Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

TV tip: Andrea Bocelli Show - dnes večer

Po divácky veleúspěšném galakoncertu k výročí úmrtí Pavarottiho z minulého týdne, Rai pokračuje s kvalitní muzikou i dnes večer... Pokud máte rádi netradiční kombinaci klasické a popové hudby, tak si nenechte ujít dnes večer výjimečný koncert za kterým stojí Andrea Bocelli Foundation ve spolupráci s Rai 1, městem Římem a filmovým studiem Cinecittà World.

"Andrea Bocelli Show 2017" kde hlavní protagonista celého večera bude samozřejmě Andrea Bocelli a jeho hosté:
Elton John, Steven Tyler (Aerosmith), David Foster, Chris Botti, Aida Garifullina, Reba McEntire, Brooks & Dunn, Joe Walsh, The Band Perry, Smokey Robinson, Kristin Chenoweth, José Carreras, Sumi Jo, Igudesman and Joo, Leona Lewis, 2Cellos a další...
Speciální hosté: Sharon Stone, Susan Sarandon, Antonio Banderas, Sophia Loren, Chris Tucker a další...

Andrea Bocelli Show 2017 ve 20:30 na Rai 1 (FTA na 13E)

A ještě jedna informace: Rai začala testovat novou službu pro cizince v podobě skrytých titulků v angličtině. Zatím je tato služba dostupná pouze u zpráv na Rai 2 a vybraných pořadů vlastní produkce na Rai 1 a Rai 3. Stačí navolit ttx str. 778 anebo na ovladači stisknout tlačítko titulků a vybrat english. Seznam pořadů s titulky najdete na ttx str. 771.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV tip: Andrea Bocelli Show - dnes večer

Jinak z jiného soudku. Na ČT1 je film s Burianem. To je sranda. Tady ten jsem ještě neviděl. Nevíte jak se jmenuje ta silná herečka co brala ty vajíčka??

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Ještě jak chválíš toho Eltona, on je dobrý pianista i zpěvák, ale ten repertoár byl děsný.

sateliťák
Registrace: 2/2006

@franck

Ještě v takovémhle pořadu by vůbec neměly být reklamy, tím to všechno zkazila ta tvoje Rai.

sateliťák
Registrace: 2/2006

@sateliťák

Mě se líbil John. No mohl vybrat i jiné písně, ale zase on jich má tolik, že všechny zpívat nemohl. Kdo mě trochu zklamal byl Steven Tyler. Čekal jsem od něj víc. Jinak jsem spokojený.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@sateliťák

Reklam bylo minimum, za tři hodiny celkem 3 a netrvaly déle než 4 min. Bohužel bez reklamy by tyto pořady neexistovali. Uvědomujes si kolik to stojí peněz dát dohromady takovou plejádu celebrit? Zorganizovat, natočit apod? Buď by se musel zvednout konc.poplatek anebo to musí dorovnat reklama. Já osobně radši to druhý. Ty 4 minuty reklam mě nezabije.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@sateliťák

Mimochodem, koncesionářský poplatek Rai je 100euro ročně včetně rádií. To je cca 2600kc. Skoro stejně jako platíte i vy v ČR České televizi a Rádiu. Rai ma z těch velkých zemí nejnižší poplatek. Např. v Německu je 2x větší. Rai má celkem 13 kanálů. Na satelitu má vlastní platformu, pro diváka zdarma (v rámci poplatku), má jeden ultra HD kanál. Největší počet vlastní tvorby. Po BBC produkuje nejvíce seriálů a filmů. To stojí všechno peníze. Kdyby nebylo reklamy tak by musel poplatek stoupnout na alespoň 250euro. Je to o kompromisu. A navíc, reklama bys nevysílá na všech kanálech. Třeba na dětských a dokumentárních kanálech reklama není vůbec. To jen abych Ti vysvětlil proč Rai vysílá reklamu.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Tak je to celý na ulo*to, má to asi 15GB je to v *ts a nic jsem s tím nedělal...je to tak, jak to natočil VU+ 4k ze stanice Rai1 HD...

Dreambox TWO

Pabo
Registrace: 8/2007

@Pabo

Super. Dobrá práce R^

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Betty Kysilková. Perfektní také jako vdavekchtivá vdova Ouholičková ve filmu ,,Muži v ofsajdu" a v mnoha dalších filmech...

rs505
Registrace: 11/2009

@franck

Jsem tušil,že o tom nemáš "páru".Ale to je normální - nemůžeš znát o nás všechno. Takže tady je výňatek z jednoho článku ohledně tvého dotazu."Berounští policisté se rozhodli pokračovat ve sbírce plastových víček od PET lahví, tentokrát pro nemocného Tomáška.

Obrátili se na nás žáci ze Základní školy Tmaň, kteří zaznamenali ukončení naší sbírky pro nemocného Vládíka, pro kterého jsme sbírali víčka od roku 2014. Původně byli do sbírky zapojeni policisté a po medializaci celého případu se zvedla obrovská vlna solidarity a do Berouna, kde bylo sběrné místo, putovala víčka z celé České republiky. Nejen od policistů, ale také soukromých subjektů, základních škol i samotných občanů".
Ta víčka se prodala firmám,které je dále zpracovaly. A vydělané peníze šly na charitativní účely. Dnes již přišli na efektivnější způsob,jak získat peníze na charitu. Uvedl jsem příklad s víčky proto,že často se u nás vyhazují miliony na tzv.nepřízpusobivé osoby a na nemocné děti pak zbyde málo peněz.Ale o tom ty samozřejmě nemůžeš vědět.

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

@ALEXCZ

Aha díky za vysvětlení. Kdybych to věděl tak bych z Itálie dovezl plno víček. Tady se to vyhazuje do tříděného odpadu.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra