![]() |
|
Neplatná karta Skylink a predajcaZa 20 eur som kúpil kartu Skylink ICE na dobierku. Po zadaní čísla je Info o karte Chyba overenia karty:Neplatná karta. V predajni Skylink mi tvrdia, že po novej registrácii a zaplatení reaktivačného poplatku a servisného karta nemusí fungovať, majú s tým zlé skúsenosti. Je to na moje riziko. Oni to negarantujú, že karta bude funkčná a peniaze mi nevrátia. Tak s tým som sa ešte v živote nestretol, aby som niečo zaplatil a aby to predajca negarantoval. Chce ma predajca iba odradiť, alebo naozaj je to tak, ako tvrdí predajca? |
arsat84
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 182 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
@sirdatam mu nic neřeknou,číslo karty,jméno majitele a je vymalováno |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
@pierrepetrPokud budou chtít jméno majitele, tak musí být karta na někoho regnutá a bude ji možné přeregistrovat. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
@sirdanaví nění nutné uvádět původního majitele.Stačí Zakoupeno na burze![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Neplatná kartaNavíc to není jeho případ,on má neregistrovanou kartu![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@korkoranPodle toho doplatku to vypadá, že koupil úplně novou kartu. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
@korkoranježiš,já měl několik karet od zákazníků a po letech mě systém psal,neregistrovaná,jenže dřív to šlo přidat a registrovat,dnes už ne |
pierrepetr
![]() |
|
@korkorannavíc mám doma kartu ice,která fungovala několik let u zákazníka,dnes systém píše neregistrována,možno registrovat,tuším za 999kč,jako novou M7,přitom už jela jinde pár roků |
pierrepetr
![]() |
|
@sirdaV prodejně mu zjistili,že má platit REAKTIVACI,tak už víme na jaký strom štěkat (očůrávat) |
korkoran
![]() |
|
@pierrepetrNo vidíš,já jsem za poslední 2 měsíce takhle přihlásil ke svému účtu 4KUSY.2 regnul a2 čekají až je nějaký (jen slovák) bude potřebovat. |
korkoran
![]() |
|
@hobo![]() ![]() ![]() no comment! ty mi dáváš. ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
@korkoranto ti věřím,pokud předchozí majitel neměl zák.zonu,tak si uděláš další mail a jde to |
pierrepetr
![]() |
|
@korkoranale musíš znát adresu a psč předchozího,jméno zjistíš přes servisní web |
pierrepetr
![]() |
|
@arsat84Máš na nej napísané ICE a PIN, alebo IRDETO a PIN ? - pošli mi číslo karty na mail meno je juraj.vajda1 a fungujem na GMAILe pozriem sa Ti na ňu ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
@pierrepetrTo je hloupost a vůbec nečteš,karty které jsem přihlašoval ani majitele ani adresu neměly,absolutně nic,to jsem jim přiřadil registrcí.Ty pořád o koze a já s Arsatem o voze |
korkoran
![]() |
|
@korkoranno kolik byla registrace???999,to taky můžu,ale nechci |
pierrepetr
![]() |
|
@korkoranzajímavé info18.08.2015 Karty Skylink Výměna M7 - ukončení možnosti registrace. Vážení obchodní partneři, už v průběhu měsíce dubna jsme vás informovali o ukončení dlouhodobého procesu výměny starých dekódovacích karet Skylink typu CryptoWorks a dekódovacích karet CS Link. Velkoobchodní prodej karet Výměna byl ukončen už k 31.8.2014, možnost objednání karty Výměna ze strany zákazníka skončila k 30.6.2015. Koncem srpna (31.8.2015) nastane další krok, kterým je ukončení možnosti registrace služeb Skylink na kartách Výměna M7. Po 31.8.2015 budeme na základě zákaznických požadavků přes Zákaznickou linku měnit už jen karty CS Link Irdeto. Protože jsme si vědomi, že existuje určitý počet vyexpedovaných, ale doposud nezaregistrovaných karet Výměna, majitel takovéto karty bude mít od 1.9. 2015 dvě možnosti: použít kartu pro výměnu karty CS Link Irdeto (může pouze zákazník prostřednictvím Zákaznického servisu Skylinku). použít kartu jako kartu Skylink Standard M7 - karta se bude chovat jako nová karta, její aktivace tedy bude spojená s úhradou Registračního poplatku. Za tým Skylink s pozdravem Jan Augusta |
pierrepetr
![]() |
|
@korkoranPosledním krokem bude ukončení možnosti registrace služeb Skylink na kartách Výměna M7, ke kterému dojde 31. 8. 2015.PR M7 Group S.A. |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrMluvíš jazykem mě neznámého kmene,uuuuuuplně o něčem jiném,než o tom o co šlo v tomto článku.Karta Ice výměna je nšco jiného než karta výměna M7 |
korkoran
![]() |
|
@korkoranno je to možný,ale pak tím hůře,pokud máš pravdu |
pierrepetr
![]() |
|
@korkoran22.08.2014Karty Výměna M7 - aktuální informace. Vážení obchodní partneři, jak bylo avizováno, k datu 31.8.2014 končí možnost velkoobchodních objednávek karet Výměna M7. Do budoucna nebude možné tento typ karty objednat. Výjimkou budou individuální objednávky koncových zákazníků, jež bude přijímat pouze Zákaznický servis Skylink. Oproti původnímu plánu, kdy měla být ukončena možnost registrace karet Výměna M7 také k datu 31.8.2014, se tato možnost posouvá na neurčito a karty lze nadále použít pro výměnu za karty CryptoWorks (Skylink i CS Link), nebo CS Link Irdeto. |
pierrepetr
![]() |
|
@korkorano jakých kartách píšeš ty??????29.11.2013 Ukončení možnosti registrace dekódovacích karet Skylink starého typu Provozovatel česko-slovenských satelitních platforem Skylink a CS Link, společnost M7 Group informuje o ukončení možnosti registrace dekódovacích karet Skylink starého typu. Informujeme všechny distributory karet Skylink a prodejce satelitní techniky, že dne 31. 12. 2013 dojde k ukončení možnosti registrace dekódovacích karet Skylink starého typu. Konkrétně jde o karty: Skylink Standard HD (IR) - doporučená maloobchodní cena 2 199 Kč Skylink Standard HD (ICE) - doporučená maloobchodní cena 2 199 Kč Skylink Standard (ICE) - doporučená maloobchodní cena 1 999 Kč Skylink Výměna (ICE) - doporučená maloobchodní cena 600 Kč Přestože tento starý typ dekódovacích karet již není dodáván na trh od ledna 2013, apelujeme na všechny prodejce, aby své případné poslední skladové zásoby do konce roku vyprodali. Od 1. 1. 2014 bude možné registrovat pouze přístupové karty Skylink typu: Skylink Standard HD M7 (IR) - doporučená maloobchodní cena 499 Kč Skylink Výměna M7 (ICE) - doporučená maloobchodní cena 349 Kč Za tým Skylink Jan Augusta Národní manažer podpory prodejní sítě |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetro těch ICE za karty s 1.... na začátku.Osobně jsem měnil 1 letos v dobnu a 1 loni někdy v srpnu za ukradenou |
korkoran
![]() |
|
RE: Neplatná karta Skylink a predajcaNo nic proti, ale vytvořili jste úplně jiný příběh, ve kterém se laik nezorientuje, pokud nezná historii a vývoj u Skylinku-M7.Pokud se znovu podíváte co napsal tazatel arsat84:...Neplatná karta. V predajni Skylink mi tvrdia, že po novej registrácii a zaplatení "reaktivačného" poplatku.....Predajca mi potvrdil, že tá karta nie je podvod, len vraj karty, ktoré boli "dlhodobo vypnuté"....Tak vám z toho vyjde, že kdesi koupil kartu odhlášenou z evidence-již u ní není uveden žádný klient! Takovou kartu je potřeba nejdříve otestovat, zda je viditelná dejme tomu neplacená se zápisama do 3 let. Pak ji může znovu zaregistrovat na svou osobu. Uhradí reaktivační poplatek a něco, co si vybere dle ceníku operátora a voalá měl by koukat ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
@Delta1Na karte funguje STV1,2, ČT1,2, zatiaľ nič ďalej neriešim. Ako strojárovi montérovi mi je len divné ako môže mať Skylink taký chaos. Kamoš, ktorý má v našej partii na starosti elektriku sa mi to snažil vysvetliť na princípe rozdielovej ochrany pri abnormálnych stavoch siete, transformátorov a pod. Keď prešiel na falošné prúdy, tak som ho už zastavil, nech s tým dá pokoj. Ja mám rád vždy jasno. Karta je riadne registrovaná, predajca mi napísal aj priezvisko, problém podľa neho je, že údaje na karte chcú registračný poplatok, pričom podľa predajcu je to nezmysel, lebo by mi nemali fungovať žiadne programy. Uvidím dokedy, zatiaľ mi tie štyri + mnoho voľných grátis bohate stačia. |
arsat84
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 182 |
![]() |
|
arsat84Když ti to co hraje stačí, tak to dál neřeš. Až budeš mít problém, dojdi se SAT k nejbližšímu člověku, co se s tím zabývá a ten už by měl vědět, co s tím![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
![]() |