Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LED televize Philips 43PUS6501

Zdravím. Má tato televize Philips 43PUS6501 zaručeně 100Hz panel? Nikde se to nejde dočíst a na chatu prodejny mi na to nedokázali odpovědět. Dík

nemo
Registrace: 10/2004
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65
Odpověď v diskusním vlákně

Má neboj

Má 100Hz panel-někdy v květnu jsem ji kupoval na chalupu a dotazoval jsem se mimo jiné i zde a po ruzných forech na netu.Existuje i tabulka se 100Hz panely modelové řady 2016. ;) Najít se to dá po vepsání dotazu na konkrétní model.Nejsem si jistý-AV mania-tam je tuším i ta tabulka.Ale určitě bidou i jiné možnosti.

hobo
Registrace: 1/2007

RE: LED televize Philips 43PUS6501

Má 100Hz panel, ale běž od toho Philipa co nejdál !!! Výsledné podání pohybu má i přes 100Hz panel naprosto na howno. Sám mám 43PUS6551 (obdoba 6501 pouze s jiným stojanem) a hořce lituju, pohyb rozmazává, objevují se fragmenty... ta telka má svoje přednosti, to jo, ale podání pohyblivých scén mezi ně bohužel nepatří (a to právě asi člověk od 100Hz panelu očekává, že) po roce vlastních zkušeností bohužel nedoporučuju

lance
Registrace: 10/2008

Ten z roku 2016 by mal mat .Thtorocne uz az od 7-kovej rady.... o 3 roky uz nebudu mat kam dat :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@liquere

Mám 2016 100Hz a stejně je pohyb na howno!!! Zlatý Samsung... Před rokem jsem se taky nejdřív nadchnul, ale Philipa už nechci už ani vidět
Mimochodem taky nezvládá zpracování obrazu Flix TV HEVC (černá obrazovka, přestože umí 4K i DVB-T2 HEVC)

lance

Pokud nedokáží řádně nakrmit 4K 100Hz panel softwarově patřičným signálem, pak ani nemá cenu aby výrobci používali 100Hz panely, v tom možná bude zakopaný pes, zlaté FHD 100Hz(200Hz) panely v Samsungách co se týče plynulosti a ostrosti pohybu... (pomíjím obrazově nedostižné plasmy...)

lance

Ten flix to asi kazdy, kto nema sat tuner k tomu vhodny nezvlada, ale vyrobcovia zo zaciatku asi vsetci mysleli len na dvb-t hevc. Uz horsie je ked pises o obraze, uplna tragedia je, ked ani v obchode nevedia poradit aky panel co ma........ holt vyvoj nezastavis! Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

@lance

Jo obrazové kvality řady 9 sedm let staré tato TV nedosahuje ani náhodou.Ale narval jsem tam poslední FW,povypínal sem tam nějaké kurvítko no prostě zkoušel co se dalo a ve výsledku to v HD třeba na fotbal i hokej stačilo a podle mne se obraz nemazal.UHD dema tam jsem mazání neviděl.Nebo už slábne zrak. ;)

hobo

A sakra-

docela jste mi vyrazili dech. Já jsem chtěl jít zase do Philipse. Měl jsem 6 roků Philips PFL 7404H/12 a docela jsem byl z obrazem spokojen. Hlavně se mi líbilo že si můžeš nastavit osobní zabarvení a pohrát si z obrazem. Nedávno jsem kupoval do pokojíku Finlux 43fub8060 a tam to nastavení není. Jinak ta Finlux není špatná televize. Vše pracuje dobře,snadné ovládání i smart,ale to doladění obrazu mi tam chybí. Když
tak doporučte nějakou 43 palců.Větší nechci koukám na to ze dvou metrů. Jen tak návrh,rozhodnout se musím stejně sám. Dík.

nemo

má slušné pozor. úhly, dají se nastavit přirozené barvy atd... ale pohyb ať děláš co děláš je na howno, dřív či později si toho všimneš, nechci nikomu brát iluze, ale hlásit se to musí... :-/

lance

@nemo

prodám ti ji za dobrou cenu, ještě v záruce, zachovalá... můžeš si ji testnout... odkud jsi ???? :)))

lance

to bol philips este pred androidom aj ja mam 8-vu radu a super. Ale dnes by som isiel pozriet osobne na to. Jednak je iny sw a uz iny vyrobca.
Este je otazka kto co pouziva ako tv alebo len ako zopbrazovac k niecomu?Mozno aj tam je pes zakopany. :lookaround:

liquere

@liquere

Taky možnost.Nikoliv zanedbatelná. ;)

hobo

@nemo

Domu bych samozřejmě sáhnul do vyšších pater.Třeba jukni na Sony 43 nebo 49-XD8305.Tam už bych to viděl dost dobře. R^ Tedy pokud chceš něco přidat na investici do TV.

hobo

Philips Android - youtube OK, HBBTV ok, dálkové ovl. OK, menu na howno (pouze os. názor), EPG bez obrazu a zvuku - nahowno, obraz v pohybu na howno

lance

@lance

No tak já nechtěl nezvaným zimním návštěvníkum zrovna podstrojovat že ano.A za 15000,- která 100Hz TV bude vlastně v dnešní době bezvadná? :-/

hobo

@hobo

však v pohodě, já prezentuji jen svůj os. názor, který ani nemusí odpovídat většinovým hodnocením... ;)

lance

Pánové !

Hobo má pravdu :. u kámoše jako monitor- a není to špatné,.P. R^

ralp5
Registrace: 9/2007

Philips led lcd je shit

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

@keff

Milerád bych ti ukázal obraz té řady PFL-9705.Je 7 let stará.Možná by jsi radikálně změnil názor.Parametry jsou ještě na netu. ;)

hobo

re: lance

A jak se jeví ta Philips jen jako zobrazovač se satelitem? Určitě to máš taky vyzkoušené. Já počítal tak na 4-5 let a pak jít do oled. Ta Sony 43 XD8305 by se mi taky líbila,ale cena je taky trochu jinde.

nemo

@nemo

Tu Sony 43 XD8305 mám novou doma, a je výborná. 100Hz panel systemu Triluminos funguje perfektně, Motion Flow mám vypnuté, a žádná cukatura, rozmazání nebo kostičkování v pohybu se nekoná. Takhle se ale chová i 9 let starý 100Hz Sharp 40LE700, který má navíc i celoplošné LED podsvícení, žádné Edge.

konas
Registrace: 12/2014

@ralp5

No přesně tak nějak jsem to myslel.Pustil jsem do toho pozemní DVB-T2 SD a málem jsem se poblil. :laughing:

hobo

@hobo

Mám na chalupě taky 100Hz, 32" Philips series 3500, za cca 6500 a po zapnutí, i jako monitor k sat boxu to byl děs běs,hrana v diagonále=pila, ale asi za 4 hodiny práce, to má docela slušný obrázek. Vypnout všechna vylepšení, ostrost na minimum, a s nosem na obrazovce pomalu přidávat. hlavně vypnout dynamický kontrast, vylepšení barev, vyhlazování Mpeg struktur, a vůbec všechna takováhle kurvítka. Jen zvuk to má ničemný, ten se mi nepovedlu udělat, takže dvě Genius bedničky to vylepšily.

konas
Registrace: 12/2014

@konas

To samé jsem absoloval i já.Navíc ty originál přednastavené režimy obrazu jsou nepoužitelný humus.A že jich tam je. ;)

hobo

Tak to když si s tou 100Hz nepomůžu tak asi půjdu do levnější verze Philips 43PUS6162/12 50Hz a za 2-3 roky snad bude Oled přijatelnější cena. Stejně na to mám přípojený sat. A z těch kamenený obchodů už jsem otrávený. Odpovědi jako - nemohu vám to pustit nemám dálkový ovladač. Nebo - máme puštěnou jenom smyčku,musel bych to popřehazovat. Nojo no asi nemám štěstí na ochotného a znalého prodavače. :))

nemo
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra