![]() |
|
aktivace SERPO na 5 dní přes SMSHledám ochotného kolegu ze Slovenska, který by mně věnoval 1 EURO a poslal mně ze Slovenska aktivační SMS za 1EURO (5 denní aktivaci serpo na moji Skylink kartu s českým regionem). Recipročně já chci vyzkoušet poslat aktivační SMS serpo na 5 dní z ČR na nějakou kartu s SK regionem. Potřebuju si prakticky vyzkoušet jestli to funguje... proto hledám ochotného kolegu ze Slovenska s neaktivní Skylink kartou s SK regionem... Pokud se někdo ochotný najde, detaily prosím přes PM... díkypřípadné informace a zkušenosti k výše uvedenému také vítány.. ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 388 |
![]() |
|
@lanceto ti ale neřeší změnu regionu,což asi chceš zkusit |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: aktivace SERPO na 5 dní přes SMSNa kartě musí být nastaven region SlovenskoDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: aktivace SERPO na 5 dní přes SMSZměnit region právě nechci, chci ověřit, jestli to 5 denní serpo přes SMS prostě funguje od nás i ze slovenska univerzálně bez ohledu na nastavený region a zúčt. měnu dané karty a právě se vyvarovat, aby ta SMS (jednou v eurech, podruhé v Kč) náhodou samovolně ten region nezměnila. |
lance
![]() |
|
RE: aktivace SERPO na 5 dní přes SMSPrávě vyzkoušeno s kolegou, že na mou kartu (CZ region + zúčt.měna CZK) mně poslal aktivační SMS ze Slovenska za 1Euro a vše OK jako bych si SMS poslal sám z ČR za 25Kč :) Takže OK.NO, známe Skylink, tak vyčkáme s definitivním závěrem raději pár dní (min do zítřka) jestli se na kartě ještě následně něco nezmění... snad ne ![]() |
lance
![]() |
|
@lancenic se nemění,skylink pouze kasíruje |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrOK, jedině dobře, ale nebylo tomu tak vždy, když zaváděli tu regionalizaci tak se mně zaplacením serpa v Kč překlomila karta z SK regionu do CZ jen to fiklo.. |
lance
![]() |
|
@lanceto bylo v době,kdy sis to mohl přepínat sám 10x za den |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrto nebylo, to bylo už "za nového režimu"![]() |
lance
![]() |
|
RE: aktivace SERPO na 5 dní přes SMSNěkteré karty Skylink překlonil i bez zaplacení SP, tj. v době kdy bylo SP zaplaceno. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 938 |
![]() |
|
RE: aktivace SERPO na 5 dní přes SMSMam na karte cz region, pred par dnami mi zo Skylinku prisla ponuka na balicek Smart za cenu Serpo, platobne udaje mi prisli SMS-kou v EUR a na ucet v SK banke. Uhradil som to podla ich udajov a ziadny region sa nezmenil.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 446 |
![]() |
|
@black13aplatba nic nemění,skylink pouze inkasuje a je mu šumák v jaké měně |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrakorát,se někdy všimnou regionu na kartě a adresy,když to nesouhlasí,tak to doladí,tam kde se opomenulopřeklopení.Lepší nedráždit,tak jsem přišel o 3x SK.region 🐴🐴 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
aktivace SERPO na 5 dní přes SMSKeby aspoň Skylink kasiroval že zaplatim na rok menej ako mesačné.Maju prašule v hotovosti a zákazník zaplati viac ako mesačná platba do roka.Smiešne![]() |
joki741
Registrace: 2/2017 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
@joki741tak zaplať na 2x2roky a vyďelaš najmě 3x zdražení v apríla každý rok.Já zaplatil na 6 roků,když bylo za 395,- |
korkoran
![]() |
|
RE: aktivace SERPO na 5 dní přes SMSPoté, kdy zavedli změnu regionu přes formuláře atd., mně pár vypnutých karet s SK regionem po zaplacení serpa na 5 dní českou SMSkou okamžitě přehodili na CZ region, takže moje jasná zkušenost je mj. i důvodem založení tohoto vlákna...![]() Věřte tomu, že nikdo z nás nevidí pod prsty programátorům databází Skylinku, co tak kdo zrovna ťuká do klávesnice... takže pár chybiček ohledně karet už jsem s nimi také řešil, a musím uznat, že poté, co se podaří překonat barieru nic nevědoucích telefonistek už pak řešení problémů s kompetentním člověkem šlo vždy k mé spokojenosti ![]() |
lance
![]() |
|
RE: aktivace SERPO na 5 dní přes SMSSouhlasím,SK region mi taky přepnuli po aktivační SMS z CZ do CZ. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: aktivace SERPO na 5 dní přes SMSa ked niekto posle sms z honoulu ?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquereTak ti to překlopí na místního providera DirectTV,kde máš: FREE Professional Installation up to 4 rooms, local channels, over 200 HD Channels, record 5 shows at once, download 4K, 3D content, Home of the NFL Ticket. Komunikovat budeš na: satellite-tv-hawaii.comPokrytí celého Oahu zaručeno ![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: aktivace SERPO na 5 dní přes SMSSMS se dá poslat jenom z CZ nebo SK, ale nikdy jsem nezaregistroval, že by takto došlo ke změně regionu. K tomu došlo automaticky akorát u NEXT, kde se to přizpůsobilo hlavní kartě.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: aktivace SERPO na 5 dní přes SMSTo já ano a ne u jediné karty... |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@hdpestejně tak u mě,-záleží na adrese umístění |
korkoran
![]() |
|
@liquerez honolulu nic nepošleš, aktivační SMS nelze poslat přes roaming ani mezinár. hovor, aktivační SMS lze odeslat pouze ze simky operátora daného státu přes síť operátora daného státu![]() |
lance
![]() |
|
no to je pruserked niekto je v honoulu a chce streamovat nieco narychlo a nemoze poslat sms.... no to sem dopracovali .....![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquerezadny pruser, staci sehnat nekoho kdo ti SMS posle... vsak od kud myslis ze pisu..?? prece z honolulu![]() ![]() |
lance
![]() |
|
![]() |