![]() |
|
Skylink liveFunguje vám,ráno jsem zapínal a nejde mi |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 150 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Skylink liveFunguje normálně![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Skylink liveano,už funguje |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
aktualizacepo dnešní aktualizaci vše ok, stačí se nově přihlásit![]() |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
Skylink liveu me nefunkcni na pc pres prohlizec Firefox. Na chrome jede. Na mobilu jede taky. |
zelinka
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
Skylink liveJiz funkcni i pres prohlizec Firefox. |
zelinka
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
skylink live nefungujeSkylink live nefunguje ani po opětovném přihlášení.Nelze zapnout živé vysílání,stále nabízí pouze ČT a další kom.stanice (Nova Prima ).Mám zaplacený balíček Kombi a je mi to k prdu. |
kulhos
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: Skylink liveu mna tak isto nič.nasrat do ruk.dojebu aj to čo aspon jaktak išlo. takym technikom v Skylinku |
marek1974
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 175 |
![]() |
|
@marek1974makaj na tom ,vydrž |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
stálenejde................. |
pierrepetr
![]() |
|
Obnovit stránku?Pokud vím v aplikacích není žádný problém, nikdo nic nehlásil. V prohlížeči zkuste obnovit stránku (Ctrl+F5 v ME). |
jglisnik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 274 |
![]() |
|
RE: Skylink liveMě funguje v tabletu, telefonu i na webu... |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
@jglisnikto ale nevysvětluje dvoudenní výpadek,ten nás zajímá |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrto víš, servisní poplatek chudáci platící je pro "zkvalitňování služeb",jak kdysi řekl pán člen představenstva M7 grůpe Glisník a tady to je vskutku vidět.![]() ![]() ![]() Je to hnus,velebnosti!!! ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
stále nefunkčníPři zadání Ctrl+f5 (dle návodu p. Glisníka) se objeví nabídka živ.vysílání ale spustit to nelze.Celé je to na 3,14ču. |
kulhos
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
@kulhos![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vždytˇto je už nějaký rok.Co řekne,to ******** ![]() ![]() ![]() ![]() A taková je celá ta firma ... ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
momentálnějede.............. |
pierrepetr
![]() |
|
firefox 51Ještě před 2 dny to jelo i na firefoxu 51 ale teď jsem musel dát 53 jinek to nešlo.To pro ostaní kterým to nejede. |
Petr100
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Skylink liveJá mám poslední Firefox,tedy 56 a fungujeDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
chyba nebylave foxu,mě to šlo i v chromu |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink liveZaujímavé, že to 99% ľuďom ide. Kde je potom problém? Že by to nešlo tým, ktorý /napr. predajcovia/ používajú Skylinklive na základe údajov "neznalých" predplatiteľov?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
@peterskuž to jede,ale nejelo,o to tady jde,kde byla chyba |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrLen som uvažoval![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@pierrepetrMožno, že s týmto topikom to nemá nič spoločné, ale sere ma, keď "predajcovia" využívajú neznalých ľudí. Ktorí nemajú ani internet. A takých je dosť. A využívajú aj SkylinkLive podľa čísla karty. O Skylinklive 90% ľudí nemá ani šajnu. A potom sem chodia vyplakávať, že niečo nefunguje.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Skylink liveDvakrát v jiný dny jsem si pustil z čt1 z archívu.Oboje jsem nedokoukal protože před pořadem bylo nahráno kolem 7minut předešlého pořadu a před koncem to vypnulo.Chtěl jsem dát následující pořad ale bohužel podvakrát seznam archívu byl prázdný .Na ostatních programech (nova,prima)archív měl seznam pořadů:poprvé jsem to přičítal servisní noci v úterý ale včera to samé. |
zert
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
skylink live na dreamboxeskylink live na dreamboxe |
janisat
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 23 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |