![]() |
|
OpenPLi 6.0 release candidateCaute, tento tyzden som objavil, ze sa vyvoj posunul, tak som to teraz nainstaloval na Zero do kuchyne a zacinam pozorovanie.Instalacia prebehla bez problemov, nastavil som overscan, stiahol v ramci pluginov mgcamd, nakopiroval konfiguraky, nakopiroval moj ulozeny setting. A funguje :) . Subjektivne okrem jemnych zmien v menu, ktore avizovali aj vo wiki na prvý pohľad všetko po starom. Ak na niečo nové prídete, tak sa podelte. VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 549 |
![]() |
|
RE: OpenPLi 6.0 release candidateďaľšia , nová , beta verzia.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: OpenPLi 6.0 release candidateJa ho mám asi týždeň na Xtrend 9500. Zatiaľ bez problémov. Jedinú vec, ktorú neviem nájsť v menu a ani nikde inde, ako nastaviť cestu k nahrávaniu programov na HDD. V 4-kovej verzii som mal na HDD zložku Nahrávanie zo satelitu a všetko čo som nahrával sa ukladalo tam. V 6-tke žiaľ mi to nahráva do koreňa HDD. A keďže na HDD mám veľa zložiek (seriály, filmy, detské....) tak je to otravné hľadať na HDD kde je nahratý aktuálny program.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: OpenPLi 6.0 release candidateOpenPLi 6.0 ma hlavne novy GStreamer 1.12.0, pokud jde o nastaveni mista nahravani a dalsich moznostech v menu, tak je nutne pres tlacitko prizpusobeni - nastavovaci mod dat na expertni, pak jiz v menu u expertniho nastaveni mame vsechny polozky, vcetne polozky umisteni nahravani.... |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
@ gsmobilJa som ale (nevhodné slovo). Asi v tých horúčavách mi to nedocvaklo. Ďakujem za info. Problém vyriešený.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
![]() |