Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Starsi diskuze - OFF Topic

Ahojte. Ted me napadlo, ze se mrknubdo mych starych temat, ktere jsem zakladal, musim vam rict, to je fakt peklo :D Prvni tema z roku 2010, vic jak 7 let stare, neskutecne se stydim za ty dotazy i styl psani :D Co vy,kdyz si přečtete jedno z prvnich vašich temat? :) Adminy prosim, nejde o spamm, ale o vypovidani se z poxitu tisne pri cteni prvnich temat :D

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

A abych dal příklad...

06.01.2010, 16:57.59 , sekce: Skylink
Eurosport 2 (# 1211)
hezký den, chci se zeptat jestli nevíte, či skylink uvažuje o zařazení eurosportu 2 do nabídky ... Popřípadě zařazení sportu 2 ! Oba tyhle programy jsou nesmírně kvalitnější, než jejich bratři jedničky ! DĚKUJI, pěkný den, pěkný signál ! ! ! uživatel
Lolem123 PM aktivní
Odpověď v diskusním vlákně06.01.2010, 17:13.30

A jedna z odpovedi:
RE: Eurosport 2
to musíš poprosť tam toho hore

:laughing: :laughing:

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123

RE: Starsi diskuze - OFF Topic

fakt super príspevok založený na satelitnom fóre...niektorí sa fakt musíte mega nudiť,ked toto je otázka na založenie novej témy...podme ešte pospomínať na naše staré fotky z detstva alebo naše prvé lásky.. Rv

jožko
Registrace: 7/2016

@jožko

Proto tam je off topic :D Strasne me to rozesmalo :D

Lolem123

Chlapy vy sa musite poriadne nudiť .... ;) R^

par32
Registrace: 11/2007

Počkaj až bude 10. výročie a poriadne to osláv!

Richard21
Registrace: 9/2009

@Richard21

Jedine tak :D diky :D

Lolem123

@Richard21

já už to prošvihnul

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Lolem123

mě pustí jen do roku 2009

pierrepetr
Registrace: 5/2006