![]() |
|
Ovládání antény (nejen) na DreamboxechUvažuji o koupi Dreamboxu 525 Combo nebo DM 900 Triple. Prosím majitele těchto přijímačů o zodpovězení pár otázek:1. Je možné poslat povel Diseqc 1.0 a současně i povel Diseqc 1.1 nebo 1.2? Chci ovládat kaskádu přepínačů Diseqc. V prvním stupni bude 4/1 a v druhém 16/1. Výstup 16/1 je zapojen do Vstupu 1 přepínače 4/1.Výstup 4/1 do přijímače. 2. V záznamech lze dělat značky. Kolik je zapotřebí povelů pro přeskočení na následující značku? Dívám se na záznam a začne reklama, kolik povelů musím udělat, abych celou reklamu přeskočil, na jejímž konci mám svou značku? 3. Záznam lze provádět i ve formátování FAT 32. Přehraji záznam v PC nebo v jiných satelitních přijímačích nebo v jakémkoliv jiném Dreamboxu? Nevygoogloval jsem pořádný návod, proto tyto dotazy. Děkuji za odpovědi. Ironické poznámky zbožňuji, pokud ale mají šťávu. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Ovládání antény (nejen) na DreamboxechITV 1 London ??? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@mesabna mailu nic |
pierrepetr
![]() |
|
@mesabnapiš první a šesté písmeno mailu,na který píšeš |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrse************* |
mesab
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
@mesabok......................... |
pierrepetr
![]() |
|
@samorostupozornění : můj prodejce VU+ Ultimo 4K řka : DM 900 Triple nikdy nejdou použít 3 tunery současně, jdou použít pouze libovolné dva |
mesab
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 300 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |