![]() |
|
Led tv LG poruchaTv LG mi začal vyražať poistky....oplati sa ho dať opraviť ?Vdaka![]() |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
@par32no jistě,přece ji nedáš k popelnicím,to by ji do servisu přinesli cíkoši |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Led tv LG poruchaDôležitý pri takomto rozhodovaní je vek danej TV a akým spôsobom bola používaná (či išla 3 hodky denne, alebo 18 hod. a nastavenie parametrov obrazu - hlavne podsvietenia). |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: Led tv LG poruchaPri takomto prejave poruchy (vyhadzuje istič) býva väčšinou problém v primárnej časti impulzného zdroja. Po otvorení TV servisným technikom by mal byť schopný poruchu jednoznačnejšie identifikovať a poprípade aj naceniť opravu. Bez otvorenia TV to ale nejde.![]() |
rolis7
![]() |
|
RE: Led tv LG poruchaTiez si myslim, ze to bude chyba zdroja a oprava by nemala byt draha |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
@par32taky to může být jen ve zlomené šňůře |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
korkoran,nebo ma doma chlupatého mazlíčka a ten ma rad PVC a dilo je dokonano.![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 665 |
![]() |
|
vdakaPrepačte...že až teraz....nečakana smena....dakujem za rady .Šnurou to nebude zvnutra je citiť spaleninu. Televizor bol využivany dosť malo a je stary asi 5 rokov....takže ešte raz všetkym velka vdaka ![]() |
par32
![]() |
|
@par32to samé u mě kondenzátor |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Led tv LG poruchaNenapísal jaká LG? Není LG jako LG! |
Mirda2
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 198 |
![]() |
|
Porucha TV Sencor 80cmPáni zdravím,taky mám dotaz.TV zapnu do zásuvky,svítí červená.Spustím ovladačem,svítí zelená.Po pěti vteřinách začne přerušovaně blikat červená zelená,na obrazovce se objeví nápis Sencor,toto dělá asi pět vteřin a vrátí se to do stavu kdy svítí zelená,a je to doprovázeno takovou zvukovou ranou.Za pět vteřin znovu blikání červená zelená a pořád dokola.Dálkoví ovladač mrtev,vypnu jen vytáhnutím ze zásuvky.Nevypne ani TV vypínač.Vyhodit TV?Díky. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
@rezekzjistit vadu a potom se zachovat podle uvážení,taky vyhazuješ auto,když nestartuje??? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
vdakaDakujem ešte raz všetkym za ochotu...zajtra alebo piatok ho nesiem do servisu ....važim si ochotu každeho z vas![]() ![]() |
par32
![]() |
|
@pierrepetrZdravím,rozumím.Jen ze zvědavosti jsem se ptal,jestli někdo takovou poruchu neměl.Děkuji. |
rezek
![]() |
|
RE: Led tv LG poruchaVeľmi často býva pri takomto prejave poruchy problém s podsvietením. Ale to už je na podrobnejšiu diagnostiku, pretože môže mať problém buď menič pre podsvietenie, alebo samotné podsvietenie (LED, TRUBICE). Takéto veci sa ale nediagnostikujú cez diskusné fóra, ale priamo na stole servismena.(Neuviedol si ani základné údaje o TV, napr. model, takže je ťažko nejako radiť). |
rolis7
![]() |
|
@rolis7Vím a uvědomuji si to.Je to TV starší osoby,do servisu daleko,já už nejezdím.Rozhodla se koupit novou.Moc dík za odpověď. |
rezek
![]() |
|
![]() |