![]() |
|
IPTv cez Android box?Rád by som vedel, aké má výhody Android box pri pozeraní IPTv? Urýchľuje otvorenie vybranej stanice alebo lepšie a bez sekania ju zobrazuje? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
@motanek79Na Gearbest je tento Tanix TX2 - R2 TV Box Android 6.0, 2G RAM + 16G ROM UK PLUG len za 27 €. Myslíš, že aj tu môže mať v KODI predplatený playlist? Ako to zistím? |
Karner
![]() |
|
RE: IPTv cez Android box?Teď nevím jestli si chtěl označit mě ale přesto ti odpovím, nikde v popisu jsem nenašel jestli tam je i zaplacený playlist. Koukni ještě na aliexpres je toho tam hodně. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 953 |
![]() |
|
RE: IPTv cez Android box?Tam som pozeral, ale majú dve ceny pri každom boxe, preto nechcem riskovať, že mi dajú tú vyššiu. Radšej kúpim z Gearbestu. |
Karner
![]() |
|
@KarnerNapiš prodejci, ne? Sakra práce, dovedeš si sám uvařit čaj?? |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
RE: IPTv cez Android box?Dám sem o5 playlist.Na něm se dají vyzkoušet parametry,kdy jede i full HD bez problémů.Jinak nejen paměť, ale i procesor a kvalitní net jsou ta nej pro IPTV.Než koupit šmejd jen proto,že je levný,tak to radši nekupovat nic.http://freeiptv.geantsat.com:58888/get.php?username=free-geantsat.2017&password=26g07fgf2017fgvgolf&type=m3u |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@jerzyAndroid box je pro laika, má tam vše nastavené a vypadá to líbivěji. Technicky mnohem lepší volba je Enigma 2 satelitní příjimač, jen je okolo toho více (pro laika) práce |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
IPTV cez Android box?Už téměř rok mám Android box H96 pro plus, 3/32 GB a jsem moc spokojenej. IPTV šlape v pohodě v Kodi i Perfect playeru, vč 1080! |
Saegal
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
RE: IPTv cez Android box?Keďže chcem kúpiť box s 2 Gb RAM, zaujímal by ma názor majiteľa takéhoto boxu, či rýchlo otvára HD kanály a neseká. Prípadne, akú najnižšiu rýchlosť musí mať internet pri vyššom rozlíšení? |
Karner
![]() |
|
RE: IPTv cez Android box?Mám box s 2 GB RAM,který má nejen Wi-Fi , ale i možnost propojení napřímo LAN kabelem do routeru.Už je to stařešina s poměrně slabým chipsetem.A i když je net 200 Mb/s, tak FHD s vyšším bitrate stíhá tak tak.Ideální volbou je nejnovější box se super výbavou - třeba A5X MAX MID RK3328 4GB RAM . Cena těch nových boxů je už nízká - pohybuje se kolem 1 500Kč.Ale osobně na IPTV používám jen PC plus propojení na TV. |
jerzy
![]() |
|
@Karnerto záleží na tom,jestli jde o online,nebo záznam,u online je na hd dobrý minimum cca 6 mega net,pokud na tom neleží celá rodina s mobilama |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@KarnerAk chceš vedieť môj názor, tak teraz mám u seba akurát Android box s 2GB z Číny X6-ka. A popritom porovnávam to s EVO Nova IP s E2 /512 RAM/. Internet mám 100Mbps/100Mbps. Steamujem v domácej sieti na obidvoch aj HD kanály. Nova IP bez problémov, žiadne sekanie, prepínanie rýchle, hneď. Čo u Android boxu nemôžem povedať, je pomalý, prepína sa strašne dlho, seká sa to furt, idú vedľa seba a Android box každých 5 minút sa sekne. Trenba na tom povypínať všetko aby sa náhodou nič iné nerobil /napr. aktualizácia, maily atď./ lebo keď to začne robiť v pozadí stream je nepozerateľný. Taký istý výsledok je aj s IPTV linkami z vonka. Ďalšia vec je DO na plnohodnotnú obsluhu android boxu potrebuješ k tomu wifi klávwsnicu s touchpadom.Asi nenadarmo sa začali objavovať linuxové IP boxy, napr. EVO Nova IP a Zgemma I55. Takže sa potvrdzuje môj názor, že na pozeranie TV a IPTV listov android box je zlá voľba. Treba si trošku naštudovať linux a všetko pekne funguje. Kodi vôbec nie je potrebné. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 627 |
![]() |
|
@peterskTeraz mám Sencor smart dongle s bezdrôtovou klávesnicou a figu mi to pomáha, keď s 1 Gb RAM je to pomalé. Tebe to EVO NOVA IP s 512 Mb RAM ide ako sa patrí? |
Karner
![]() |
|
@KarnerAno ale je to E2 linux, nie Android.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 627 |
![]() |
|
@KarnerU donglů je největší problém s Wi- Fi - málokterý se dá připojit kabelem na ethernet.A rychlost,jaká je potřeba pro přenos HD (nedejbože FHD) prostě z donglů nejde dostat.To pak není o velikosti vnitřní paměti! A Android je skutečně hodně slaboučký oproti E2 nebo dokonce Windows.Proto se předimenzovávají ostatní parametry,včetně RAM.Jeden z nových Android boxů pamatuje i na Wi-Fi (ac)a LAN (1000).Je to tento:R-TV Box S10 Amlogic S912 3GB DDR4 Samozřejmě cena je už někde okolo 1 800 Kč. |
jerzy
![]() |
|
@jerzyVelmi podobné parametry má i ten H96 Pro+, teď už jen čekám kdy dojde abych si ho řádně otestoval. |
Antonio20
![]() |
|
@Antonio20Podobné jsou.Ale paměť RAM - jeden 3GB DDR3, druhý 3GB DDR4 ! |
jerzy
![]() |
|
@jerzyAno to je jediný větší rozdíl ale ve výkonu to snad nebude vůbec znát. |
Antonio20
![]() |
|
@Antonio20Poděl se pak o zkušenosti s ním![]() |
jerzy
![]() |
|
@jerzyUrčitě dám vědět, pěkně ho potrápím hlavně na IPTV, jinak tam dám Horizon Go, a HBO Go, mám totiž doma i jednu hloupou televizi.![]() |
Antonio20
![]() |
|
@Antonio20Už je box doma? Mám o něj taky zájem a rád bych potom získal nějaké info. Dík. |
TIPTeam
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 6 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |