Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Výpadok Slylink ready mašín

Niečo sa dialo,nejaké pokusy zo strany Skylinku sa pred chvíľou objavili.Výpadok Skylink ready mašín, ale už to nabehlo, aspoň mne.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 74
Odpověď v diskusním vlákně

joscer

Špatně jsi pochopil. Souhlasím, že každé technické zařízení má určitou poruchovost, na př. automobil...ale i raketoplán. Tady zřejmě šlo o testování a ne poruchu. A jak tu už někdo napsal, odezvu(reakci) uživatelů.
Renovovaná společnost-navazovali na Trade Tachnologii(možná se mýlím), přepokládám ponaučení z chyb a zajištění lepší služby.
Protože se nehrnu do diskuzí na tomto foru, už neodpovídej.

Teryk
Registrace: 10/2010

@Nibiru

Aha, takže když se chystají ČRa certifikovat settopboxy pro příjem v DVB-T, tak ty budou také jejich?
Stále se tu dokola píše (a třeba i kritizuje), že zákazníci Skylinku musí mít své zařízení. A ty píšeš o jejich, coby Skylinku, mašinách.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@Teryk

No, sice si mě vyzval, abych neodpovídal, ale nedá mi to. Podle tebe tedy nemají lepší služby než předchozí provozovatel (ať už to byl kdokoliv)?

joscer

joscer

"Jejich" v zmysle slova že túto cocotinu o certifikácii a následne vyrabaných príjimačoch od rôznych výrobcov si vymyslel Skylink...

Nibiru
Registrace: 3/2008

RE: Výpadok Slylink ready mašín

Pred tyzdnom som dostal ovocie zato, ze som napisal, ze to co vystraja Skylink, nevystraja ziaden iny operator, Parabola lezie Skylinku na ruku, je trapna ako cely Skylink :laughing: :laughing: :laughing:

Traky
Registrace: 8/2013

@Nibiru

Ale nikdo ty výrobce do certifikace nenutí. Irdeto čtečky v jejich výrobcích by fungovaly tak jako tak, teda pokud splňují danou normu. Takže se naskýtá otázka "Proč vlastně si nechávají výrobci tu certifikaci dělat?". Potažmo proč, když, jak to podle některých diskutérů vypadá, se nálepkou s certifikátem z jejich výrobků stává šrot.

joscer

@Traky

To máš jedno já také dostal ovoce přečetl jsem si pravidla xxx a nepřišel jsem na to čím jsem se provinil.
(Bán jsem dostal za to,že jsem napsal ,,Za 5 let až někdo uslyší slovo Skylink tak se pogrcá.) Parabola asi ví co bude za 5 let.
Hold zde už platí kdo nejde s námi jde pro ti nám a je to třídní nepřítel,kterého musíme zničit. Tod asi vše. :8)
Pokud si myslíte,že je to na bán tak prosím poslužte si.
Na druhou stranu,by to potvrzovalo mé tvrzení,že jsem nic neporušil a bán jsem dostal neoprávněně.. :)))

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

@lachtan

A ty bys za urážku nebral, kdyby někdo říkal, že je mu z tebe na blití? To, že tys tam psal něco o 5 letech je v té chvíli naprosto irelevantní.
Jo, že se ptám, viď. Tak jako tak mi odpovíš, že nebral. Protože kdyby odpověděl, že bral, potvrdil bys vlastně oprávněnost toho banu, co jsi vyfasoval.

joscer

joscer

Zareaguji na tebe jen jednou.
Čtu tvé reakce a myslím si o tom své.Chytáš uživatele za slovíčka a z komára uděláš velblouda.Vyžíváš se v tom.
Co si o mě bude někdo myslet za pět let je ve hvězdách.Možná i toto a je to jen jeho názor.Nemám potřebu lézt někomu do zadnice (pro jistotu zadnice bez vulgarity).
To co Skylink neustále provádí,že z běžných platících uživatelů si dělá pokusné králíky si za pár let zadělává přesně na to co jsem napsal.
Ted si piš co chceš nevyprovokuješ mě.Napsal jsem jednou tak jednou.
:)))

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

@lachtan

Klid, ber to prostĕ tak, že joscer je diskutér s certifikací ,,Skylink Ready"... :)

rs505
Registrace: 11/2009

@joscer

.... nestává šrot už to je .

Registrace: 4/2017

nebude problém v tom že kvalitný box sa predá aj bez tej certifikácie a aby tie takzvané šroty vôbec niekto kupoval potrebujú to logo

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

..mě se enom líbí, jak tu každý nadává na"Skylink ready šroty". Jsou to pravda jenom základní modely, ketré toho moc neumí, je jasné, že některé jsou horší a některé lepší, ale má snad nějaká jiná platforma něco lepšíjo? Digi, Freesat a nebo i zahraniční společnosti? Párované přístroje jsou prostě všude nic moc. Zajímalo by mě, co mají doma ti nejvíc prskající diskutéři. Já začnu - mám VU solo 2 a Vu solo 4K - s moduly Smit, Enigmou vyladěnou dle svých představ a nic mě netrápí. Mí rodiče mají Gosat 7060 skoro dva roky a taky nenadávají. Kde je tedy problém? Že vám nejdou sdílet karty? Vysvětlete mi, jakým technickým zázrakem přijímáte vysílání, že musíte pořád dokola prskat na všechno kolem.

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

..ještě doplním pro případné rýpaly, že s modulem nevyužiju 2 tunery - využiju. Na jednom mám Astry z monoblocku a na druhém druhou parabolu s motorem na pokusy. Omluva za překlepy, píšu po tmě...

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

Flexi7 + ICE

Máte někdo tuto kombinaci služby+kartu+přístroj neready Skylink? Při zapnutí mého miláška (VU+Solo4K) to pěkně zablblo!Po zapnutí stroje asi 2 sekundy běžely programy.Pak ne pak jo pak ne.Pak se to chytlo a už zase frčí.Tak jestli se vrtali i ve službě Flexi..... :lookaround:

Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al

Badis2
Registrace: 4/2015

@rs505

Jestli je tohle jediný argument proti mým názorům a příspěvkům, tak to je opravdu slabota.
PS: Tímto příspěvkem jsem porušil slib sám sobě, že na hloupé příspěvky vůči mé osobě reagovat nebudu.

joscer

@joscer

Nojo, byla to ode mĕ hloupost, takhle slabomyslnĕ se vyjádřit o jednom z nejobjektivnĕjších a nejtvrdších kritiků Skylinku. Holt stárnu a blbnu... ;)

rs505
Registrace: 11/2009

Už se perou! :)) ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

@Badis2

balíček s tím nemá nic

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Můj poznatek z podobných diskusí je, každý satelitní přístroj je dobrý, ale když si výrobce nechá přístroj prověřit, jestli splňuje certifikací od Skylinku, stává se z něj Skylink šrot. Trošku chybná dedukce...

vlcek
Registrace: 1/2009

@ Lachtan

"Čtu tvé reakce a myslím si o tom své.Chytáš uživatele za slovíčka a z komára uděláš velblouda.Vyžíváš se v tom..." Děkuji, líp bych to neřekl R^

minestra
Registrace: 4/2009

Já mám tv sony modul irdeto ci+1,3 skylink a ani jednou žádný vypadek.Vše jede bez problému.

chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.

Darkl
Registrace: 8/2008

pierrepetr

Vím.Ale třeba začnou u KOMPLETU přez FLEXI7 a půjdou níž a níž. ALE byl to jen asi meteorit. :)))

Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al

Badis2
Registrace: 4/2015

@Badis2

to by mělo svůj efekt,to mě nenapadlo tohle řešení,komplet platí jen šárefirmy,digitál nikdo nešáruje,to by šlo,odstřihnou šárysty a základní programy můžou nechat i pro uničtečky,to by taková škoda nenastala

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 74

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra