![]() |
|
problém signálZdravím.Obcas začnou programy od čt kostickovat,ale ostatní programy hrají.Operator Skylink, není mi jasné proč zlobí jenom programy ČT . Díky za reakce |
stita
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 50 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
@Saxonto jsem nezkoušel |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
pierrepetrAle neříkej, ty už máš také problém? Vždy si psal, že nikoli?!Hmm zajímavé! ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
@Delta1to nejsou moje šroty,jsem opravář |
pierrepetr
![]() |
|
DeltaZrovna nedávno jsem toto ukázal zákazníkovi, který měl nalitou hlavu kravinama od prodejce. Tak jsem mu ji doma v obýváku vylil na podlahu. A on šel potom na prodavače sám, já to nemám zapotřebí...:)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
pierrepetrAle to je přeci jedno ne?!Právě proto, že jsme technici, tak si snažíme pomáhat! ![]() A sdělovat si zkušenosti a problémy, které se naskytnou! Jen ty jsi zarputile tvrdil, že problém není! ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Delta1to je pravda,já někdy píšu za sebe,jako koukače a jindy za opraváře ,tedy za nešťastníky,blbě se to pozná z psaného textu,já osobně problém nemám,ani moji zákazníci koukači,nikomu jsem tyto šroty nedodal,měl jsem kliku |
pierrepetr
![]() |
|
PierreJá třeba Gosatů prodal plno, ale s nimi jsem problém ještě neměl, zato jsem byl u problému s televizory(ty nedodávám) co si koupil zakoš sám a měl "můj" anténní systém. Tam musíš vyvracet kraviny od prodejců. Zatím se to vždycky podařilo prokázat, že je problém v HW televizoru.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: problém signálTak to už je lepší definice. No já holt dodal vždy Skylink ready, tak mám holt horší bilanci a řeším problémy s tím spojené! Takže celkově problémy byly, jsou menší a dají se řešit! A to díky spolupráci několika techniků, z několika fór a různých firem, jsme se dobrali k funkčnímu řešení! Takže za to všem moc děkuji!![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Saxonjá občas dodám TV,výjimečně důchodcům,co se neorientují a tvrdošíně chtějí sat v TV,ale v TV jsem ještě tento problém neviděl,zatím pouze gosati |
pierrepetr
![]() |
|
RE: problém signálUpřímně řečeno, nemám odvahu dnes dodávat TV přijímače se SAT tunerem.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: problém signálOdvaha-diagnostika-podnikaní-lezení po střechách,jedno jest![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Saxonpro koukače,neďoubače,celkem OK řešení,taky nejsem příznivce,ale 2 roky záruka výrobce,ocojde?? |
pierrepetr
![]() |
|
RE: problém signálKoupil jsem gosat z důvodu, ze mají licenci skylinkready a tak by to mělo fungovat,ne?Přijímač mám 4 roky a do téhle chvíle nebyl problém až teď. Nemusím aktualizovat přijímač? |
stita
![]() |
|
stitaVše je jednou poprvé a nic netrvá věčně! Spoustu lidí mělo problémy už v listopadu viz. odkazy výše uvedené na vlákna, tak ty máš problém teď. Protože tvůj přístroj je nyní rozbitý a je nutná jeho oprava nebo výměna![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: problém signálTak jsem to řešil přes Skylink a prý je chyba v hardware přijímače. Co s tím? Má to cenu dávat do opravy,nebo radši nový přijímač? Je starý 4 roky,tak se mi nechce ho vyhazovat. Předem díky za reakce |
stita
![]() |
|
@stitačteš to tady???,opravit,nebo zahodit |
pierrepetr
![]() |
|
stitaNo to si děláš fakt srandu?!Co stím? Tohle z tebe vypadne skoro po měsíci a vše jsme ti zde napsali ![]() ![]() Kam tohle spěje ![]() A ve vedlejším vláknu s kartou je to obdobné! To chce čistý vzduch toto ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Delta1a plzničku navrch |
pierrepetr
![]() |
|
@Saxonhele,vono to je celkem jedno,když jim to nedodáš ty,tak jim to přiveze jinej v.ů.l,jen ty budeš bez kšeftu,ta láska ke klientům se nesmí přehánět |
pierrepetr
![]() |
|
RE: problém signálTak to mi opravdu vůbec nevadí.On Air!
|
Saxon
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |