![]() |
|
Skylink ready přijímačZdravím.Potřebuji pro kamaráda nějaký jednoduchý přijímač Skylink ready.Přiznávam,že netuším jaký.Uvažoval jsem nad Gosatem 7060.Teď nedávno se objevil HD-BOX HS-265IRD(digitální satelitní přijímač HD-BOX HS-265IRD s podporou nejnovějšího kodeku H.265 HEVC).Mám uvažovat o tomto,právě kvůli tomu kodeku?Děkuji. |
pichac
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 401 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
RE: Skylink ready přijímačPokud si natom davaji reklamu skylinkready tak at dodavaji zadarmo tem kdo to chteji ane takovy palby za srot co zapar roku skonci v ekodvoru.... |
warteam83
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
@warteam83Také jsem to tak myslel ty platící.Kolik lidí se opravdu bude zajímat o linux a s tím spojené aspon nějaké znalosti?Přijdou z háku a chtějí se opravdu pár hodin podívat na TV.Ty nezajímá ani ten modul.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Skylink ready přijímačNo když to tak kolem těch změn od skylinku sleduju tak mi jasně vyplývá že mají tak vysoké zisky že si mohou dovolit /na rozdíl od jiných provozovatelů/investovat nemalé penízky na další zabezpečení ,ne žebych odsuzoval jejich záměry ale přijde mi že za tu full nabídku /mizernou/ těch neustále se opakujících programů především těch drahých /premniových/navíc nekvalitních pořadů a filmů ,takže z tohoto pohledu absolutní nepoměr (cena-výkon)tak aby se jim to nakonec nevymstilo a značná část diváků se nepřeorientovala na DVB-T mezi něž patřím i já a plně mi to stačí takže ve finále se jim to nakonec krutě vymstí.Těch pár zbohatlíků co si dejme tomu budou platit full nabídku dál a koukají se na to jednou za týden je asi nezachrání.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
@DVBExistence Skylinku skutečně nestojí a nepadá s počtem těch, co si platí balíček Komplet.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink ready přijímačExistence je serpu kolik lidi odeslo od balicku a maji jen zaklad tam je dost penez nikdo jim neda 1100 za plnou nabidku jen blazen |
warteam83
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
warteam83Naprostý souhlas čím větší nabídka tím větší h...o jinými slovy není si co vybrat a na co koukat aby mě to zvedlo ze židle.Spíše vidím velkou budoucnost a vždy i v minulosti viděl v streamech byt placených ,pustím si kdy já chci a co chci a ne ty ptákoviny dokola .Jo zaujmout to může nějaké ty začátečníky než je to omrzí a nakonec zjistí že není na co koukat.Možná nějaký ten sport ale těch je stále dost v EMU u cizích provozovatelů kde to nevadí když není CZ řeč.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
@DVBtechnologie je propracovaná,legální skylink share by mohl řešit tuhle mizérii |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |