![]() |
|
Skylink next v inej domacnostiZdravim. Zistia v Skylinku ked budem mat kartu next v inej domacnosti? Dakujem. |
dusani
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 2 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Skylink next v inej domacnostisamozrejme ze to zjisti.pokud budou chtit.ale neresi to.dulezity je ze platis.! |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@petulinoProč by to nemohla být osoba ze stejné domácnosti ... např. syn na prázdninách u prarodičů.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
@evosonic@evosonicAko nám Junkerovci z M7 Group nám ukradli naše Slovak Link karty, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jednokto
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
RE: Skylink next v inej domacnostiKdysi jsem poslal na Skylink dotaz, jestli, když mám základní kartu doma v bytě a kartu NEXT na chatě, zda je to jedna domácnost. Odpověď zněla že ANO. Jsou zde ale dvě otázky:- Co když na mé chatě nebudu já, ale někdo z rodiny, kdo se mnou v bytě nebydlí, nebo dokonce jen nějaký známý. Chata je moje domácnost, ale Skylink sleduje někdo "cizí". - Druhá varianta je, když si svoji vlastní kartu NEXT vezmu někam do kempu nebo k známému na chalupu. Pak já jako osoba z jedné domácnosti sleduji Skylink s kartou NEXT na místě a zařízení, "které mi nepatří". Takže je otázka, zda se karta NEXT a jedna domácnost vztahuje k vlastnictví nemovitosti, nebo k osobám bydlícím v domácnosti, ve které je základní karta využívána, nebo k obojímu. Na to snad odpoví někdo, kdo studoval práva v Plzni. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Skylink next v inej domacnostinechápu co tady furt řešíte. Ja už napsal aptget, TV sat služby jsou dělané jako jednosměrné, takže Skylink nemá možnost nijak zjistit, kde se karta nachází. Je jen na svědomí uživatele, jestli poruší podmínky Skylinku nebo ne. Ať už se za domácnost považuje cokoli, je to úplně jedno. Vemte si jakoukoli kartu kam chcete a nikdo nic nezjistí ani neřeší. Jediné místo, kde se taková kravina řeší je toto fórum. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
@tekapopřesně,někdo se nudí a baví okolí |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: Skylink next v inej domacnostiNavíc Skylink zajímají peníze a ne chatový záležitosti userů :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Skylink next v inej domacnostiTaky si myslím, že Skylink nezajímá, jaké mají chaty osoby trpící nadmĕrnou plynatostí. Ta čeština tady skutečně nĕkdy dostává na (nevhodné slovo)! |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Skylink next v inej domacnostiže ich zaujímajú iba peniaze je jasné od vstupu M7 do SkylinkuDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
Re: karta NextNějak to nechápu, platí se každý rok poplatek za kartu Next nebo jen jednorázově ?Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Skylink next v inej domacnostiKaždý rokFORMULER S TURBO, SG-2100 - - 39E - 30W HD BOX 9105+
|
calvero
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 173 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |