bude asi tím, že jsem věděl, jak to myslí. ;)

Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).

salfa72
Registrace: 7/2011

@DVBT1

Prosím Tě, je spoustu potravin co se jako tváří Made In Italy, ale vyrobeny v Itálii nejsou. Typicky se to týká právě výše zmíněných typicky italských potravin, které se falšují. Takhle jsem to myslel.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Blaboli jak Italští podvodnici z vinem prančanym fridexem ktere dodavali do ČR.

miku
Registrace: 10/2007

@miku

To si chlapče pleteš,to bylo v Rakousku.

jjery
Registrace: 12/2012

@franck

Prosim te, dost uz. Tve clanky mi nevadi, ale to co se predvadi z obou stran v teto diskuzi, to je teda komedie. Nazyvas tu nasi cast evropy odpadem a pak se vymlouvas na to, ze ses spatne vyjadril a my to asi mame chapat. Ted tu obhajujes naprostou volovinu a tvoje argumenty ohledne "Made in..." nedavaj smysl, ani semanticky (jazykove) a nota bene ani pravne. Viz tvuj posledni zacykleny prispevek koncici vetou "Typicky se to tyka typicky italskych potravin", zase se budes pak vymlouvat na jazykovou barieru?

MartinP
Registrace: 8/2016

Jinak vůbec nechápu, proč tady melete o všem možným, jen ne o tom, o čem toto vlákno původně bylo.
Chápu, že spoustu z vás to nezajímá, ale to nic nemění na tom, že pokud to nevadí zdejším adminům, tak není co řešit. Uprímě mě daleko více sere to, že se zde zakládá dvacet témat týdně o tom, kde a co vysílají za sport (nejlépe FTA), ale na rozdíl od vás nemám potřebu se k tomu nijak vyjadřovat a neposílám dotyčné jedince na specializované fórum, kde by tyhle kraviny měli řešit. A i kdybych to náhodou někdy udělal, jistě by mi bylo zděleno, že když mě to nezajímá, tak proč na to reaguji a že nemám takové vlákna vůbec číst atd.. :))

Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).

salfa72
Registrace: 7/2011

@salfa72

Přesně. Tudíž ukončuji tuto debatu. :))) Je pravda, že příště bude asi lepší na rejpaly nereagovat a nechat to být. Musíme se držet tématu televize a vše kolem ní. Martine budeš se divit ale i když česky umím, psát je mnohem složitější. Protože u češtiny stačí vynechat čárku a hned je smysl jiný. O forse víc, když píšeš v češtině a myslíš v italštině. Zkus si to někdy. Hezký den všem. A v září/říjen čekejte novinky!!

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Zase další výmluvy.
:laughing:

DVBT1
Registrace: 5/2012

No prostě komik každým coulem... ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

@drobeček

Narazil jsem na tento zajímavý článek...

https://www.patria.cz/zpravodajstvi/2833073/zruinovane-spojene-staty-si-pujcuji-za-nizke-sazby-ale-zodpovedna-italie-musi-poslouchat-rady-jinych.html

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 99

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra