![]() |
|
polská karta NC+Zdravím,včera mě přišla ze satsklepu nová karta NC+sport.Vše funguje jak má.Mám jen dotaz,tedˇkoncem července mě měla končit loňská karta,ale dotedˇka mě stále v pohodě funguje.Neví někdo zda se dá někde zjistit,jak dlouho by měla ještě být funkční.Ještě se mě to nestalo,vždy mě přestala fungovat přesně po roce a tedˇ stále jede.Dík za radu |
pluhy
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: polská karta NC+Já jsem to měl loni také tak. Stará karta fungovala asi týden nebo deset dní přes a pak to zdechlo. Stávající mě končí koncem srpna, tak budu muset také objednat. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 765 |
![]() |
|
to pluhyje to individualni, maji v tom v satsklepu chaos, muze to byt par dnu, nebo treba pul roku, v kazdem pripade (pokud zakazes nove zapisy) ti to "pojede" do konce stavajiciho opravneni (vyctes z karty), t.j. nekdy i dva mesice |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: polská karta NC+je potřeba zavolat do satsklepu že máš již novou, aby starou zablokovali. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
to kaosNo jo,ale proč mě to chcíplo o měsíc dříve? |
Neroslav
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: polská karta NC+Samozřejmě, že není potřeba nikam volat. Vyměň karty a je to. |
gliderman
![]() |
|
@Dagy2Srandičky, ale že se chytne gliderman, to jsem nečekal...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: polská karta NC+Neboj, já jsem tu srandičku dobře pochopil. |
gliderman
![]() |
|
RE: polská karta NC+Dal jsem tam samozřejmě novou.Jen mě zajímalo,jestli podle čísla na kartě,kdyby se cinklo do satsklepu neřeknou,jak dlouho ještě bude funkční.Jestli s tím nemá někdo zkušenost nebo jestli to vůbec jde zjistit. |
pluhy
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
add pluhyBude funkci tak dlouho, nez v satsklepu zjisti, ze ji plati oni dele, nez byla doba tebou predplacena. Tak pokud jim tam zavolas s dotazem ...... Co je na tom k nepochopeni ? |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: polská karta NC+U mne ten stejnej problem cekam na novou!!! |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
![]() |