![]() |
|
Mascom MC 250 HDIR-USBPVR resetuje seAhoj všem, mám už nějkaou dobu tento přijímač (Mascom MC 250 HDIR-USBPVR) a poslední dobou mi začal blbnout. Když se zapne, tak pár minut jede a pak se začne sám od sebe vypínat a zase zapínat, restartuje se, tak se to děje třeba třikrát i šestkrát za sebou a pak, když se snad nějak více zahřeje, tak už skoro vždycky drží. Nevíte někdo, čím by to mohlo být, nemá někdo podobnou zkušenost?Zkoušel jsem i jiný zdroj, ne origo, má to externí zdroj, ale dělalo to taky. Může to být něco uvnitř přístroje? Nahrál jsem i nejnovější firmware z 8.8.2017. Předem děkuji za jakékoli reakce k dané věci. Honza |
honjan
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 22 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Mascom MC 250 HDIR-USBPVR resetuje seAch bože ved kondenzatory dokaže pomeniť aj male decko keby tam bola ina zavada tak by ten prijimač musel isť do riadneho servisu a žiadna oprava za 100kč by sa nekonala.![]() |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 789 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |