Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Skylink ready přijímač

Zdravím.Potřebuji pro kamaráda nějaký jednoduchý přijímač Skylink ready.Přiznávam,že netuším jaký.Uvažoval jsem nad Gosatem 7060.Teď nedávno se objevil HD-BOX HS-265IRD(digitální satelitní přijímač HD-BOX HS-265IRD s podporou nejnovějšího kodeku H.265 HEVC).Mám uvažovat o tomto,právě kvůli tomu kodeku?Děkuji.

pichac
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink ready přijímač

Pokud si natom davaji reklamu skylinkready tak at dodavaji zadarmo tem kdo to chteji ane takovy palby za srot co zapar roku skonci v ekodvoru....

warteam83
Registrace: 2/2015

@warteam83

Také jsem to tak myslel ty platící.Kolik lidí se opravdu bude zajímat o linux a s tím spojené aspon nějaké znalosti?Přijdou z háku a chtějí se opravdu pár hodin podívat na TV.Ty nezajímá ani ten modul. ;) A mnozí ani nevědí co to je.

hobo
Registrace: 1/2007

No když to tak kolem těch změn od skylinku sleduju tak mi jasně vyplývá že mají tak vysoké zisky že si mohou dovolit /na rozdíl od jiných provozovatelů/investovat nemalé penízky na další zabezpečení ,ne žebych odsuzoval jejich záměry ale přijde mi že za tu full nabídku /mizernou/ těch neustále se opakujících programů především těch drahých /premniových/navíc nekvalitních pořadů a filmů ,takže z tohoto pohledu absolutní nepoměr (cena-výkon)tak aby se jim to nakonec nevymstilo a značná část diváků se nepřeorientovala na DVB-T mezi něž patřím i já a plně mi to stačí takže ve finále se jim to nakonec krutě vymstí.Těch pár zbohatlíků co si dejme tomu budou platit full nabídku dál a koukají se na to jednou za týden je asi nezachrání.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

@DVB

Existence Skylinku skutečně nestojí a nepadá s počtem těch, co si platí balíček Komplet.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Existence je serpu kolik lidi odeslo od balicku a maji jen zaklad tam je dost penez nikdo jim neda 1100 za plnou nabidku jen blazen

warteam83
Registrace: 2/2015

warteam83

Naprostý souhlas čím větší nabídka tím větší h...o jinými slovy není si co vybrat a na co koukat aby mě to zvedlo ze židle.Spíše vidím velkou budoucnost a vždy i v minulosti viděl v streamech byt placených ,pustím si kdy já chci a co chci a ne ty ptákoviny dokola .Jo zaujmout to může nějaké ty začátečníky než je to omrzí a nakonec zjistí že není na co koukat.Možná nějaký ten sport ale těch je stále dost v EMU u cizích provozovatelů kde to nevadí když není CZ řeč.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

@DVB

technologie je propracovaná,legální skylink share by mohl řešit tuhle mizérii

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra