Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Neplatná karta Skylink a predajca

Za 20 eur som kúpil kartu Skylink ICE na dobierku. Po zadaní čísla je Info o karte Chyba overenia karty:Neplatná karta. V predajni Skylink mi tvrdia, že po novej registrácii a zaplatení reaktivačného poplatku a servisného karta nemusí fungovať, majú s tým zlé skúsenosti. Je to na moje riziko. Oni to negarantujú, že karta bude funkčná a peniaze mi nevrátia. Tak s tým som sa ešte v živote nestretol, aby som niečo zaplatil a aby to predajca negarantoval. Chce ma predajca iba odradiť, alebo naozaj je to tak, ako tvrdí predajca?

arsat84
Registrace: 9/2017
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116
Odpověď v diskusním vlákně

@korkoran

pokud už je registrovaná v jiném účtě,tak ji k sobě nepřidáš,ale koupil zajíce v pytli,normálně to přes partnera zaplatit a doufat,no bylo to levný,tak potom drahý

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Neplatná karta Skylink a predajca

Proč a nač registrovat nebo platit a pak doufat,že to poběží? :lookaround:
Co to je za pito.mosti velebnosti?!
arsat84:
Stále jsi nenapsal to hlavní, na co se ptáme!
Bez toho se dále nepohnem
:((

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

no protože už koupil a pokud to neudělá,tak ji může jen vyhodit,všechny starý karty jsem rozchodil z domova

pierrepetr

pierrepetr

No sice to nebylo na tebe, ale budiž.
arsat84 se ptá:
V predajni Skylink mi tvrdia, že po novej registrácii a zaplatení reaktivačného poplatku a servisného karta nemusí fungovať, majú s tým zlé skúsenosti. Je to na moje riziko. Oni to negarantujú, že karta bude funkčná a peniaze mi nevrátia.
......................................................
Funkčnost karty však spolehlivě zjistí i bez registrace a plateb.
;)

Delta1

@Delta1

pokud je vyřazená z databáze,tak ne

pierrepetr

pierrepetr

Ale ano :)

Delta1

@Delta1

napiš jak a ne ano,ne

pierrepetr

@Delta1

Poraď prosím tě, jak ověřit před registrací karty, která nebyla v přijímači rok, jak to rychle udělat. V prodejně asi namají čas čekat hodinu až několik hodin na aktivaci karty. Některé karty se musely posílat na aktivaci do Skylinku. Předem dík. Všem to pomůže.

RAFI007
Registrace: 1/2006

pierrepetr

Ale vždyť už jsem to dávno napsal, jak :lookaround:
To bohatě stačí pro běžného uživatele, alespoň doufám :((
Nebo nestačí a je to nesrozumitelné?

Delta1

@Delta1

no dávno možná,on si každý pamatuje tvoje dávné reakce

pierrepetr

RAFI007

Tak technicky napříště dejte kartu nejdříve:
A. Do stroje co přečte poslední datum zápisů.
Pokud jej nevlastníte:
B. Dejte kartu do Irdeto dekodéru a pokud se do hodiny změní status z E-30.... na cokoli jiného E 19...., E 16... lze kartu běžně dostupnými prostředky rozchodit.
Jinak neregistrovat a hlavně neposílat žádné peníze, pokud nechcete řešit náslené problémy uvedené :-/
........................................................
Na prodejně se dá karta do Skylink ready přístroje, který navíc umí datum zápisů cca 70% dnešních strojů to umí. Podívat do Stutusu karty:
1. Zda je viditelná!
2. Přicházejí zápisy!
3. Změní se status z E-30 na cokoli jiného!
Pak na 99,999% bude karta fungovat korektně :8)

Delta1

@Delta1

to by asi šlo,jen technicky netuším,kdo s tou kartou komunikuje,když není databázi

pierrepetr

pierrepetr

Hele mě to je jedno! Na data jsou tu jiní borci, co by to dokázali rozpitvat do mrtě! Kde a v kterém adresném řádku se změní sekvence z X do Y!
Prostě to tak dělám a funguje mi to :8)

Delta1

@Delta1

Delta1 má pravdu, da sa to zistiť aj, keď je karta vyradená,zapisy tam nejaké budú, aspoň u všetkých takých, čo mi prešli rukami, niečo bolo.Pri amnestii na prelome rokov, som ich raktivoval zadara pár desiatok kusov.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

@Delta1

ale nebude to tak úplně recht,v posledním měsíci mi prošly 4 takové karty,po čumendu na kartu,žádné údaje,000000,po registraci 2 z nich hrály základ pár hodin.2 mám ještěneregistrované doma pro slováky

korkoran
Registrace: 10/2006

Stále sme sa ale nedozvedeli, kedy naposledy bol na tej karte zaplatený nejaký balík alebo len serpo.Alebo som to prehliadol? Ja som mal jednu takú kartu ice , kde serpo bolo naposledy pred cca 3 rokmi, ani za svet ju oživiť, poslal som ju do skylinku a tam ju oživil jeden ich technik, už neviem, ako sa ten technik volá, taký starší pán z Ostravy.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

@romannitra

nechceš takové 2 ,aleužaj oživené?

korkoran

ahoj zatial nie, ale budem vedieť, na koho sa obrátiť, veď sa už poznáme.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

tvůj postup ale není rychlý.Dotaz byl na rychlý postup, Na prodejně nebudou čekat min hodinu a zjišťovat, jestli je karta funkční. Proto arsat84 upozornili, že neručí za funkčnost jeho karty.Tím postupem jen zjistíš, že kartu nemusíš posílat do SkyLink. U části karet, jak psal korkoran ( nebyly min rok v přijímači) nic nevyčteš. V systému je prodejce už taky nevidí. Arsat84 může být rád,že ho na to upozornili.Prodejce neručí za funkčnost "vadné" karty koupené z druhé ruky a předcházel tak možným potížím se zákazníkem. Jinak hláška pro kartu E-30: An authentication failure uccurred during ECM submission by SofCell to the Smart Card. This is due to a key mismatch between the playout and the Smart Card.

RAFI007
Registrace: 1/2006

@TDHenry

Pred chvíľkou som prišiel domov, vložíl kartu, najprv info Cryptoworks, potom kódované a následne sa sám spustil program STV1 a STV2 ! Markíza a ostatné zatiaľ kódované. Overenie služieb na karte : Chyba overenia karty:Neplatná karta. Všetkým vďaka za ochotu, takže to funguje, hoci podľa všetkého by to nemalo fungovať ?

arsat84
Registrace: 9/2017

@Delta1

pokud někdo ,nebo něco komunikuje s kartou skylinku,který ji nemá v databázi,tedy se o ni nestará,je to přinejmenším na pováženou a divné,možná by se zajímal úřad na ochranu osobních údajů,někdo má naše data,skylink to není

pierrepetr

pierrepetr

No záleží na tom, čemu chceš věřit. To že kartu běžně nelze vidět v našich webech, nebude znamenat, že je totálně vyřazená?! Nebo si fakt myslíš, že si je v M7 hned po roce smažou z databáze? Proč by to dělali. Myslíš si, že do XP již nechodí aktualizace, když jim údajně vypršela podpora? Světě div se chodí! A zde to je podobné!
Věříš systému? Co ti kdo podsouvá?
Já tedy ne! ;)

Delta1

@Delta1

to by mohlo být vysvětlující,potom ta pokuta je protiprávní

pierrepetr

@Delta1

ještě po 3 letech jedna nebyla vymazaná z databáze,a šla probudit elkt.Světlá vyjímka :8)

korkoran

@korkoran

výjimka......

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra