![]() |
|
Česká MissFinálový galavečer Česká Miss 2017 / DRFG Aréna Brno / 23.9.2017 od 19:30 hod...přímý přenos na regionalnitelevizi. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
RE: Česká Misshttps://sport.aktualne.cz/fotbal/brno-postavi-stadion-po-vzoru-kolosea-za-dve-miliardy/r~i:article:608915/Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@franckJistě víš jak dopadly uvahy nad výstavbou nového tzv.národního stadionu v Praze.Tuším to mělo být na Strahově.Závěr:máme relativně a to podotýkám-viz sedačky na střídačkách-moderní nový stadion v Edenu takže ho možná,ale možná, majitelé, v žádném případě stát, o trochu zvednou a šmitec.Taková je realita v hlavním městě.Takže v Brně to nevidím vubec reálné.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@franckčlánek z 2008. Ne, smát se Ti nebudu, ubohost je k pláči |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
@hoboNevim nic o Strahove. Kazdopadne zda to klapne nebo ne, ja nevim. Pouze pisu, co jsem cetl v novinach. A dodal jsem, ze to Brnu preju. Pak musi prijit zakomplexovany diskuter a michat do toho Italii a zacit me urazet. Co to je tady doprcic?? Pripada vam to uz normalni?? Me teda ne. Ujistuju vas, ze na zadnym italskym serveru (diskuzich) jsem se s nicim podobnym nesetkal. Delate si jen ostudu.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@motanek79Vybral jsem nahodny clanek asi z deseti. Najdes i nove z tohoto roku. Ciao a uc se slusnosti. Treba to jeste dozenes.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Česká MissNapriklad http://sport.tn.nova.cz/clanek/fanousci-komety-brno-jasaji-takhle-bude-vypadat-novy-stadion.htmlRai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckNa financovani tehle areny se ale mesto vubec nebude podilet. Vrat se ke svym zvastum na tema RAI, zde se evidentne ztrapnujes ve vecech o nichz nemas ani poneti |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
@franckNo bud rád,že nevíš nic o Strahově.Nad mometálním stavem obou stadinu by plakala celá Itálie.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@franckBohužel u nás a hlavně v Brně se už vypracovalo hodně projektů různých sport. hal apod. zařízení pro lidi,ale profitovaly z toho především architektonické kanceláře.Lidi to čtou v novinách a tím se zase živí novináři.Tak nějak jsme se naučili těmto plánům nevěřit.A do toho se začnou plést "zelení" a vše se ještě o pár let zpozdí.Takže nevěř všemu, co se u nás povídá v médiích. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: Česká MissTak som si tu missku obzrel, neviem no, tie vicemiss su krajsie.jj, novy matros pre zbohatlikov a sportovcov ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |