Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

TV Sony Bravia KD-55XD7005

Uvažuji o koupi nějakého UHD přijímače do 20 tis. Kč a zaujal mne TV Sony Bravia KD-55XD7005 . Trochu mám obavy z toho Androidu jelikož jsem tady na fóru zaznamenal nespokojenost s TV SONY+Android ( zamrzání, restarty, ztráty naladěných kanálů apod. ) Proto prosím majitele tohoto TV přijímače a nebo obdobného ze stejné řady o názor na tuto TV zda s ní mají nějaké problémy, zda upgradeovat z Andoid 6 na Android 7 a zda DVB S2 Tuner zvládá transpodér Skylinku 12,344/H/29900/FEC 2/3, DVB-S2/8PSK apod. Předem děkuji všem za info. :)

shiraz
Registrace: 8/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

@konas

Ale nevypadl, jen jsem si nebyl jistý, není-li to nevhodné slovo, a tak jsem radĕji zvolil synonyma.
Sichr je sichr...

rs505
Registrace: 11/2009

@rs505

Jsi omluven. R^ :laughing:

konas
Registrace: 12/2014

Samsung UE55KU6072U

Tak jsem nakonec vybíral a vybral jsem TV Samsung UE55KU6072U je to můj první TV Samsung v širší rodině a nemám se Samsungama zkušenosti. Chtěl bych se optat majitelů těchto TV zda jde nějak z TV stáhnout setting a po úpravě v PC ho tam zase naloudovat . Předem Všem děkuji

shiraz
Registrace: 8/2008

@shiraz

nechtěl jsi se zeptat před nákupem????????????

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: TV Sony Bravia KD-55XD7005

tak ti gratulujem a vime ze mas Samsunga ,muzes se podivat na originalni stranky vyrobce a tam se i dozvis jak ten setting stahnout .

maly mike
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra