Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

André Rieu - dnes

Na Melodie TV ve 20.15. Astra 19, 11244 H.

sateliťák
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: André Rieu - dnes

Dik za tip R^ ;)

Power150
Registrace: 3/2009

@sateliťák

taky dík za připomínku

korkoran
Registrace: 10/2006

Je to koncert z roku 2010 z Mainau na Bodamském jezeru. Melodie TV vysílá v dosti bídném standardním rozlišení. Doporučuji maximálně jako zvukový doprovod k MS v atletice. :)))

rs505
Registrace: 11/2009

@rs505

Neber ostatním iluze. Na YT jsou horší mazanice těchto koncertů, a někdo je na ně odkázaný. :))

konas
Registrace: 12/2014

@konas

To je taky pravda, i když tento koncert byl (a možná ještě je) k mání na DVD. Ale stejnĕ bych chtĕl vidĕt, jaký obraz bude mít kapitán korkorán se svou parabolou ráže pĕtačtyřicet, zavĕšenou proklatĕ nízko... :)))

rs505

@rs505

No mě by zase zajímaly SD mazanice z Melodie, přepočítané do UHD. Jelikož bych se toho od Tebe nedočkal, mám na cestě UHD TV Sony.
Kdysi dělali Italové pokusy s SD s vysokým bitratem, tuším 15Mbps, a to bylo opravdu koukatelné SD.

konas

@konas

Moji kamarádi Babinský a Savanyú se ptají, kudy tu TV Sony povezete...

rs505

@rs505

Budeš se divit, ale až z Budějic. Od té doby, co ji zlevnili skoro o deset tisíc, tak se rychle vyprodala.Jako jedna z mála má ještě férový 100Hz panel. V SONY centru ČB byla poslední, Praha má vyprodáno. Budu tady s ní asi trochu otravovat, až v tom zabloudím, dodnes jsem TV bral spíš jako monitor. :))

konas

@konas

Tak ať Ti dlouho slouží! R^ Stejnĕ Tĕ obdivuji, že ses nebál vypravit se až do Budĕjic! Mĕ odradily za Táborem ty cedule ,,Tady je Saxonovo"... :)))

rs505

@rs505

Když nebudeš říkat Budějovice, tak jistá tolerance existuje. A pokud se trochu vyznáš ve starých rádiích, a nebudeš se cpát do satelitů, i kratší pobyt je možné absolvovat. Musíš ovšem složit zkoušku z Budvaru. :))

konas

Kdo to vůbec je?Pěvec nebo hérec?Opravdu nevím,neznám.

jenes
Registrace: 1/2016

@jenes

https://cs.wikipedia.org/wiki/André_Rieu

konas

@konas

Budvar je v pohodĕ, ale ze Samsona jsem kdysi v Chrudimi dĕlal mockrát reparát... :)))

rs505

@rs505

Když nejsi zvyklý, tak mě po 6 kusech B. ráno dost bolela hlava. Po týdnu dřiny si to sedlo. :))

konas

André Rieu

Dlužno říct, že jako marketingový produkt se AR opravdu povedl. Hejlové se slétají

motanek79
Registrace: 10/2013

@konas

Alexander Vasiljevič Suvorov říkal, že tĕžko na cvičišti, lehko Na Bojišti. To málokdo ví, že býval U Kalicha štamgastem... :)))

rs505

Taky jsem čekal na odpovět´,co že jeto za umělce ,když je zde tohle téma tak aktuální! Zatím ale nic?! Bohužel,jsou zde kapánek chytřejší :laughing: (vyscaněj..),jako vždy! Rv

janys
Registrace: 2/2016

@janys

Dobře, tak abys neškodoval. Vinikající houslista vlastnící největší soukromý orchestr na světě, velký šoumen, který dokáže i ze Straussových valčíků udělat solidní zábavu. Je to ale podívaná pro ročníky tak od 40let až konečná. Je to ale potřeba vidět, a udělat si vlastní názor, protože spoustě lidí se to líbí a netrdiční koncert jim navodí dobrou náladu, jiní tvrdí, že je to zábava pro důchodce. To je ale všechno věc názoru, a i mladí to občas ocení.

konas

@konas

ke všemu co jsi napsal,-souhlas i ta 19 joule obrazovka to vidí namatlané,ale ta hudba to dorovná.Nahoře mám 80 na motoru a z fúby85 je to úúúúplně stejné

korkoran
Registrace: 10/2006

@sateliťák

Díky paní domácí byla spokojená. R^

jjery
Registrace: 12/2012

@jjery

Bylo to dobré, ne? Sice to nebylo HD, ale dá se na to koukat, on je fakt dobrej. A ten orchestr, to nemá chybu, asi mu dalo hodně práce, vybrat takové hráčské kapacity, jeden lepší než druhej. Musí do dát nepředstavitelnou práci, to takhle secvičit, tam je naplánován každý krok.

sateliťák
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra