Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Amiko 8250 a IPTV

Mám anténu DVB - T, Amiko 8250, mal som Antiksat, nechcem ďalej, mám od ruky kartu Skylink ICE za 20eur, funguje STV1,2, ČT1,2, hoci by nemalo trvale. Mal som požičaný Di Way 265, žiadny Ready nechcem, je to doslova hrôza. A teraz to najdôležitejšie. Vraj sa dá na Amiko 8250 využiť prepojenie na internet a cez IPTV pozerať Skylink. Mám ale slabý internet. Večer mi to dáva cca 1,2 Mbps/ 0,11 Mbps a niekedy je to horšie. Mohlo by to IPTV Skylink fungovať?

arsat84
Registrace: 9/2017
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Amiko 8250 a IPTV

Tak pise o iptv skylink tak to mu 30GB stacit nebude pokud to bude share satelitu tak to potom asi jo nemam zkusenost kolik to spotrebuje dat.Spis bych mne zajimalo kde bydli takove LTE ma dostupnost slusnou az mne kolikrat prekvapi v jakych mistech funguje.

Tielk
Registrace: 11/2007

aspon vidno,

ze taketo pisalkovanie je zaujimavejsie, ako sledovat totenham - liverpol live gratis...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@mmc

Ďakujem,dal som do Google a nestačím sa diviť. Našlo mi to článok z roku 2010 tu na Parabole s názvom Odpoved Skylinku na sharing. Takže to sa tu už viac ako 7 rokov Skylink pozerá načierno za smiešne ceny a ostatní seriózni platia stále viac a viac?! To je nepochopiteľné. Ale už je jasné z čoho sa ten technik tak predváza na drahom Audi!

arsat84

@arsat84

Ten technik, ktorý Ti radil?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@arsat84

A ešte si vyhľadaj tu tému Uni čtečka a budeš viac v obraze :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

RE: Amiko 8250 a IPTV

Neboj aj sharisti si platia za kvalitný sharing :)

VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA

Avernet

Audi @arsat84

si sa netrafil :))) to pozeranie je len bonus :sly: v prvom rade celá dolina cáluje dnešné ceny :bigeyes: za internet z minulého tisícročia :mad:
a chalanisko čoskoro audi vymení za lambo :laughing:

mmc
Registrace: 1/2006

@mmc

Pochopil som. Najprv je okrádačka internet,až potom Skylink. To je fakt. Lebo internet mám podpísaný so sankciou 350 eur,s tým nič nenarobím, do Skylinku som zatiaľ investoval bez rizika iba 20 eur za ojazdenku kartu. Na Skylink sa pravdupovediac nemám prečo sťažovať. Ale 120 eur jednorázovo a mesačne 4 eurá chalaniskovi na lambo neprispejem ani za svet. Taký telemaniak nie som.

arsat84
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra