Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Rakousko příjem T2

Zdravím všechny a prosím o radu. Chtěl bych přijímat rakouskou televizi ve formátu T2, ale protože máme doma televizory "relativně mladé" spekuluji s myšlenkou koupit set top box pro T2. Na internetu se jich nabízí hodně, ale poslední doba přinesla mnoho nových pojmů a termínů (kodek atp.) o kterých nic nevím. Zkrátka: potřebuju od zkušenějších radu ktarý set top box nám umožní příjem ORF ve formátu T2.
Díky Katz

katz2
Registrace: 7/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

@Saxon

http://www.saturn.at/de/product/_simplitv-ci-modul-1247218.html#technische-daten

zdravim chces povedat ze v prijimaci nemas horeuvedeny SimpliTV CAM modul ktory ma v sebe integrovany smart-chip (namiesto karty)?

krikri
Registrace: 3/2010

RE: Rakousko příjem T2

Jen upřesňuju, že tu pořad někdo píše cosi o kartě, info z tvého odkazu je mi známo tři roky...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

karta

no jo no, ono ja to vnimam tak ako u CAM701 - Viaccess Orca S integrovanym chipom (namiesto karty) ci uz pre Skylink kde je aj podla vsetkeho otvor zvonka zablendovany aby tam nasinec uz neskusal nic strkat ziadny plast o velkosti kreditky nakolko vo vnutry je smart-chip pripajkovany tam kde byvaju kontakty.

Simplitv CAM modul som nevidel ale predpokladam ze to bude tiez tak ze CIplus je sparovany s chipm vo vnutry,

ci len Chip-ID/CSSN samotneho modulu staci zadat do registracie a do tohoto modulu IDE strcit este nejaka (ina) smart-karta??

neviete niekto kto tento modul mate prosim?

krikri
Registrace: 3/2010

RE: Rakousko příjem T2

ahoj,
mám CAmodul SimpliTV, ale bohužel v TV bez SAT tuneru.
Ale také mě to zajímá, takže to vyzkouším v nějakém sat receiveru. V mém domě sa nacházejí pouze receivery VU+.
Až budu vědět, tak se ozvu.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Rakousko T2

vážení přátelé díky za vaše rady a myslím že naši diskuzi můžeme ukončit.
uznávám že jsem si řešení problému představoval příliš jednoduše. Za nejlepší východisko pokládám názor Saxona:
"@Saxon
přesně tak!!!
Kdysi jsem u náš chytal celý "balík" ORF,ale po přechodu na T2 je to vše bohužel v háji...Mít možnosti(signál),určitě jdu do SimpliTv-je to super a moc kanálů v HD"
Oceňuji vaši trpělivost a snahu pomoci Katz2

katz2
Registrace: 7/2014

CAM modul

CAM modul v tomto pripade Irdeto CI plus musi byt rovnaky ako pre DVB-T ci -S - nie je rozdiel, modul je v podstate decryptovacie zariadenie zasifrovaneho streamu.

Otazka je ci je vo vnutri nieco napajkovane ako u CAM701 pre Skylink ci HD-Austria

Tu je viac detailny priklad CAM “VO” - Viaccess Orca CAM701 od Neotion (je aj od TechniSatu atp)

Funktionen
Multi-Language: 6 Sprachen
Alle Audio- und Videotypen
CI Plus 1.3 abwärtskompatibel
ARM7TM @126 MHz
DVB-CSA, AES-Algorithmus unterstützt
TS-Prozessbandbreite: bis zu 96 Mbps
DVB-SSU, DVB Common Interface-Standard und PCMCIA ISO /IEC EN50221 konform
Smartcard: komplett IS 7816-3 konform
RoHS konform - Richtlinie 2002/95/E
Betriebsbedingungen: von 0°C bis +70°C
Verschlüsselung