Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

SMART TV je dobrá ?

Je tenhle typ: 43" Samsung UE43KU6072 dobrý co se týká obrazu
a příjmu z Freesat.
Dále potřebuji aby to umělo přehrávat epizody ze seriálu PRIMY a NOVY s tím aby obsluhu zvládla i manželka netechnicky zaměřená. Prosím o zkušenost jakou s touto TV Máte nebo doporučení jiné.

jona
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

@rs505

Prostě jsi tak dlouho měnil TV, až jsi narazil na svůj osud zvaný Tizen. :))

konas
Registrace: 12/2014

RE: SMART TV je dobrá ?

To jde na to že mi nikdy zmizí obraz nebo se samá sekne že se sní nedá dělat nic než ji vytáhnout z elektriky (moje blbost když přepínám programy) funguje do teď. Měl jsem i plazmu 106 vydržela 2.5 roku a pak udělala Bay Bay, teď máme doma Samsung smart a v pohodě.

pussycat
Registrace: 8/2009

@konas

Tak jsem spočítal, že včetně dĕtství a mládí u rodičů, to bylo devĕt televizí. Kdo mohl tušit, že devátá bude osudová... :)))

rs505
Registrace: 11/2009

@rs505

Jakýsi Beethoven o tom něco tušil. Já to musím spočítat: Astra, Anabella,Dukla,vymazlený Rubín 202, u kontejneru nalezená špičková Loewe Opta, Mascom, Thomson, Sharp + Philips, Sony, takže 10 kousků, z toho poslední tři stále funkční. Devátý je levný Philps serie 350, a to byl masakr ho nastavit. Obraz je solidní, ale zvuk se mi dodnes nepovedl.

konas

@konas

Ještě jsem zapomnĕl, že podmínky výbĕrového řízení, vyhlášeného nickem pussycat, splňuje také 55cm CRT JVC, který sloužil vĕrnĕ v letech 1991 - 2001. Dobrá mašinka.

rs505
Registrace: 11/2009

Koukám že Panasonic nějak dlouho nevydrží 😂.

pussycat

Pussycat

Mám dvě plazmy Panasonic, již nějakou dobou (pět a více let), zatím o.k. Syn Samsung led, po pěti letech uprostřed obrazovky vodorovná čára, neopravitelné dle servisu, lépe vyjde koupit novou TV... Jen moje zkušenost

Daru
Registrace: 10/2008

@pussycat

CRT Panasonic byly nesmrtelné. Spousta důchodců je ještě má.

konas

RE: Jona

Zdravím,
mám ji asi tak měsíc a jsem spokojenej.Řikal jsem si, je to low end nebudu čekat nějaký zázraky,ale docela mne překvapila.Černá je i černá :)
(měl jsem před tím plazmu).Na interní sat nejedu,mám GI LX 3.
Tizen chodí svižně,řekl bych že budeš spokojenej.Prostě v týhle cenový hladině, těžko budes hledat neco lepšího.Můj názor,mužu se mýlit.Aplikace zatím bez problémů,uvidíme časem.Freesat nemám. problém.Nahrávání jsem nezkoušel,používám LX 3.Zkoušel jsem přehrávání z HDD se systémém NTFS a bez problémů.

Extrend Et 7000/Igon Force 2/GI LX Speed 3/ SG2100A/Gibertini 100

satman
Registrace: 11/2006

V tej cenovej hladine vela nenaspekulujes, za tu cenu dobra sunka, 50Hz a len edge dimming. Alebo obetuj par flias whisky a ber nieco s nativym 100Hz panelom a local dimming, rozdiel v obraze je znacny.

Traky
Registrace: 8/2013

Re: Traky
Máš ji. viděl jsi ji jo?Ale jasně že jsou lepší to se nepřu,zaleží asi na každým co do toho chce investovat.Stejně se to tak za 3 roky odporoučí,a můžu kupovat další.Je toho všude naflákanýho mraky,a potřebujou odbyt.

satman

Tuner DVB-S2 zvláda HEVC?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

nezkoušel jsem interní.sorry

satman

Jasný tak asi jsme měly špatný kus (oprava 7 tisíc)jsme raději koupili novou... Ale najdou se Panasonic funkční hlavně ty starší

pussycat

@satman

Napisal som, ze v tej cene dobry vyber R^ Zvlada aj DVB S2 H265. Osobne by som tych par flias whisky obetoval za 100Hz. Jasne TV je spotrebny tovar, ale bit pozitkar nie je zle, je to rozdiel v rychlych scenach, na obycajny konzum obsahu staci cokolvek, to je ako s vinom alebo holkami, da sa to pit alebo trtkat, ale pozitok je iny :)))

Traky

*byt - sorry ako, pisal som rychlo, poznamka pre grammar nazis :8)

Traky

Tak TV je doma a naladěný skylink HD programy celkem ok, ale po té plazmě si budu asi hodně dlouho zvykat :lookaround:
Jinak Hbbtv na Primně ok epizody jdou přehrávat, ale na Nově
z menu vyberu ulice celý díl a ukáže se fotka, nebo videa z natáčení, ovšem celý díl nejde přehrát

jona

Tak fresat nebo skylink ;P

Registrace: 4/2017

Má oboje, ale kvůli HbbtV jsem dal Skylink na Freesat to udajně
nejde. Na vyskoušení nebyl čas.

jona
Stránka: 1 [ 2 ]