![]() |
|
Jaký zesilovač signálu DVB-T?Problém: Anténa TELEVES DAT BOSS 790 TFORCE nasměrována jak nejlépe jen může být na vysílač s MUXy 1, 2 a 3 na 1 TV. Muxy 1 a 2 bez problému. Mux 3 (59K) slabší signál, v létě v pohodě, teď občas za mlhy, či silného deště dochází ke čtverečkování. Jiný vysílač s MUXem 3 není v dosahu, ale TV Barrandov se chce sledovat.Dotaz: Jaký typ zesilovače zařadit do koaxu, aby byl průchozí pro napájecí napětí 12V na anténní předzesilovač? Poznámka: MUX 12, který zatím ne a ne zapnout, to nevyřeší, protože TV není schopna přijímat DVB-T2. Nové zařízení se bude kupovat až těsně před vypnutím DVB-T. *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
@ja987už jsi spokojen???nečteš??? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@ja98713.10.2017, 00:27.12 |
pierrepetr
![]() |
|
Jaký zesilovačJa987-bydlim pod školou a ve směru na Kojál právě kopec mám a směrem na Děvín taky-primo školu,ta anténa,co mám je více než dobrá. |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
@ja987Když už nechceš slyšet názory jiných(dokonce i odborné), tak sousedovi zařiď Barrandov přes net.Ten tam asi bude,že.A dívat se může během chvilky.Do PM vkládám adresu streamu,aby sousedovi neuniklo ani slovo našeho skvělého pana prezidenta![]() |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@jerzyUrčitě neznáš souseda. "Ta pitomina jako je internet mi do baráku nevleze!"Ještě jednou podotýkám, že nemíníme nic nového instalovat. Na nižších kanálech 29 a 40 na tu jednu anténu je vše O.K. (bere i z boku 46K) Jenom jsem se chtěl dozvědět, zda existuje zesilovač do koaxu a to průchozí pro napájecí napětí do antény. Mělo to být přechodné řešení, než spustí Děvín MUX12 a přetočí se to na něj. Děvín je u nás silnější, ale bez MUXU3 a problém souseda je tedy v nemožnosti sledovat teď, za špatného počasí Barrandov, protože v létě za sucha to šlo. Když se to předělávalo, tak nepochopil, že přecházet teď ze satelitu před spuštěním Muxu 12 z Kojálu a následně z Děvína je ošidné a bude ho to stát čmelíky a nemusí se to vydařit. Nepochopil, trval na svém, že se satelitem končí. Když jsem mu nabídl, že mu udělám to samé souanténní co mám já, tak to nechtěl (59 stanic DVB-T/T2 CZ + SK) že potřebuje hlavně Barrandovské stanice. Jak jsem už napsal, budeme s ním tedy řešit dál, až pojede MUX12 z Kojálu a Děvína, a bude mít STB na HEVC 265. a nebude kluzká střecha - tedy na jaře. Do té doby musí vydržet, nebo si zase zaplatit SP. Prozíravě jsem mu parabolu ponechal, stačí jen na půdě přehodit svod od antény za svod od paraboly. Děkuji všem za návody a rady - některé znám a mám už osobně vyzkoušené u mně a to většinou neúspěšně. Pokud někomu nestačí mé sdělení, že signál u nás tu je na 2 věci na houby a na nic, může se podívat do interaktivní mapy vysílačů, jak je to s pokrytím v trojúhelníku Hodonín-Kyjov-Klobouky u Brna. Přesnější místo kvůli citronu nemohu sdělit, je to asi uprostřed. *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@ja987dostals odkaz na zesilovač do koaxu?? |
pierrepetr
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |