![]() |
|
Kanálový list skylink 23+19E pro SAMSUNG TVZdravim, nemate nekdo udelany anebo kde by se dal sehnat hotovy kanalovy list (treba setrizeny jako fastscan skylinku) pro tyhle televize? Do modelu F (2013) ale editorem bych si to uz zkonvertoval...Nemusi to byt vymakane jako settingy pro enigmu, proste jen nejak rozumne setridene kanaly z 23 +19 pozic... Zkusim nahodit O.... do tv a v nejhorsim koupim CAM modul. Ct24 a hbb tv v tom tv jed vcelku dobre, dal jsem ji na chate na zed a kvuli mistu zadny stb uz davat ani nechci... Beztak Setopbox s UNI cteckou uz je out a ty originalni jsou moc velke a na zdi fakt jako neni misto... Diky za jakyklv tip... Protoze abych skenoval a seradil ty kanaly rucne to je prace snad na den. |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
@doplneniRec je o dvbs2 listu (dvbt prijem tam neni)...Pres ty editory by to melo byt nejak kompatibilni pro vetsinu podobnych modelu tv... |
Hollys
![]() |
|
@Hollysa co Ti brání si ho v Chansortu udělat sám ? Práce na pár minut a máš to podle svého gusta. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Kanálový list skylink 23+19E pro SAMSUNG T...par minut? Tak mi ho posli |
Hollys
![]() |
|
RE: Kanálový list skylink 23+19E pro SAMSUNG T...Jen zjistit a dobouchat chybejici tp je prace na hodinu pri me pomalosti |
Hollys
![]() |
|
@Hollysfinlux.cz,tam si stáhni a zkus to upravit v PC pro samšunta |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Kanálový list skylink 23+19E pro SAMSUNG T...Diky zkousim do toho koukat a uvidime kterym editorem by to satcodx sloJaky editor pro samsunga doporucujete? Ma tu nekdo zkusenosti se samsung tv ? A misto hejtu mi napiste jinou tv do ktere jde dat osc... |
Hollys
![]() |
|
![]() |