![]() |
|
Neplatná karta Skylink a predajcaZa 20 eur som kúpil kartu Skylink ICE na dobierku. Po zadaní čísla je Info o karte Chyba overenia karty:Neplatná karta. V predajni Skylink mi tvrdia, že po novej registrácii a zaplatení reaktivačného poplatku a servisného karta nemusí fungovať, majú s tým zlé skúsenosti. Je to na moje riziko. Oni to negarantujú, že karta bude funkčná a peniaze mi nevrátia. Tak s tým som sa ešte v živote nestretol, aby som niečo zaplatil a aby to predajca negarantoval. Chce ma predajca iba odradiť, alebo naozaj je to tak, ako tvrdí predajca? |
arsat84
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 182 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
@korkoranpokud už je registrovaná v jiném účtě,tak ji k sobě nepřidáš,ale koupil zajíce v pytli,normálně to přes partnera zaplatit a doufat,no bylo to levný,tak potom drahý |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
RE: Neplatná karta Skylink a predajcaProč a nač registrovat nebo platit a pak doufat,že to poběží?![]() Co to je za pito.mosti velebnosti?! arsat84: Stále jsi nenapsal to hlavní, na co se ptáme! Bez toho se dále nepohnem ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Neplatná karta Skylink a predajcano protože už koupil a pokud to neudělá,tak ji může jen vyhodit,všechny starý karty jsem rozchodil z domova |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrNo sice to nebylo na tebe, ale budiž.arsat84 se ptá: V predajni Skylink mi tvrdia, že po novej registrácii a zaplatení reaktivačného poplatku a servisného karta nemusí fungovať, majú s tým zlé skúsenosti. Je to na moje riziko. Oni to negarantujú, že karta bude funkčná a peniaze mi nevrátia. ...................................................... Funkčnost karty však spolehlivě zjistí i bez registrace a plateb. ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Delta1pokud je vyřazená z databáze,tak ne |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrAle ano![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Delta1napiš jak a ne ano,ne |
pierrepetr
![]() |
|
@Delta1Poraď prosím tě, jak ověřit před registrací karty, která nebyla v přijímači rok, jak to rychle udělat. V prodejně asi namají čas čekat hodinu až několik hodin na aktivaci karty. Některé karty se musely posílat na aktivaci do Skylinku. Předem dík. Všem to pomůže. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
pierrepetrAle vždyť už jsem to dávno napsal, jak![]() To bohatě stačí pro běžného uživatele, alespoň doufám ![]() Nebo nestačí a je to nesrozumitelné? Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Delta1no dávno možná,on si každý pamatuje tvoje dávné reakce |
pierrepetr
![]() |
|
RAFI007Tak technicky napříště dejte kartu nejdříve:A. Do stroje co přečte poslední datum zápisů. Pokud jej nevlastníte: B. Dejte kartu do Irdeto dekodéru a pokud se do hodiny změní status z E-30.... na cokoli jiného E 19...., E 16... lze kartu běžně dostupnými prostředky rozchodit. Jinak neregistrovat a hlavně neposílat žádné peníze, pokud nechcete řešit náslené problémy uvedené :-/ ........................................................ Na prodejně se dá karta do Skylink ready přístroje, který navíc umí datum zápisů cca 70% dnešních strojů to umí. Podívat do Stutusu karty: 1. Zda je viditelná! 2. Přicházejí zápisy! 3. Změní se status z E-30 na cokoli jiného! Pak na 99,999% bude karta fungovat korektně ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Delta1to by asi šlo,jen technicky netuším,kdo s tou kartou komunikuje,když není databázi |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrHele mě to je jedno! Na data jsou tu jiní borci, co by to dokázali rozpitvat do mrtě! Kde a v kterém adresném řádku se změní sekvence z X do Y!Prostě to tak dělám a funguje mi to ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Delta1Delta1 má pravdu, da sa to zistiť aj, keď je karta vyradená,zapisy tam nejaké budú, aspoň u všetkých takých, čo mi prešli rukami, niečo bolo.Pri amnestii na prelome rokov, som ich raktivoval zadara pár desiatok kusov.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
@Delta1ale nebude to tak úplně recht,v posledním měsíci mi prošly 4 takové karty,po čumendu na kartu,žádné údaje,000000,po registraci 2 z nich hrály základ pár hodin.2 mám ještěneregistrované doma pro slováky |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Neplatná karta Skylink a predajcaStále sme sa ale nedozvedeli, kedy naposledy bol na tej karte zaplatený nejaký balík alebo len serpo.Alebo som to prehliadol? Ja som mal jednu takú kartu ice , kde serpo bolo naposledy pred cca 3 rokmi, ani za svet ju oživiť, poslal som ju do skylinku a tam ju oživil jeden ich technik, už neviem, ako sa ten technik volá, taký starší pán z Ostravy.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 323 |
![]() |
|
@romannitranechceš takové 2 ,aleužaj oživené? |
korkoran
![]() |
|
RE: Neplatná karta Skylink a predajcaahoj zatial nie, ale budem vedieť, na koho sa obrátiť, veď sa už poznáme.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 323 |
![]() |
|
RE: Neplatná karta Skylink a predajcatvůj postup ale není rychlý.Dotaz byl na rychlý postup, Na prodejně nebudou čekat min hodinu a zjišťovat, jestli je karta funkční. Proto arsat84 upozornili, že neručí za funkčnost jeho karty.Tím postupem jen zjistíš, že kartu nemusíš posílat do SkyLink. U části karet, jak psal korkoran ( nebyly min rok v přijímači) nic nevyčteš. V systému je prodejce už taky nevidí. Arsat84 může být rád,že ho na to upozornili.Prodejce neručí za funkčnost "vadné" karty koupené z druhé ruky a předcházel tak možným potížím se zákazníkem. Jinak hláška pro kartu E-30: An authentication failure uccurred during ECM submission by SofCell to the Smart Card. This is due to a key mismatch between the playout and the Smart Card. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
@TDHenryPred chvíľkou som prišiel domov, vložíl kartu, najprv info Cryptoworks, potom kódované a následne sa sám spustil program STV1 a STV2 ! Markíza a ostatné zatiaľ kódované. Overenie služieb na karte : Chyba overenia karty:Neplatná karta. Všetkým vďaka za ochotu, takže to funguje, hoci podľa všetkého by to nemalo fungovať ? |
arsat84
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 182 |
![]() |
|
@Delta1pokud někdo ,nebo něco komunikuje s kartou skylinku,který ji nemá v databázi,tedy se o ni nestará,je to přinejmenším na pováženou a divné,možná by se zajímal úřad na ochranu osobních údajů,někdo má naše data,skylink to není |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrNo záleží na tom, čemu chceš věřit. To že kartu běžně nelze vidět v našich webech, nebude znamenat, že je totálně vyřazená?! Nebo si fakt myslíš, že si je v M7 hned po roce smažou z databáze? Proč by to dělali. Myslíš si, že do XP již nechodí aktualizace, když jim údajně vypršela podpora? Světě div se chodí! A zde to je podobné!Věříš systému? Co ti kdo podsouvá? Já tedy ne! ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@Delta1to by mohlo být vysvětlující,potom ta pokuta je protiprávní |
pierrepetr
![]() |
|
@Delta1ještě po 3 letech jedna nebyla vymazaná z databáze,a šla probudit elkt.Světlá vyjímka![]() |
korkoran
![]() |
|
@korkoranvýjimka...... |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
![]() |