![]() |
|
Rakousko příjem T2Zdravím všechny a prosím o radu. Chtěl bych přijímat rakouskou televizi ve formátu T2, ale protože máme doma televizory "relativně mladé" spekuluji s myšlenkou koupit set top box pro T2. Na internetu se jich nabízí hodně, ale poslední doba přinesla mnoho nových pojmů a termínů (kodek atp.) o kterých nic nevím. Zkrátka: potřebuju od zkušenějších radu ktarý set top box nám umožní příjem ORF ve formátu T2.Díky Katz |
katz2
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 7 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
@Saxonhttp://www.saturn.at/de/product/_simplitv-ci-modul-1247218.html#technische-datenzdravim chces povedat ze v prijimaci nemas horeuvedeny SimpliTV CAM modul ktory ma v sebe integrovany smart-chip (namiesto karty)? |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Rakousko příjem T2Jen upřesňuju, že tu pořad někdo píše cosi o kartě, info z tvého odkazu je mi známo tři roky...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
kartano jo no, ono ja to vnimam tak ako u CAM701 - Viaccess Orca S integrovanym chipom (namiesto karty) ci uz pre Skylink kde je aj podla vsetkeho otvor zvonka zablendovany aby tam nasinec uz neskusal nic strkat ziadny plast o velkosti kreditky nakolko vo vnutry je smart-chip pripajkovany tam kde byvaju kontakty.Simplitv CAM modul som nevidel ale predpokladam ze to bude tiez tak ze CIplus je sparovany s chipm vo vnutry, ci len Chip-ID/CSSN samotneho modulu staci zadat do registracie a do tohoto modulu IDE strcit este nejaka (ina) smart-karta?? neviete niekto kto tento modul mate prosim? |
krikri
![]() |
|
RE: Rakousko příjem T2ahoj,mám CAmodul SimpliTV, ale bohužel v TV bez SAT tuneru. Ale také mě to zajímá, takže to vyzkouším v nějakém sat receiveru. V mém domě sa nacházejí pouze receivery VU+. Až budu vědět, tak se ozvu. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Rakousko T2vážení přátelé díky za vaše rady a myslím že naši diskuzi můžeme ukončit.uznávám že jsem si řešení problému představoval příliš jednoduše. Za nejlepší východisko pokládám názor Saxona: "@Saxon přesně tak!!! Kdysi jsem u náš chytal celý "balík" ORF,ale po přechodu na T2 je to vše bohužel v háji...Mít možnosti(signál),určitě jdu do SimpliTv-je to super a moc kanálů v HD" Oceňuji vaši trpělivost a snahu pomoci Katz2 |
katz2
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
CAM modulCAM modul v tomto pripade Irdeto CI plus musi byt rovnaky ako pre DVB-T ci -S - nie je rozdiel, modul je v podstate decryptovacie zariadenie zasifrovaneho streamu.Otazka je ci je vo vnutri nieco napajkovane ako u CAM701 pre Skylink ci HD-Austria Tu je viac detailny priklad CAM “VO” - Viaccess Orca CAM701 od Neotion (je aj od TechniSatu atp) Funktionen Multi-Language: 6 Sprachen Alle Audio- und Videotypen CI Plus 1.3 abwärtskompatibel ARM7TM @126 MHz DVB-CSA, AES-Algorithmus unterstützt TS-Prozessbandbreite: bis zu 96 Mbps DVB-SSU, DVB Common Interface-Standard und PCMCIA ISO /IEC EN50221 konform Smartcard: komplett IS 7816-3 konform RoHS konform - Richtlinie 2002/95/E Betriebsbedingungen: von 0°C bis +70°C Verschlüsselung VIACCESS-ORCATM Secure Chipset von NEOTION AES- und DES-Verschlüsselung unterstützt Dual Descrambling |
krikri
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |