![]() |
|
ČT 2-21:00-Říkejte mi Martino55timinutový dokument(Just call me Martina) Martina Navrátilová, legendární tenistka a obdivuhodná žena z Řevnic u Prahy, vzpomíná a bilancuje, ale zároveň s neutuchajícím elánem uskutečňuje nové životní plány. Dokument BBC. Bohužel to ale nebude v italštině, tak nevím, zda má cenu sem dát upozornění na tento dokument, kterému budeme všichni rozumět a nebude mít punc středomořské exotiky.![]() |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
@korkoranKýros sice vyhrál, ale zařval při tom, což mu radost z vítězství jistě ponĕkud zkalilo... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@rs505měl jsem na mysli v Babiloně,tam přeci nezařval,až později |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@korkoranJá jsem mĕl na mysli právě tu pozdĕjší bitvu, po níž se jeho vojska vydala na zpáteční cestu podle plánu, vypracovaného jeho podveliteli Šikosem a Čouenlajosem. Na cestĕ tĕsnĕ minuli leteckou anabázi Ostrava - Mošnov a skončili v Praze - Zábĕhlicích. Na místĕ jejich tehdejšího tábora stojí dnes památník, pietnĕ nazvaný ,,Hospoda U Kýrů"... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: ČT 2-21:00-Říkejte mi MartinoTypické pre zelený mozog...Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
KristianNaprosto přesné!!![]() On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ČT 2-21:00-Říkejte mi MartinoZdar synci,kdesi sem četl,že čínského tygra pustili z řeťázku soudruzi podnikatelé z USA (se souhlasem politbyra bílého domu)![]() ![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@hdpetak ono s tim zacali v podstate Anglani kdyz si na 99let pronajmuly HongKong takze dekujeme do Britanie![]() a nebo byl jeste nekdo pred nima ? |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
Zas ta politikaA k tomu na Parabole!!!! |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: ČT 2-21:00-Říkejte mi MartinoŽe vždy a za všech okolností musíš myslet politicky,je naprosto nezpochybnitelný fakt![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |