![]() |
|
Neplatná karta Skylink a predajcaZa 20 eur som kúpil kartu Skylink ICE na dobierku. Po zadaní čísla je Info o karte Chyba overenia karty:Neplatná karta. V predajni Skylink mi tvrdia, že po novej registrácii a zaplatení reaktivačného poplatku a servisného karta nemusí fungovať, majú s tým zlé skúsenosti. Je to na moje riziko. Oni to negarantujú, že karta bude funkčná a peniaze mi nevrátia. Tak s tým som sa ešte v živote nestretol, aby som niečo zaplatil a aby to predajca negarantoval. Chce ma predajca iba odradiť, alebo naozaj je to tak, ako tvrdí predajca? |
arsat84
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 182 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
@Delta1OK, chcel som Ti dať info a hlavne poďakovať sa Ti, pretože, si seriózny,rozumieš sa týmto problémom a snažíš sa pomôcť. Samozrejme i všetkým, ktorí nešpekulujú a poradia. |
arsat84
![]() |
|
@arsat84Když byla kdysi amnestie na reaktivační poplatek, tak jsem na svůj účet zaregistroval kartu, na které bylo již asi půl roku ukončené období zaplaceného SP. Karta se pak tvářila, že je na ni zaplacen SP na jeden den. Nicméně nezkoušel jsem tenkrát, co na ní jde či nejde. Jen jsem nechal načíst zápisy a zase jsem ji strčil do šuplíku.Není to tvůj případ, že ti teď jde jen nějaké minimum z nabídky Digital? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@Delta1to je to co celou diskuzi tvrdím,jen sem pořád někdo cpal v..lo..y s M7 atd |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@joscerjeden den mi běžel u všech,které jsem tenkrát stihnul.Ale minulý týden běžely asi 4 - 5 i na registrované ale bez 299,-asi 1/2 dne |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@arsat84při vypnutí karty ze strany skylinku,ještě týden,dva zůstávají v provozu programy veřejnoprávní TV,zkus tam poslat SMS na 10 dnů a uvidíš |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
@arsat84je možný,že ti SMS ani nevezme |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Neplatná karta Skylink a predajcaSMS už je jen na 5 dní.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerto sou k.u.r.v.y |
pierrepetr
![]() |
|
@joscerpardon,sociální pracovnice |
pierrepetr
![]() |
|
@arsat84ještě by byla prča,kdyby to byla karta převedená pouze na STV,pak by ji skylink opravdu neviděl |
pierrepetr
![]() |
|
@arsat84to je blb.os.t,ono to je jinak než v čr |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Neplatná karta Skylink a predajcaarsat84, zkus poslat tu SMSku se serpem na 5 dni jak ti pise pierrepetr a uvidíš jestli se to rozbehne do 30 minut, Nech to zapnute na STV1. SMS je ve tvaru SP mezera a jedenactimistne číslo karty bez mezer (SP 42.........) a posles to na číslo 8877. cena sms je 1 euro na Slovensku. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 677 |
![]() |
|
@HYPERZaslal som. Odpoveď - pre túto kartu nie je možné aktivovať požadovaný produkt ! |
arsat84
![]() |
|
RE: Neplatná karta Skylink a predajcapierrepetre, na STV to asi nebude, spis by to mohlo byt registrovane klidne na region CR. To se ale nevi, když mu to pise tu hlasku při overeni. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 677 |
![]() |
|
@HYPERnevíš jak to dopadne,když to pošlu na kartu,bez reaktivace?,jestli to nepřijmou,nebo jak??to jsem ještě nezkusil |
pierrepetr
![]() |
|
@arsat84tak jedině reaktivovat a pomodlit se |
pierrepetr
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
![]() |