![]() |
|
Flash paměť VU+duoZdravím pánové. Mám dotaz. Kolik by tak mělo zůstat volné flash paměti při nahrání čistého image aby sat. dobře chodil. Dík. |
nemo
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 489 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
@ oneeeeeNo vyzkouším,když tak jsem koukal na internetový prodej a tam ještě 4 gb seženu.Já už jsem vyzkoušel všechny image a mě se prostě nejvíce líbí BH. Už i žena ví kde jaké tlačítko je na náhrávání, časovač atd. Takže proč to měnit.![]() |
nemo
![]() |
|
To nemo:Vyzkoušej ten HDD rozchodit a zviditelnit programem Acronis disk directorVU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
omluvaMyslel jsem to tak, že BH je "nejtěžší image" a tazatel se ptal na docela základní věci /jestli se nebude prát usb FD s HDD/, proto jsem napsal, že nechápu jak můžeš používat tento image, asi jsem to blbě formuloval...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
to je v pohodekaždý používa to , čo mu vyhovuje a na čo si zvykol.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
re: Flash paměť VU+duoTak jsem dnes ještě zkoušel prohlídnout ten nefungující hard disk přes různé prográmky ve windows a nepodařilo se mi ho otevřít. Tak jsem ho zformátoval přes "EaseUS Partition Master 12.5" dal inicializovat do VU+ a už zase běhá. Ještě si někdy pohraju s tou fleškou na přidání paměti ve VU+ duo a snad to bude zas ok. Jinak ještě jednou díky všem.![]() |
nemo
![]() |
|
RE: Flash paměť VU+duono , úplne postačilo dať inicializovať. to je vlastne formátovanie.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE:oneeeeeNo právě že to nešlo. Jakmile jsem disk připojil nešlo se dostat do menu přijímače a stále jako by disk něco četl. I při restartu i při přímém připojení při nastartovaném přijímači. A to jsem to zkoušel i na čistém sw. Hlavně že to běží. Ještě se zeptám,mohla by stačit fleška na to duo jen 2 gb? Našel jsem jednu v šuplíku. Dík |
nemo
![]() |
|
RE: Flash paměť VU+duosuper , keď iba 2 gb. úplne postačí . na presun pluginov je ako stvorená. až tam máš black hole . pluginy zaberú tak do 30 mb . zvyšok bude nevyužitý .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |