Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink out

U mňa už 15mi.celý skylink out

Peťas65
Registrace: 12/2013
Odpověď v diskusním vlákně

Skylink

AMC - Zamilovaný profesor 2 - jede normálně.Žádné výpadky,nic podobného
20:02 Humax 5100s karta Irdeto.

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

RE: Skylink out

Já jedu OK.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

U mĕ celý Skylink in. Myslím tím funkčnost, ne oblibu... :)))

rs505
Registrace: 11/2009

@rs505

přesně!!!! R^ :laughing: :laughing: :laughing:

jamess96

tak asi jedes na sharovanou demo kartu :)))
tak je potreba sehnat jinyho dodavatele

kristian1
Registrace: 7/2016

Reautorizacia nepomohla, no po vytiahnuti a spätnom vložení Ice kariet do inicitaciek, hneď to naskočilo.Tak som prekvapený, lebo na žiadnej dovolenke som nebol,,inak sa niečo také ešte nestalo na mojom Vantage - i!?

Peťas65

Skylink out

U mě včera večer každých pár minut padal War na jedné arivě.Ostatní po 5-6 minutách.Maželce na druhé Ar.skylink běžel celý Ok,možná protože ona má zaplaceno do 2023 a jen do 18.1.18 :laughing: :laughing: :laughing: že by to u Jarouška poznali?Dnes vše v pohodě celý den

korkoran
Registrace: 10/2006

@Peťas65

Cca před 14 dny (a také pár týdnů před tím) se mi stalo něco podobného. Oscam přestal (podle logu) načítat EMM a u ECM byl timeout, stačilo ho vypnout a zase zapnout a vše opět jelo v pohodě, ani jsem nemusel vytahovat kartu.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

No ... :D

Niečo stym robia ak ja vezmem 14 dní dozadu, tak sa mi karta v STB po aktualizácii správa tak že STB blbne, furt píše Remove card slot 0, insert cart CryptoWorks a tak dookola, kým to nereštartnem, take začína výmena kondíkov, ale tych typu low inpedance, jak sa použivaju do PC trebars a uvidíme ..... a to doteraz šlapali 2 ICE v jednom STB A teraz bud vypadne jedna, alebo druha, sranda je, ked mi vypiše v slote že None Card a ona tam je, a ak ju tam dám opakovane, bud vypiše Eror, ale to malokedy, alebo nič sa neudeje, a jedno kam ju pichnem :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

No mne po zapnutí Vantage - u už asi tretí deň po pár sekundách prestane Ice dekodovat. A píše no Card. Pomôže reštart alebo opätovne vybranie a strčenie karty. A potom je to bez problémov! No neviem, čo sa deje!?

Peťas65

@Peťas65

Jaroušek zkouší co vydržíš a jestli se ozveš,mě v arivách teď karty jedou-náhodou,v nouzi půjdou do nachystaných modulů ;)

korkoran

skylink aut

arivy s uničt používám kvůli motorizaci,moje tv ji neovládají

korkoran

@Peťas65

A když to hlásí No Card, je v tu chvíli karta dostupná/viditelná z menu? Co zkusit očistit čip té karty?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@Peťas65

... a nebo čip třeba z druhé strany podlepit, tak aby víc doléhal na kontakty ve čtečce.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

@Peťas65

nebo ji otočit

korkoran

Kartu som od leta nevybral, ako som písal už tri dni po zapnutí prístroja po krátkej dobe prestane dekodovat! V menu písalo neobsadene, alebo no Card. Pred chvíľou som prišiel domov a dnes prvý krát po troch dňoch i po pol hodine zatiaľ v pohode!

Peťas65

@Peťas65

tak dej vědět,zda-li to tu už běží v pohodě....

jamess96

@Peťas65

No ako čítam, nebolo to len u mna, ovšem ta zmena čo som spravil stými elitmy v čítačke pomohla, inak vložil som tam elity z Videa, také modré a asi tak 15 rokov staré, ovšem poznám parametre tych elitov takže zamenil som klasické čierne za 2 ks 100mF na 25V (tie povodné boli na 16V ovšem to nehrá rolu v tomto prípade ovšem vo videu menšie neboli, ale vliezlo to tam) rozdiel je presná kapacita a zatiaľ šicko šlape, aby som nezakríkol. :))) čo ma prekvapilo, po vložení, karty 1, aj 2 to ihned zobralo a šlapalo na 1 krát, podotýkam, že povodné elity neboli zlé a to som menil aj celu čitačku z ineho STB, správalo sa to rovnak, až kym som nespravil tuto zmenu, ovšem STB je iny typ, ale aj toto može byť cesta, na ich kadejaké EMM a ECM a čo to teraz stvaraju, aby STB mal problém, bo nechápem, čo vyradí po zápise kartu, bud zápis neprejde správne, alebo niečo pozmenili :fuming:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra