Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Co je pro vás důležitější? Obsah nebo kvalita?

Pro technicky založené diváky je kvalita obrazu je na prvním místě. Co se na TV zobrazuje je až na druhém místě, hlavně že je to třeba 4K. Nebo opačně Šlágr. Pro seniory obsahově kvalitní, sledování Šlágru prodlužuje seniorům život a kvalita obrazu pro ně není tak důležitá. :mad:
Je možné reagovat k tématu a nepsat nesouvisející přiblblinky?

paralf
Registrace: 2/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

@paralf

ree:co je pro vas........
som senior rocnik 48 ale tak hlboko som ja ani moji priatela neklesol aby som povavazoval program tv slagr za obsahovo kvalitny bol som vychovany a mnoho sucastnych seniorov na kvalitnej rockovej hudbe ku ktorej nemal v tej dobe kazdy volny pristup a preto ani vztah co sa odzkadluje v sucasnosti ale k veci: urcite si pozriem kvalitny program radsej v hd kvalite ako v nekvalitom sd nehovorim dneska o 4k lebo o promo programy uz nemam zaujem a na par nemeckych a anglickych programov nemam pristup
zdravim seniorov

vlado 07
Registrace: 8/2016

Paralf

Co ty jsi za pitomce?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@vlado 07

Zdravím, mladí trpí názorem, že jsme mládí strávili u dechovky. Jednou mě namíchli, a našel jsem na netu titulní skladbu Deep Purple z LP Fireball z r.1971. Trochu chlapci čuměli, na tu dechárnu. :)) Jednou jsem to trochu počítal, a a v letech 1960 - 80 jsem napočítal cca 23 skupin a interpretů, kteří měli alespoň jeden světový hit, který se hraje dodnes. To by se v letech 1990 - 2010 asi nenapočítalo.

konas
Registrace: 12/2014

Konas

A co potom porovnat počet kapel a interpretů, co měli třeba pět světových hitů, které se hrají dodnes.

On Air!

Saxon

RE: Co je pro vás důležitější? Obsah nebo kval...

Pro boha jeho,kde se tu vzala ta zruda,je to provokater! :fuming:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

@Saxon

To po mě nechtěj, tohle jsem nahrubo spočítal při několika nočních šichtách z vysílání Oldies radia, a dodnes sháním po bazarech LP, o které jsem přišel. Možná se pletu, ale tenkrát o byly žně supermuziky a skvělých kapel. Dnešek je výrazně chudší.

konas
Registrace: 12/2014

RE: Co je pro vás důležitější? Obsah nebo kval...

Dopadlo by to prostě ještě výrazněji.

On Air!

Saxon

@paralf

tvoje otázka je opravdu k zamyšlení,asi jako,když odcházím z toalety a spláchnu,koukám,koukám a už to vidím,kvalita ani obsah

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra