![]() |
|
TV značka Manta???Nabízeli mi v Polsku tuto tv uhlopř.102 full HD vyráběna prý v Pardubicích za 6000 kč no nekup toi s 2letou zárukou![]() ![]() |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: TV značka Manta???Kupujte ekektroniku v Německu, či Rakousku a máte klid.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@joscermusis lepsie hladat - hlavne na "alternativnych" a konspiracnych weboch...![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 507 |
![]() |
|
@black13aNa to je můj čas příliš drahý.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@SaxonTřeba Becker navigace,značka,š(nevhodné slovo) a heute Bankrot🐯🐯🐯 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
značka,špičkaco na tom je névhodného,jsme přeci také modraváci,tak se š(nevhodné slovo)🐶 říká spisovně |
korkoran
![]() |
|
korkoranA co tím chtěl básník říci?Jaká je dnes prodejnost samostných navigačních přístrojů do aut ve srovnání se stavem před deseti lety? Já bych si tipnul, že to není ani desetina. Navíc firmu Becker, stejně jako mnohé jiné z jiných oborů likviduje zkurvený čínský trh. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@rs505On se výrobce někdy splete, vyrobí nějakou serii výrobku, která funguje léta. Klasický omyl udělala kdysi firma Sony s bateriemi BP90 do profi kamer. Deklarovaný počet nabíjecích cyklů byl 720, ale baterky spolehlivě fungovaly, s dostatečnou kapacitou, i po 1800 cyklech. V dalším modelu BP95 u Sony vše napravili, a baterie spolehlivě klekaly po 750 cyklech. Takže je spolehlivě převálcovaly skvělé, a to myslím vážně, čínské baterie SWIT za poloviční cenu.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@konasNo, já Ti přeji, aby se Sony sekla v případĕ té Tvé nové televize aspoň tak, jako to udĕlal u mĕ Samsung.Saxonovi se to radí, kupujte v Nĕmecku a Rakousku! Známe to, koupíš kvalitní TV, dáš za to hříšné peníze a pak Ti to v Praze hraje nĕmecky... ![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@rs505Tohle se mi povedlo se Sharpem při startu panelů Aquos. Full led podsvícení, TV vyrobená v Japonsku, po 11 letech jako nová. Vsadil jsem na to, že předloňská novinka Triluminos, za nadsazenou cenou 31000 Kč u 43", by neměla být moc ošulená. Taky tenhle model, s nativním 100Hz panelem (u Triluminosu maximum) podezřele rychle přestali, po 30% distribuovat. Jestli je Triluminos opravdu na základě sharpského vynálezu IGZO, pak je výrobce panelu Sharp, jak bývalo u Sony zvykem, než začali používat panely Samsung. Fakt je, že mám všechny "vylepšováky" vypnuté, včetně Motion Flow, a obraz i zvuk jsou excelentní. |
konas
![]() |
|
@rs505..po 30% slevě |
konas
![]() |
|
Manta ?Na Sharp mi nešahejte - a dobré se nechválí !!!! Zdravím všechny !P. ![]() |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
@Saxonže mám 2 v šuplíku a že u ní byla zku.ve.a podpora,,to s Navtecem to bylo lepšíBecker sliboval 2_letou aktualizaci při koupi a vono prd. Tak jsem si stěžoval v Holandsku,přepojila mě do turecké pobočky a kràsnou němčinou to domluvil ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: TV značka Manta???Tak to máš blbý:)Mám doma podobnou navigaci od Garmina. Nepoužívám jí, je nekonkurenceschopná. Používám v iPhonu Googlemaps, která je po Evropě vynikající - zácpy, informace z trasy, aktualizace všechno. I Mapy.cz jsou skvělé, i pro cyklo a turistiku. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@Saxonmam v cubotu here wego a tomtoma go a s nabitou baterkou (5200mah( mi vydrží v pohodě 600 km bez kabelu.Ani neposoudím,která je lepší.Backer mě naučil spoléhat na sebe.Česko znám dost dobře,ale v cinině jsem slabej.Eindhoven jsem jednou objížděl 2 a půlkrát od Nimegen,než jsem se dostal do Belgie na burzu![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: TV značka Manta???Joscer, o Mercedesech se jentak ihned nedočteš, no o spotřební elektronice je toho spousty a na solidních webech. A ihned. Kurvítka mají i ve Francii. I když asi ne tolik jako zde.Tak tu zase nešiř bludy. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: TV značka Manta???NECHÁPU JAK MŮŽE NĚKDO ZAVÉST DEBATU OD TELEVIZE K NAVIGACI. |
Ramoneto
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
RE: TV značka Manta???Na tu se také čumí.![]() |
HiFiOK
![]() |
|
@HiFiOKProč bych měl šířit boudy? Nežijí v ulitě, jsem mezi lidmi a prostě nemám tu zkušenost od známých, že by se jim spotřebiče rozbíjeli nějak masově krátce po konci záruky. A také ani po více letech.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: TV značka Manta???Ne "boudy", ale "bludy".Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerjá to masově opravuji po záruce,co se děje ještě v záruce ,to ti napíšou prodejci |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: TV značka Manta???Joscer, já jako prodejce-montér mám zkušenosti opačné než ty. Jak je to možné? Tady někdo kecá. |
HiFiOK
![]() |
|
@HiFiOKnormálka,na chatu,různé protichůdné názory |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrCo si vlastně představuješ pod pojmem "masově opravuji"?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@HiFiOKMožná tu někdo kecá, to nevím. Ale jestli ano, tak já to nejsem.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscermasově znamená denně a stále,mě to živí slušně,tak jsem tomuto stavu nakloněn,je to hnusný vydělávat na mrtvolách |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |