![]() |
|
Co ta Bundesliga v CR?Nemam slov. Porad nic?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?Samozřejmě píšu o průměru. Je jasné, že větší stadiony jsou i jinde, ale na počet jich má nejvíce Itálie a tuším Anglie.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@oneeeeeNe, neříká.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@oneeeeePromiň, ale rozumím Ti každému třetímu slovu. Ale to neřeš. Určitě to není důležité. Mějte se.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@francknechcel som sa miešať do debaty,ale trocha musím dať fakty na pravú mieru..v Italii su najvacsie stadiony sveta?? len v europe máš asi 5 stadionov vacsich ...v Italií je najvacsi stadion,ten kde hráva AC Milano a Inter Milano..ten stadion má kapacitu 80 000 divakov a vola sa San Siro..a napriklad Barcelona,Real,Wembley,Dortmund títo všetci maju vačšie stadiony ako je San Siro a nemaju ziadny problem ich naplnit pri zapasoch narozdiel od Ac Milano..a to som napísal len v Europe..vo svete ti nájdem asi 20 vačšich futbalovych stadionov ako je v Taliansku...a čo sa tyka priemernej návštevnosti líg,tam si tiež trocha mimo,lebo štatistiky sa nedaju oklamat..prumerna navstevnost ako ty pises 42-45 000 nemá nikto,len BUNDESLIGA...ostatne ligy ju maju odost menšie,lebo snad vieš ako sa počíta priemernost?musis tam samozrejme zapocitat vsetky navstevnosti..napriklad talianske Crotone má len 11 000 kapacitu a aj to nemavaju vypredane..alebo španielsky Eibar má len 6500 kapacitu..čiže officialne čisla priemernosti divakov na sezonu v danej krajiny máš tu!!! BUNDESLIGA 42000 , PREMIER LEAGUE 36 500, LA LIGA 27 000, SERIA A 23 500..dôkaz: http://bit.ly/2ymUPAJ |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
@franckNo jseš tedy na velkém omylu s těma plnýma stadionama.Ale hodně na velkém omylu.Neatraktivní zápasy hlavně ze spodní části tabulky jsou poloprázdné.A viděl jsem jich desítky.Tedy spíš jsem to hned přepnul jinam-fotbal o ničem.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hoboAha, tak to máš pravdu. Já myslel že mluvíme o velkých klubech. Tak to jo, pokud máš na mysli malé kluby, tak ano. Ale to je dáno taky geograficky. Itálie i když je poměrně velká tak nemá moc velkých měst. V podstatě pouze tři města mají nad milion obyvatel. A jen jedno z nich se blíží ke třem milionům. Řím, Milano a Neapol. Kdežto Německo má milionových měst snad 6 nebo 7. Anglie asi 5.Jožko: píšu o průměrné velikosti stadiónu. Třeba jen Milano má dva stadiony s kapacitou 80.000 a 60.000. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?Sorry jsem jak ožralý a přitom jsem abstinent. Milano a Řím dohromady jsem chtěl napsat. Milano 80.000 Řím 60.000. na počet obyvatel dvou měst je to cca 4mln. Takže jako Berlín a jedno malé město. Logicky tedy bude větší návštěvnost v Berlíně než ve dvou odlišných městech.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?A taky je to dáno dálkou mezi jednotlivými stadiony. Už vidím, jak fanoušek z Hadí nebo Palerma jede každou neděli do Milána a naopak. Což v Německu nebo Anglii až takový problém není.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?Hadí - BariRai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckItálie: Největší stadiony San Siro (80000), Olympijský v Římě (70000), Neapol (60000) a Bari (58000). Tím končí italské stadiony nad 50000.Německo: Dortmund (81000), Mnichov (75000), Berlín (74500), Schalke (62000), Stuttgart (60000), Hamburg (57000), Gladbach (54000), Frankfurt (52000)+ 2 stadiony mají 49000. A v Lipsku začne letos přestavba s navýšením na 57000. Výhodou Itálie je, že na dvou největších stadionech hrají vždy dva týmy, což v Německu není. A co se týká vzdáleností. Z Bari do Milána je to 900 km, z Mnichova do Hamburku je to v 800 km. Takže ty největší vzdálenosti jsou srovnatelné. |
zdrh
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
@zdrhNo tak dobře, když srovnávány úplný sever s nižší v Německu, tak v Itálii je to skoro 1500km. San Siro ma kapacitu 82.000. Však o tom mluvím, že Německo má o 20mln obyvatel vice a logicky i větší počet stadionu. Ale musíme počítat průměr dle obyvatel. Např. ČESKO má jednu z nejhustších železničních síti v Evropě. Ale opět na obyvatele. Mluvím o průměru. Německo má mnohem větší koncentraci obyvatel než Itálie, více větších měst u sebe. Mimochodem, toto je třeba i argument tajných služeb, proč doteď nebyl v Itálii žádný teroristický útok (islám), protože má relativně málo (opět na obyvatele) velkých měst a jsou daleko od sebe. Takže se dají lépe ohlídat. Musíme vždy brát průměr a ohledy na geografii.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?No a průměrně, tedy k počtu obyvatel a jednotlivých měst, má Itálie více stadionu než Německo. Srovnatelně je Anglií (opět průměrně dle počtu obyvatel Anglie)Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?Ještě štěstí, že zde nezmiňujete tu naši ,,pralesní ligu", kde chodí tak maximal 5000 lidí. Jinak, jak mi zde poradili acestreamy na Bundesligu fungují bezvadně, hlavně ten ruský sportovní kanál. Oblíbený kanál rychlost 1500 kbps to mě na noťasi bohatě stačí a jeden zápas na Dajto většinou Bayern takže problém je vyřešen! Takže, lichváři co drží ceny moc vysoko za práva na Bundesligu mi mohou škrabat záda. |
xzibit
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?Jak na to může někdo čumět.Fotbal v telebedně zrušit a ty manekýnky poslat do kamenolomu. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
francknaprosto s tebou souhlasím. Italská liga je nejlepší a hraje se tam i nejatraktivnější fotbal. Sleduji všechny ligy už nějakých 25 let a ti kdo říkají opak tomu nerozumí a tvrdí dokola že se tam hraje catenaccio, ale to už není dávno pravda.Podle mě fotbalové soutěže podle atraktivity 1. Itálie 2.Španělsko 3. Anglie 4. Francie 5.Německo 6. Brazílie |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 905 |
![]() |
|
Bundesligajinak s tou Bundesligou mě to také štve...Eurosporty už jsem přesunul na konec seznamu, tam vysílají celé dny jen kulečník a cyklistiku pořád dokola,,,![]() |
FI711010
![]() |
|
Bundesligaa za to chce Eurosport od providerů peníze za šíření jejich kanálů...bych jim nic nedal at si vysílají v zemích pro které koupí atraktivní práva a ne u nás, když na nás z vysoka kašlou... |
FI711010
![]() |
|
@FI711010Samozrejme, to me nemusis rikat. Ja znam svoji zemi. Vim, v cem jsme dobri a v cem ne. Ale je zabava diskutovat.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?I kdyz moje poradi bych dal takhle: 1. Italia, 2. Spanelsko, 3. Anglie, 4. Nemecko, 5. Brazilie, 6. FrancieRai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?Největší stadion na světě je strahovský....![]() ![]() ![]() ![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 653 |
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v ČR?Ještě že se dá sledovat na Dajto.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
@FanynTo je ale pravda. Kapacita az 250.000 lidi.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@FanynNejvětší stadion na světě je strahovský...tam by teď měla hrát Sparta - aby to celý svět viděl!!! ![]() ![]() ![]() |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
RE: Co ta Bundesliga v CR?Sparta na strahově tam má dokonce na ploše nějaké zařízení a budovu....![]() ![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 653 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |