Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

OpenPLi 6.0 release candidate

Caute, tento tyzden som objavil, ze sa vyvoj posunul, tak som to teraz nainstaloval na Zero do kuchyne a zacinam pozorovanie.

Instalacia prebehla bez problemov, nastavil som overscan, stiahol v ramci pluginov mgcamd, nakopiroval konfiguraky, nakopiroval moj ulozeny setting.

A funguje :) .

Subjektivne okrem jemnych zmien v menu, ktore avizovali aj vo wiki na prvý pohľad všetko po starom.

Ak na niečo nové prídete, tak sa podelte.

VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E

dbart
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: OpenPLi 6.0 release candidate

ďaľšia , nová , beta verzia.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Ja ho mám asi týždeň na Xtrend 9500. Zatiaľ bez problémov. Jedinú vec, ktorú neviem nájsť v menu a ani nikde inde, ako nastaviť cestu k nahrávaniu programov na HDD. V 4-kovej verzii som mal na HDD zložku Nahrávanie zo satelitu a všetko čo som nahrával sa ukladalo tam. V 6-tke žiaľ mi to nahráva do koreňa HDD. A keďže na HDD mám veľa zložiek (seriály, filmy, detské....) tak je to otravné hľadať na HDD kde je nahratý aktuálny program.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

OpenPLi 6.0 ma hlavne novy GStreamer 1.12.0, pokud jde o nastaveni mista nahravani a dalsich moznostech v menu, tak je nutne pres tlacitko prizpusobeni - nastavovaci mod dat na expertni, pak jiz v menu u expertniho nastaveni mame vsechny polozky, vcetne polozky umisteni nahravani....

gsmobil

@ gsmobil

Ja som ale (nevhodné slovo). Asi v tých horúčavách mi to nedocvaklo. Ďakujem za info. Problém vyriešený.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra