![]() |
|
Skylink ready přijímačZdravím.Potřebuji pro kamaráda nějaký jednoduchý přijímač Skylink ready.Přiznávam,že netuším jaký.Uvažoval jsem nad Gosatem 7060.Teď nedávno se objevil HD-BOX HS-265IRD(digitální satelitní přijímač HD-BOX HS-265IRD s podporou nejnovějšího kodeku H.265 HEVC).Mám uvažovat o tomto,právě kvůli tomu kodeku?Děkuji. |
pichac
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 401 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
@pichacna kodek kašli,až to bude,tvůj šrot bude ve dvoře a skylink už třeba prodanej |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
@pierrepetrČao.Ty se satelity na rozdíl ode mne živíš.Tak prozraď,co těm svým zákazníkum z nabídky přijímačů od Skylinku montuješ.Díky.P |
pichac
![]() |
|
Kdyžuž ten ready zázrak tak ten Gosat.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Skylink ready přijímačSkylink ready přijímač sa nevyberá podľa parametrov, lebo tie tam nie sú. Životnosť 2 roky.Tak vyberaj podľa farby. ![]() |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
@pichacJá bych se podíval na stránku:https://www.skylink.cz/prijimace-a-moduly-s-certifikaci-skylink-ready Tam máš ready přijímače vypsané. Pro jaký se rozhodneš a s jakým kodekem si vybereš, bude asi na Tobě. Za Tebe asi nikdo nerozhodne. *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@pichacz nabídky přijímačů od Skylinkunic |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink ready přijímač@pierrepetr,no jo no, ale Dream property ešte na trh s prijímačom s nálepkou Skylink ready neprišiel. Čím to asi bude? ![]() |
Steiner
![]() |
|
@ja987Já chtěl vědět,zda z některým přijímačem z té jejich nabídky je někdo,aspoň trochu spokojený.P |
pichac
![]() |
|
@pichacspis bych to resil "standartni" prijimac a do nej modul |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@pichackoukači všichni |
pierrepetr
![]() |
|
@kristian1stačí díra,kdyby náhodou |
pierrepetr
![]() |
|
@pichac@pichac,píšeš že "pro kamaráda" , toto by som fakt neriskoval, aby som nejakému kamarátovi radil v tom, v čom je predpoklad že ma za to nepochváli. Ruky preč od takýchto rád. ![]() |
Steiner
![]() |
|
@pierrepetrTakové super kvalitní Skylink Ready prijímače s perfektní výbavou a extrémně dlouhou životností a ty je nenabízíš? Z toho Skylink.určitě velkou radost nemá. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
@pichacJá třeba bych ready Skylink přijímač nikdy nebral. Záleží co od STB kámoš čeká a jaké funkce chce. Mně třeba šlapou obě Amika 8250+ jak hodinky bez problémů. Není zřejmé, co bude za kódování za 3 měsíce, natož za rok. Pak zase budeme asi nuceni sahnout do kapsy a koupit nové.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Skylink ready přijímač@risposta, tě péro,že z týchto diskusií "Skylink.určitě velkou radost nemá." ![]() |
Steiner
![]() |
|
@pichacJá se teda obětuji.![]() |
hobo
![]() |
|
@pichacDostala se mi do ruky Alma 1.....r.v.2014 a jsem velmi překvapený s rychlostí přepínání kanálů a nehřeje.U těch starších tisícovek,při rychlém přepínání se vždy zakously a jen rezetem se oživily.Tak tady čeká na někoho chudého,starého. ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Skylink ready přijímač@hobo, keby si si ho občas aj všimol a zapol tak by to možno bolo všetko inak.![]() ![]() ![]() |
Steiner
![]() |
|
RE: Skylink ready přijímačJednoduchý a levný přijímač GoSAT GS7010HDi ,něco se pose*re hodíš to do popelnice,je to cca bečka sudu 50 piv.Není co zkoumat a nelze ani nijak poradit,protože je to vždy ošidné. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@hdpeAle ještě tak dobře topinkuje ten 7010-nebo se musí sundat dekl?![]() |
hobo
![]() |
|
@hdpeAhoj.Ale právě tento, prý se hodně hřeje.A navíc v místě kde je čtečka a karty byly snad až "ožehlé".P |
pichac
![]() |
|
RE: Skylink ready přijímačNo, a teraz si k tejto debate treba primyslieť vyjadrenie Skylinku, citujem ide o "skvalitnení služeb zákazníkú"![]() *tu je teraz smajlík skákajúci 3m do výšky* ![]() |
Steiner
![]() |
|
@SteinerHraje tak 5 měsícu v roce.To bude asi možná příčina proč si ho nevšímám.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Skylink ready přijímačDobrá tedy,rady se mi moc nedostalo!!!.Možná budu fakt uvažovat o nějakém přijímači s dírou pro modul,ale zase který?P. |
pichac
![]() |
|
@pichacDoslova hnědé a prohnuté v čipu. Viděl jsem 2,který v záruce takhle topily. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |