![]() |
|
Slovenske programy v CZ ??AhojPoradite mi prosim nejaky sposob ako sledovat Slovenske programy v CZ? Skylink som zavrhol nejak mi to nefunguje (mam kartu registrovany na SK adresu), ako dalsia moznost je smartbox od Slovenskeho ANTIKU: http://www.smarttvbox.sk/ Za 89eur bez akychkolvek dalsich poplatkov, staci pripojenie k internetu. Zas ale platit 2500 sa mi nechce. Ide mi hlave o RTVS2 (STV2), ked kazdu stredu pocas Champions League je blokovana na uzemi CR. Existuje nejaka ina alternativa? Diky moc |
piotr07
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 8 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Slovenske programy v CZ ??Aj Antik sa dá sledovať na šarikovi. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
@stamarjo taky se dá ale je to jenom na vybraných serverech |
Jirik1
Registrace: 7/2017 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
Slovenske programy v CZ ??já tady dnes radši končim nerad bych dostal citronek![]() |
Jirik1
![]() |
|
@Jirik1no uvidíš ráno |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@Jirik1Pozor,na černo je jen to co nemůžeš legálně koupit na území svého bydliště a to SKY de nemůžeš koupit ofiko v čr![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@Jirik1O mně meleš nesmysly. Je pravda,že mě zajímá sport, ale rád si zaplatím, abych to měl v češtině či slovenštině, pokud je to možné. Na samotné obrázky koukat nehodlám.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
@korkoranto je kravina,na černo je vše,co není ofiko |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@kvasnaknedavno si mluvil že ti to jelo zadarmo německe programy a měl si tam aji sport1 de |
Jirik1
![]() |
|
@pierrepetrOpravuji:nepostižitelné v čr.![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |