![]() |
|
Zahraniční fotbalové soutěže v televiziNechápu ignoraci našich sportovních stanic, že stále nekoupily vysílací práva na vysílání Bundesligy v Česku. Tak jsme hluboko klesli, že jedna z nejkvalitnějších fotbalových lig se u nás nemůže sledovat.Ani zpráva nic 1. kolo je odehrané a pořád nic, nejlepší bude odhlásit všechno oni naši prostředkovatelé přidávají do svých nabídek takové shity, že je lepší tohle neplatit a nepodporovat! kdyby by co k čemu dávno by práva na Bundesligu koupili k-u-r-v-y jedny kapitalistický. Jenom je zajímají zisky, žádné krky živit nebudeme! Buď kvalitní sportovní nabídka, nebo nic! ![]() |
Libor Ma
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 22 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
motanek79uvidíme![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 596 |
![]() |
|
RE: Zahraniční fotbalové soutěže v televiziJá naopak doufám, že to nikdo nekoupí, nechá je pěkně vycukat a cena bude pak odpovídající i u následujících tendrů u LM a PremierLeague. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
@Libor MaKdyž jsem měl pocit, že po mě "kapitalista" šlapal, ta jsem si založil firmu vlastní a jsem to já, kdo "vykořisťuje". Ty jen fňukáš, já se postarám abych takové sra*ky jako ty nemusel řešit, plačko. Nicméně je čas aby se na Tvé výplody kouknul Admin, přeji pěknou banovou dovolenou |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
bretahmyslíš,že tomu tak skutečně bude?Že kdyby tu bundesligu u nás nikdo nekoupil,že by další práva např.na tu PL,LM byla levnější?Já myslím,že to jisté není.Uvidíme co s La Ligou,tendr asi už běží,když Digi už o ni jedná na další období od sezony 2018/2019.... |
dawis77
![]() |
|
RE: Zahraniční fotbalové soutěže v televiziAku ligu teraz hraju v Donecku?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@motanek79To si klidně řekni, když tě pookřeje, chleba lacinější nebude! Jsi typickým pomstichtivým představitelem zakomplexovaného člověka a chudáka!![]() |
Libor Ma
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
@Libor MaKomplex máš Ty, mě žádná fotbalová liga nechybí ))A pokud bude chleba dražší? prostě si vydělám víc, kde vidíš problém? |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
RE: Zahraniční fotbalové soutěže v televiziPrázdné mlácení slámy...furt a pořád.Myslím,že je tu na Parabole uveřejněn článek o tom,že BL v Česku s jistotou bude,otázka jen kde...a od kdy.Jinak admin je asi opravdu na dovolence... ![]() |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: Zahraniční fotbalové soutěže v televiziS exklusivitou ať jdou všichni do rici ,pane hrábje.Nerozumím tomu,proč by nemohli mít ty atraktivní fotbalové ligy u nás všichni provideři? A podělit se o náklady.Vždyť ty lamy to těžko mohou utáhnout,až ten kotel přetopí,tak skončí v Panjábu (ale zase se najde někdo,kdo ty dluhy pseudo uhradí) a zrobí se Rembrantding![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
hdpepřesně,jak já slyším slovo exkluzivně tak se mi chce zvracet![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: Zahraniční fotbalové soutěže v televiziAž si u nás budu moci legálně pořídit třeba kartu SKY UK či SKY DE, tak mi žádná exkluzivita vadit nebude...![]() ![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
![]() |