Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LG OLED55B7 televizor

Chcel by som kupit na vianoce LG OLED55B7, Na zivo v predajniach mali vystavenu len starsiu verziu s FULL HD, takze v reali som ho nikdy nevidel. Mate niekto s nim realne skusenosti? [plusy a minusy pre obraz a zvuk. Ako vstup pouzivam satelitny prijimac.]

nopat32
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

@rs505

Taky mě zarazilo, že nutná a postačující podmínka k testování je seřezat heryho. Asi jiný kraj, jiný mrav. :))

konas
Registrace: 12/2014

@konas

V úterý jedu do Litomyšle, tak se poradím s kostikem123 a pak to vezmu přes Lanškroun, to je kousek, abych mohl taky testovat... :)))

rs505
Registrace: 11/2009

RE: LG OLED55B7 televizor

za dobrú cenu https://www.hej.sk/televizor-lg-55eg920v-cierna/?gclid=CISegPn6utYCFQq3GwodSXQM6Q

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@konas

hery se s náma vubec nebude bavit,protože jsme všichni tupci a jemu jede vše na co si vzpomene OK. :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

to: all

Trocha sa to tu zvrhlo nejakym mne neznamym smerom. Asi uz nikto nema osobne skusenosti s tymto modelom... aj tak vdaka...

nopat32

@nopat32

To víš,hoď mudrcům ohlodanou kost a oni tě s ní umlátí.. :))) Jinak k tématu, sám jsem si udělal nedávno předčasné Vánoce a koupil LG 55EG9A7V. FHD záměrně,bo dle mě má 4K u miTV smysl až od 60 palců výše, bez urážky. Obraz při kvalitním zdroji jedním slovem nádhera (back to black xD), sám jsi byl svědkem.Večerní sledování Televizních Novin se posouvá na úplně jinou úroveň (myšleno samozřejmě lepší :))) )

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@Scruffy

Vdaka za info. Utvrdil si ma ze s LG neslapnem vedle.

nopat32

RE: LG OLED55B7 televizor

Dnes už jenom HD nemá význam, důvody snad uvádět nemusím, ještě před rokem bych možná polemizoval. Neřeš nepodstatné věci, vybráno máš dobře...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@tukan

no jako nedávno 3D,kdepak je??,v p.r.d.e.l.i s brejlema na brejlích

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra