Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Hledám IPTV s Digisporty O2 sporty

Ahoj,
marně hledám IPTV s Digisporty O2 sporty.

Zkoušel jsem iptvbox.cz, ale nabízí jen Digi sport 1.

Děkuji za pomoc

burianek
Registrace: 2/2017
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

@burianek

Digisporty jen HU/RO a jen v SD, O2 sporty (v HD) k mání jsou R^

motanek79
Registrace: 10/2013

@Jimmy

O2 tam nehraje vubec, nebo pod obema pozicema jeden kanal obcas.

motanek79
Registrace: 10/2013

RE: Hledám IPTV s Digisporty O2 sporty

Já měl test a běžel tam o2-Sport a o2-fotbal.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

www.o2tv.cz a digi2go.cz

bretah
Registrace: 9/2012

Mal si napísat,že nech ti ludia napišu do spravy stranky,lebo ked to tu bude zas verejná diskusia,niektorí ludia to tu zas neprežijú a budu z tej debaty podraždení a neviem či to tu admin bude aj nehávat,take stránky...všetko sa dá zohnat!! O2 sporty som našiel na 2 zahranicnych strankach,ktore ich ponukaju v playlistoch..samozrejme v zahranicii to maju drahšie..pytaju 15 eur balik na mesiac,lebo ti tam daju aj zahranicne stanice...digisporty v iptv som nenasiel na ziadnej zahranicne stranke...tá tvoja spominana iptvbox.cz by uz nemala nic dávat..mal tam zas vypadky a problemy..samozrejme,ze to ma vsetko nelegalne..a v ponuke pise,že ma aj o2 sporty..co uz ich nemá?....a ten digisport1 čo tam ponuka ma z Antiku..keby si bol trocha šikovny..vieš si tie linky čo tam on ponuka za peniaze nelegalne nást si sám zadarmo...

jožko
Registrace: 7/2016

RE:Hledám IPTV s Digisporty O2 sporty

O2 Sport má například O2TV, zaplať si...

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Na netu máš playlisty všech TV a zdarma.

tatas67
Registrace: 9/2014

@tatas67

ak nájdeš na nete niekde funkčný playlist,kde máš Digisporty SK,dám ti nobelovú cenu..len (nevhodné slovo) by to niekde zverejnil,ale ako som tu pisal skuste sa dostat k antik playlistu..ten sa dá zohnat pri troche snahy a vnom máte aspon digisport1 HD,ktorý ide už 2 roky

jožko

Stačí, že nějaká velkohubá žaba nedávno zveřejnila playlist...netforms...a máme po...

DVBT1
Registrace: 5/2012

@jožko

Jozko teba som prosil o radu na sukromnu spravu uz trikrat a zbytocne tak radsej pomlc...

robert79
Registrace: 3/2011

@robert79

vyskúšaj po štvrtý krát,ale ak patríš k tým čo mi pisu,ze daj mi nejaky playlist alebo daj mi linky na digisporty,tak bohuzial nečakaj zas na odpoved...mam tu asi 50 správ tohto typu..už to ani nečitam všetko to mažem..čiže sorry neviem už ani čo si písal...ja som len slušne mu odpisal,že zohnat moze vsetko..digisport.sk som nevidel u nikoho v ponuke..len digisport1 niekto má,ale to ma z antiku..a O2 sporty som videl u niektorych zahranicnych strankach v ponuke,ale tam je tá cena za balicek na mesiac drahšia..cca 15-20eur

jožko

Nechcel som to zadarmo a ani zneuzit nejako, boli ini a poradili a nepisu tu ani o tom tolko ako ty..

robert79

@robert79

Ty mu zato chceš platiť?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@robert79

opakujem ti..mám tu asi 50 správ podobneho typu..ak si chcel platit,tak oto ja nemam zaujem..nechapem ani kde si vycital,ze ja tu pisem,ze aby mi niekto napisal spravu,ze ja niekomu nieco poslem alebo nieco podobne?a ze tu boli iní,ktorí poradili?čo mám ja s tym?to clovek tu uz nemoze ani zareagovat na nejaky prispevok,ked sa tu niekto niečo pyta?normalne som mu odpovedal,ze o digisportoch neviem ze by niekto ponukal..len ten digisport1 niektori maju,ale to maju z linku od antiku,ktory si mozes aj ty zohnat zadarmo pri troche snahy a O2 sporty to niektore stranky maju v ponuke....asi si zrusim tie PM

jožko

Minule ta tu pekne zrusili za to tvoje chvalenie sa ako pozeras uz 2 roky zadarmo vsetko, tak ti gratulujem sleduj dalej si sikovny, linky si viem najst ale nemaju dlhu zivotnost..ty vies tak nam to nezabudni pripomenut nabuduce zase servus

robert79

@robert79

pripomeniem ti to tu kludne ešte aj 20 krat,ale nič to natom nemení,že to znamena aby si mi pisal spravu alebo ze to znamena,že ja ti niečo musim teraz poslat...opakujem ti posledny krat..ja reagujem len na prispevok autora,ktoremu normalne odpisujem..to ze ty sa zapojis mimo temy a reagujes namna zato ja nemozem ani zato,ze tu niekto pisal,ze sa chvalim alebo nieco podobne..kludne to ber,že sa chvalim mne to je ukradnute čo si ty alebo niekto mysli.....a keby si chcel este jeden typ :))) tu hore piše DVBT1,že bol jeden dobry playlist netforms master..urcite si ho mal aj ty,lebo sa širil asi všade po nete..tak ti poradim,že ten playlist ide stále,len musis to pvr.rete.netforms.cz nahradit niecom inym..ten playlist funguje asi na 20 rôznych ipeckach!!

jožko

@jožko

vyborne, gratulujem... a presne tohle si mu mel treba rict po PM a ne tady verejne, tvle takhle to bude blokly raz dva... Rv

MartinP
Registrace: 8/2016

@MartinP

prosim ta neblazni..to,ze poviem,ze to ide na 20 ipeckach nic neznamena..niesom (nevhodné slovo),ze tu dám verejne nejaku ipecku na ktorej to ide...ja mám tych playlistoch,ktore idu vyše roka asi 15...aj keby kludne nejaka dalšia padla..ja osobne by som bol len rád..aspon dostane rozum,ten co zverejnil netforms ako prvy,lebo je normálne,že potom sa to začne širit ako rakovina

jožko

Zdravim.ak chcete nejaky plateny playlist iptv s dobrymi kanalmi tak sa ozvyte do spravy. :8)

cucesino
Registrace: 8/2017

@jožko

Zdravim.ak mas zaujem o plateny playlist ozvy sa

cucesino

@cucesino

ja? :)) ja mám asi 15 fungujucich playlistov,ktore idú už 2 roky a v ktorych mám skoro všetky sk-cz programy..čiže umna si na zlej adrese..ja by som ti zato nedal ani 10 centov,lebo sa v tom trocha vyznam a viem si najst všetko sám..a dalšia vec je,že autor prispevku sa pytal či má niekto digisporty SK alebo o2 sporty..to,že mas plateny playlist,kde su rozne zahranicne porgramy to mu moc nepomôžeš..takych stranok je milion,co ponukaju za peniaze playlisty..a dalšia vec je tá,že ti nemaju kde napisat správu,kedže nemáš aktivovane správy...

jožko

@cucesino

Kde sa majú záujemcovia ozvať? Nemáš aktivované SS, neviem či si si to všimol :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@jožko

Tak tak jožko, lepši kradnúť ako platiť, to je jasné každému :))) :)))

petersk

@petersk

Heh som tu novy na tomto foru.neviem ako si to aktivovat

cucesino

@cucesino

Nastavení účtu

pierrepetr
Registrace: 5/2006