![]() |
|
VÚ Solo 4K aktualizace archivu CZ/SKDnes byl aktualizován doplněk Sosáč - rozšířen o možnost přihlášení a hesla. Po spuštění prvního filmu vše OK. Po pokusu zhlédnout další filmnebo seriál to už nebylo možné . /Mám zaplacen Premium účet na streamujtv/ Máte podobný problém polignano
|
polignano
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
@polignanozdravim za aky cas si mal aktivny premium ucet? ja som si prepdlatil a stale mi to nebezi |
leokat
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
RE: VÚ Solo 4K aktualizace archivu CZ/SKzaplatil jsem převodem na účet ve 12.30 a v 01.30 už to běželo na PC bez problému.polignano
|
polignano
![]() |
|
VÚ Solo 4K aktualizace archivu CZ/SKtak uz ide ale len sd filmy sa daju prehravat mam dreambox dm 525 hd vobec neprehraje neviete preco? |
leokat
![]() |
|
RE: VÚ Solo 4K aktualizace archivu CZ/SKa co serialy?polignano
|
polignano
![]() |
|
RE: VÚ Solo 4K aktualizace archivu CZ/SKDalší položky film/seriál načtou se seznamy ale nejdou přehrát a je jedno zda jsou v HD nebo v SD, nebo s titulkami nebo bezpolignano
|
polignano
![]() |
|
VÚ Solo 4K aktualizace archivu CZ/SKtak clovek si to predplati a nic mu nejde |
leokat
![]() |
|
@ leokatA co takhle reklamovat tak kde platíš ? To za ty prachy nemá svou podporu ?? |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 538 |
![]() |
|
RE: VÚ Solo 4K aktualizace archivu CZ/SKNa PC sosáč funguje bez problémů, pouze plugin nefungujepolignano
|
polignano
![]() |
|
RE: VÚ Solo 4K aktualizace archivu CZ/SKtak plugin u sosáču asi nevyreklamuje :) |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: VÚ Solo 4K aktualizace archivu CZ/SKuz je to funkcne vo verzii 1.2.7 |
kentworld
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
VÚ Solo 4K aktualizace archivu CZ/SKA uz idu aj HD filmy? Ked uz je 1.2.7? |
leokat
![]() |
|
@leokatPrimárně se všechny pluginy kompilují pro Kodi (Libreelec atd), u E2 je potřeba počkat až to autor opraví, pokud chceš správné funkce do přístroje nainstaluj nějaké firmware s funkčním Kodi (což asi nebude to pravé ořechové) nebo zakup Android box . |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |