Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Prima zvyšuje ceny reklamy

Prima zvyšuje ceny reklamy na příští rok o deset procent,
v současnosti je vyprodaná.
Druhá největší komerční televize říká, že má vyprodaný reklamní čas a že může zvýšit ceny o 10 procent.
Pro dívaky tedy jen samá pozitiva již v tak přeplácaném reklamním obsahu ve vysílání pořadů.
Navíc další důvod pro navýšení mesíčních plateb u oprátorů placené TV. :((

Old Master
Registrace: 1/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Prima zvyšuje ceny reklamy

No jo, tv dnes je len reklama prerusovana programom ..... Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Cílem komerční televize je udržet pozornost diváka od reklamy k reklamě. Kdyby to byla vážná hudba,tak fidláme od rána do večera.Kupodivu ani sport to nějak není.

jenes
Registrace: 1/2016

Alespoň vydělají a budou schopni financovat tu DVBT2 kvalitku... R^ :laughing: :laughing: :laughing:

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Tržby z televizní reklamy se společnosti NOVA zvýšily o 10 procent. Poplatky za distribuci od provozovatelů kabelových a satelitních platforem a příjmy z předplatného se zvýšily o 20 procent. R^ R^

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

Panove...

Ve stredu mi konco rocni predplatne Multi, takze ve stredu koncim s tv. Od ted jen notebook. Tv v dnesni dobe nema cenu.

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009

@Lolem123

No TV snad nevyhodíš. :)))

konas
Registrace: 12/2014

@konas

To ne, ale premyslim, co s ni :))) I kdyz si ji asi necham, protoze dost casto prenasim filmy z mobilu fo tv, nebo si poustim youtube na tv, ci ted tenis ze Singapuru.

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123

@Lolem123

I ten NB se dá přece k TV připojit. ;)

konas
Registrace: 12/2014

@konas

No prave :) Proto uz zbytečné si predplacet nejaky balicek R^

Lolem123

@liquere

Nikdo tě nenutí sledovat TV. TV má také vypínač! A na světě je plno jiných krásnějších věcí a činností, než čučení na TV a měření toků. Nebo také můžeš sledovat TV Lux, tam je reklam podstatně méně.
A jinak se zdražuje stále vše (např. vajíčka, máslo...) tak proč by si Prima nezdražila cenu reklamy, když o ní mají firmy zájem. Mně to zdražení reklamy žíly netrhá - nezadávám reklamu do TV.

ja987

@ja987

Reklamu nakonec stejně platí koncový zákazník, tedy spotřebitel. Firmy nedostávají na reklamu dotaci od státu (stejně by to bylo z našich daní), ale své náklady na reklamu dají do ceny zboží. Takže my "prostí lidé" platíme koncesi ČT, servisní poplatek nebo balíček Skylinku nebo jinému poskytovateli, a ještě si tu otravnou reklamu platíme v ceně zboží. Vymoženost jako TV je pro spotřebitele nákladná záležitost..

Standa3
Registrace: 1/2006

@Standa3

A právě proto sleduji v TV reklamy, abych to televizí reklamované a tedy zbytečně předražené zboží nekupoval.
A nejvíc mě zajímají reklamy na auta a koberce - tyto věci kupuji asi tak 2x týdně. :laughing:

ja987

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra