Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

flétna už začíná

kdo chce tak rychle na thora,nebo na další saty

korkoran
Registrace: 10/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: flétna už začíná

Máme naladěno?

jerzy
Registrace: 7/2008

Jasne ze uz davno mame, zaco ako vzdy dakujeme konasovi R^

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Die Zauberflöte

Ano - konas R^ Mimochodem - sleduju to na 0,8°W . Je na všech satelitních pozicích bitrate stejný,tj. 1950KB/s ?

jerzy

Na Thoru i na Amosu v průměru 14,5Mbps video, zvuk v DD má 460kbps

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

co to je ta fletna ,omlouvam se ale opravdu nevim :(

VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310

kos
Registrace: 12/2005

flétna už začíná

U mě smůla,na konci 1.dějství mi vypadl proud snad na 2-5 vt. Rv :bomb:

korkoran

Kouzelná flétna. Přenos opery z New Yorku do český kin. Jedná se o FTA vysílání, které lze přijímat a sledovat na většině běžných přijímačích. Pozice 1W,4W,10E a myslím ještě jedna.

On Air!

Saxon

děkuji , fakt jsem nemel tuseni o co jde .... R^ :)

VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310

kos
Registrace: 12/2005

Není zač. Jsou důležitější věci v životě:))

On Air!

Saxon

@Saxon

I za mně díky.Musel jsem si převést jednotky. V podstatě je to stejné.Uvažoval jsem totiž o 5°W ,ale je to prašť jak uhoď.A na 24,5°W se už nedostanu.

jerzy

@all

chlapci a co tak reknou pani máme at vam taky zahraje na flétnu, pak by jste nemuseli čučet u bedny :)))

arioner
Registrace: 8/2010

Opery - Balety

Ta abyste se nenudili, tento týden, když klapne Itálie, by byly dvě opery opera + jeden balet z Moskvy Jistota je 19.10 Opera de Paris - Verdi: Don Carlos, a 22.0. Balet z Bolšovo Těatra: A.Charles Adam:Korzár.
Málo vím o italské akci, ale z Itálie chodila LaScala na frekvencích a SR MET. Zkusíme naladit tyhle projekce:https://pannonia-entertainment.cz/allopera/

konas
Registrace: 12/2014

Opery-Balety

A na dostřel je přenos opery z Barelony, 24.10. G.Verdi - Maškarní ples. :))

konas

Opery Balety

Takže Itálie 17.10. (Řím - Carmen) se pro nás nekoná, je to kinoformát DCP, dokonce 4k, a to přes satelit nepůjde.

konas

@konas

Tak holt nastartuj to nerez auto, máš to jen zhruba dvakrát dál než do Maastrichtu. A pozor na celníky, jsou hákliví hlavnĕ na pašování tabáku. A kdybys tam chtĕl navazovat známost s nĕjakou krasavicí, tak si dej bacha na hodinky... :)))

rs505
Registrace: 11/2009

@rs505

Carmen z Říma mi za to nestojí. Elinu z MET 2012 nikdo hned tak nepřekoná. A kdybys nebyl líný si otevřít stránku All´Opera 2017/18, tak nebližší použitelné kino je Dukla v Jihlavě, a to je tuším trapných 115 km po D1. :))

konas

@konas

Ciao, je to skutečně tak, jak píšeš. Na druhou stranu silně uvažuji, že se do kina vydáme s drahou polovičkou, protože by se mohlo jednat o dechberoucí zážitek, pro info: 4K ,,komprimovaný,, datový tok kolem 250Mb/s (už jen jak tohle protlačit přes satelit :))) ) a nekomprimovaný zvuk.. Zbývající přenosy v rámci All Opera 17/18 už budou realizovány přes satelit.. R^ Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

Tak to se tam možná potkáme, do Dukly to mám nejblíž.. :8)

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@Scruffy

Tak to jsem zvědavý na 4k La Traviatu 13.2.2018 přes satelit. Leták ale jasně o satelitu hovoří.

konas

@Scruffy

Ani do Jihlavy se nepoženu. To byl je fór pro "rs505", který mě chtěl vyhecovat k cestě do Říma. Mám záznam z MET s E.Garančou, a tu nikdo zatím nepřekonal.

konas

@konas

To Ti nezbaštím a zároveň před Tvou perfidností varuji Scruffyho, abych mu ušetřil zbytečnou cestu. Každý přece ví, že Dukla v Jihlavĕ může souviset pouze s hokejem... Tvoje zákeřnost je neskutečná... :)))

rs505

@rs505

Trochu vysvětlivek k cizím výrazům by neškodilo.
Perfidita je v obecné rovině porušení slova, porušení důvěry, nečestnost, nedodržení slibu, záměrné podvedení.
Závist, že Ti jsou odepřeny kulturní zážitky špatnou orientací domu, není omluva pro, a nebojme se to přátelé říci, šíření opravdu, ale opravdu zlobných klevet. :laughing:

konas

@konas

Výstižně řečeno,pro některé jazykem neznámého kmene ;) ;)

korkoran

@konas

Ha, prozradil ses, Václave! Mnĕ byl ten Tvůj nick hned podezřelý! Stejný počet hlásek, stejné první a poslední písmeno a uprostřed pozpátku napsaný Tvůj favorit ve volbách... :))) :laughing:

rs505

@korkoran

A Ty se nad sebou taky zamysli a nenavádĕj nikoho ke krádeži! Před chvílí jsem tady nĕkde četl, jak nĕkomu radíš, aby otočil kartu. Že se nestydíš! :))) :laughing:

rs505
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra