![]() |
|
Kvitová - GarciaTak tomu dnes nasadila korunu. Musí se jít učit podání, udělat za sebou 3 dvojchyby, to tam nemá co pohledávat. Prohrála si to sama. Samozřejmě, že to zase běželo na Supertennisu v HD. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
@Tomik535 a spol..Napsals to fakt pěkně, akorát jsi to nedokončil, páč to co dělá Kvitka, Berďa a spol. by měli udělat nejen tito všichni naši "reprezentanti" ale všichni občané toho našeho nenažraného českého státu - tj. narodím se tu, vyrostu tady, zadarmo vystuduju a vyžeru zdravotní péči ... (resp. to všechno za mě zaplatí ek.aktivní lidé v době když já jsem mlád...) a jakmile vyrostu a začnu si vydělávat (JE ABSOLUTNĚ FUK V JAKÉM OBORU!!!!!!!!!!!!!) tak se zdekuju někde fiktivně do Monaka a nedám už tady "státu" ani ň a ti dnešní důchodci, kteří mně zaplatili moje mládí ať v tom nenažrném Česku třeba zdechnou... a vůbec celé to nenažrané Česko taky!!! Napsal jsem to správně, ne?![]() ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@lanceTo máš pravdu, jsou za louží pár let, pak se s velkou slávou vrátí a my jim tady pochlebujeme. Když už se jednou rozhodnou, tak ať jsou tam pořád. |
sateliťák
![]() |
|
@sateliťákAť se stěhujou kde chtějí, nikdo jim v emigraci nebrání, jen nechápu české ovčany, proč tleskají nějakým reprezentantům Monaka... ???Ovšem hlavně jde o to, že Kvitka, Plíšková s Hrdličkou a spol... se nikam fakticky nepřestěhovali a dřepí fakticky furt v Česku... v nějakém Monaku si jen pronajmou nějaký byt aby ojeb.vali naše daně, páč v Monaku je daň z přijmu čistá nula, což ovšem našim ovčanům vůbec nevadí, ba naopak ti nejtupější jim ještě hlasitě tleskají... A najde se tu i takový, co přirovnává hojení pořezané ruky jedné národní sportovní hvězdy (které se dostane vždy samozřejmě špičkové zdravotní péče - světe div se, nikoli v Monaku ale v ČR) s bojem s rakovinou, no nedejbože nějakého průměrného českého ovčana (mám z naším zdravotnictvím své zkušenosti, a to jak výborné, tak naprosto katastrofální, takže vím o čem mluvím!!) Aby mě někdo nenařknul, že jsem zatížen jen na tenisty, docela by mě zajímalo, kde bude danit své příjmy letos třeba náš cyklista "Andořan" Leo Konig, který celý rok promarodil, pokud vím, doma v ČR. No a zkusme si představit reakci většinového ovčanstva, pokud by si naše fin. úřady na všechny tyto všechny naše "reprezentanty" skutečně do důsledku posvítili - to by tady bylo 99:1 reakcí na nenažranou st.fin.správu a Janeček jako její gen.ředitel by letěl jak namydlený blesk skrz parlament, senát i prezidenta... pod samou černou zem... tak to tu u nás totiž máme ![]() |
lance
![]() |
|
RE: Kvitová - GarciaNejste vy dva náhodou příznivci Babišovy fašistické sekty ?Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
@aldaco se tyka toho zraneni a vysetrovani-tak prej tam slo o sazky.! |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@Saxonpresne tak.nejvetsi problem Plechariny je ten Hrdlicka.! bohuzel |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
Kristián:)Těšíme se na Masters a na Austrálii. Nic jiného nám nezbývá...:) Holky máme dobré, ale po Berďovi nic nevidím... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Kvitová - Garcia@Lance, samozřejmě se s tebou nebudu přít, jen můj názor je, že zdravotní pojištění je něco jiného než daně. A když si ho platí cizinec, nevidím důvod, proč by z něho taky nečerpal. Já jen nevidím důvod co by měl špičkový tenista od 4 let na soukromé tenisové škole za zastavený barák rodičů státu vracet. Vždyť do doby než začne vydělávat státu neplatí na daních nic ani žádný student. A ten se pak nemůže v šestadvaceti sebrat a jít pracovat do světa? Daňově to vyjde nastejno, taky mu veřejné zdravotní pojištění platil stát, naopak měl ještě možnost využít státních škol a ještě pak reprezentuje pouze sám sebe, tudíž státu nevrací nic.Tomu už ale nemáme co závidět, páč tam jeho plat není tak bijící do očí jako krásné, veřejně známe turnajové výhry, které jdou do určité částky stejně velkou měrou na režii a splácení "školného". Nevím přesně od kolikátého místa v žebříčku vůbec začíná být co závidět.. A to vůbec neuvádím daň za popularitu v podobě téměř nulového soukromí.. To si někdo, kdo to nezažil, těžko představí. Přitom je to tak jednoduché, rozumnou paušální zastropovanou daň a netřeba platit nájem bytu v Monaku a dělat ze sebe cizince kvůli milionářské dani z jedné osoby (u firem by se o ní dalo polemizovat) aj. nenažranosti státního aparátu. Podobně jako s prostituci, než ji zdanit a kontrolovat, tak si raději budem černo(nevhodné slovo)nicky hrát na to, že u nás neexistuje.. Ale politiku nesnáším a tady fakt nemá co dělat. Měj se.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@Tomik535hezký výron |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@Tomik535Sorry, to jsou všechno jen hlouposti a výmluvy, žádná nižší paušální daň nemůže konkurovat nulové dani v Monaku takže tvůj argument proč se tam logicky někdo bude "stěhovat" nikdy neodstraníš, bude tu furt! U nás není prohresivní zdanění nijak extrémní, některé vyspělé země jsou na tom daleko hůře... To, že jsou sportovci chudáci kvůli popularitě atd atd atd... to snad ani nemá cenu komentovat (asi jim ten jejich těžký život někdo vnutil, to mají ale smůlu, taková pracující svobodná matka které se narodilo postižené děcko a ona ho neodložila ale stará se o něj a maká ve fabrice někde u linky za min. mzdu... ta má u nás hotový ráj...).Je to jednoduše jen o principu a postoji každého člověka vůči své zemi, tak jednoduché to je!!! Obhajuješ to, že naše hvězdy "logicky" utíkají FIKTIVNĚ daňově pryč (to FIKTIVNĚ podtrhuji, páč se nebavíme třeba o Jágrovi, který skutečně žije v USA kde logicky daní...), kdežto každý jiný občan žijící tady, platí daně tady a nemá na výběr. Ty obhajuješ, že někdo to "logicky" ojebává, já se logicky ptám, proč by měl jen on a ne všichni??? Proč Ty (předpokládám) platíš daně z přijmu v ČR a oni ne? Jsi trouba, co tu ještě děláš..??? Že bys nebyl tak úspěšný a nejsi schopen se danově zdekovat taky do Monaka? Že třeba tady někde hákuješ ve fabrice a staráš se o svého nemocného tatu který dělal celý život ve slévárně, a když Kvitka chodila ještě na základku a pinkala si o zeť, tak právě za tatovy těžce vydřené prachy stát držel tu její školu a stavěl asfaltku do její vesnice... a platil taky údržbu těch jejich ten. kurtů... Tys ale asi tak dobře nepinkal a tvůj tata do tebe správně "neinvestoval", tak máš smůlu... Já proto říkám, zdekujme se všichni a ten tata ať si tu klidně chcípne, když byl tak neschopný že neutekl včas sám do světa, může si za to sám... a ještě si nechme na cestu zahrát českou hymnu a zamávejmě mu českou vlajkou, ať nám může fandit, on fandí rád, to jo, určitě ocení, jak jsme s tím nenažraným státem vyj.bali, jen mu nedochází, že on nebude mít zítra co do huby ![]() |
lance
![]() |
|
@lancetedy super výkon |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Kvitová - GarciaPřeji ti, aby ses dostal do top 10 jakéhokoliv žebříčku světa, vydělal peníze, kvůli kterým žádné pojištění /mimo své neschopnosti dále tuto činnost vydělávat/ nebudeš potřebovat, páč si tu příp. transplantaci srdce prostě zatáhneš ze svého a někdo, kdo ti přispěl akorát porodným, tě za tvůj ůspěch ztrestá progresivní daní (souhlasím, že u nás ještě relativně rozumnou, viz Francie a Depardie) a ty mu za to ještě budeš s radostí vděčný, jak si se svými spoluobčany solidární. Ty náklady za to "fiktivní" bydlení taky nebudou zcela "levné" ale ani o řádově podobnou částku stát prostě nestojí. Ten jeden úspěšný člověk by třeba i zaplatil daň jako tisíc lidí dohromady, ale ne, to je málo, to mu neumožníme, raději ať jde pryč.. To už nemá s vlastenectvím nic společného, dle mě jen levné soc(nevhodné slovo)ské volební heslo, které nám od každého "použiji tvůj výraz" ovčana, kterého takto oblbnem, přinese 90kč do urny.. Těch "chudáků" je přece jen násobně více..Srovnávat čas strávený např. tebou uvedeným Jágrem a špičkovým tenistou jedoucím po turnajové šňůře je podle mě zcestné. Kdyby NHL nebyla za vodou, ale někde blíže v Evropě, řekl bych, že to bude velice podobné.. Vůbec nechceš slyšet možnost, že současný systém dovoluje "utéct" komukoliv, kdo zde zadarmo vystudoval. A já k němu přirovnávám někoho, komu stát platil vzp když byla batole, než ho rodiče přihlásili do soukromé školy třeba někde v zahraničí. Jednu podobnou kamarádku totiž mám. Holka jako lusk, v tenisu mě vyfláká kanárem čtyřmi údery v každém gamu, ale bohužel nepovedlo se. Nestačí to. A teď už je ve 22letech na to stará. Už se to nepovede. Rodiče jí dali vše co měli, ale bohužel, štestí, talent, práce, zdraví, něčeho chybělo, stejně jako u miliónu dalších. Je krátkozraké vidět vše jen z jedné strany a ohánět se přitom dle mne nějakým falešným vlastenectvím, dokud nepoznáš i tu druhou. Každý má možnost poslat dítě na Cambridge a když bude mít ve světě to štestí a povede se, tak se pak krásně usmívat z placení spravedlivých daní státu, ve kterém dluží tak akorát porodné a pár let batolení. V každé diskusi bude vždy názor pro a proti. Mě už ale tahle nebaví. Dobrou. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@Tomik535je to dlouhý,ale nicneříkající,krátce a výstižně,jinak zajímavé,zadarmo vystuduji,zadarmo zdrhnu,moje zem polibte mě p.r.de.l |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Kvitová - GarciaSoukromé tenisové škole??? 99 procent je postaveno za peníze daňových poplatníků, i teď jsou ještě Černoškovy tenisové kluby jedni z největších příjemců státních peněz. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
@pierrepetrCo je to proti solárnímu bysnysu,co tam uteče daní... |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Kvitová - GarciaAž jejich sláva pomine, pak půjdou kam? To je jasné kam. |
sateliťák
![]() |
|
@sateliťáka důchod si nechaj posílat šmejdi |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |