Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

ČT 2-21:00-Říkejte mi Martino

55timinutový dokument(Just call me Martina) Martina Navrátilová, legendární tenistka a obdivuhodná žena z Řevnic u Prahy, vzpomíná a bilancuje, ale zároveň s neutuchajícím elánem uskutečňuje nové životní plány. Dokument BBC. Bohužel to ale nebude v italštině, tak nevím, zda má cenu sem dát upozornění na tento dokument, kterému budeme všichni rozumět a nebude mít punc středomořské exotiky. :8)

DVBT1
Registrace: 5/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

@korkoran

Kýros sice vyhrál, ale zařval při tom, což mu radost z vítězství jistě ponĕkud zkalilo...

rs505
Registrace: 11/2009

@rs505

měl jsem na mysli v Babiloně,tam přeci nezařval,až později

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

Já jsem mĕl na mysli právě tu pozdĕjší bitvu, po níž se jeho vojska vydala na zpáteční cestu podle plánu, vypracovaného jeho podveliteli Šikosem a Čouenlajosem. Na cestĕ tĕsnĕ minuli leteckou anabázi Ostrava - Mošnov a skončili v Praze - Zábĕhlicích. Na místĕ jejich tehdejšího tábora stojí dnes památník, pietnĕ nazvaný ,,Hospoda U Kýrů"...

rs505
Registrace: 11/2009

RE: ČT 2-21:00-Říkejte mi Martino

Typické pre zelený mozog...

Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)

dtnl
Registrace: 12/2014

Kristian

Naprosto přesné!! R^

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Zdar synci,kdesi sem četl,že čínského tygra pustili z řeťázku soudruzi podnikatelé z USA (se souhlasem politbyra bílého domu) :)) .Reformátorovi Teng-Siao-Pchingovi, pustili licence a technickou podporu,zarobili bohovský balík,položili paru fabrik na lopatky a zkur*vili (na věčné časy) kvalitu zboží.Číňani to chytli za pačesy a je vymalováno.:)) Ale nikde to neříkejte.

hdpe
Registrace: 11/2007

@hdpe

tak ono s tim zacali v podstate Anglani kdyz si na 99let pronajmuly HongKong takze dekujeme do Britanie :)))
a nebo byl jeste nekdo pred nima ?

kristian1
Registrace: 7/2016

Zas ta politika

A k tomu na Parabole!!!!

sateliťák
Registrace: 2/2006

Že vždy a za všech okolností musíš myslet politicky,je naprosto nezpochybnitelný fakt :))

hdpe
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra