![]() |
|
DVB-T SK TeletexZdravím, idem Vám teletex na TV Dajto na SK v DVB-T ? Mne prestalo. Dík.....Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...
|
Ivan167
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 924 |
![]() |
|
@Ivan167Diváci, ktorí prijímajú programy cez anténu, nemajú od dnes prístup k teletextovému vysielaniu na komerčných programoch skupiny Markíza - Doma a Dajto. Obe stanice sú súčasťou štvrtého celoplošného multiplexu, ktorý už vysiela v štandarde DVB-T2. Vzhľadom na to, že sú kódované systémami Irdeto, prístup k ním majú iba predplatitelia platformy Plustelka.Teletextové vysielanie bolo na Doma a Dajto, vo štvrtom DVB-T2 multiplexe dostupné od ich zaradenia do platformy Plustelka. Kódované ale nebolo, spustiť si ho tak mohli všetci, teda aj tí, čo neboli zákazníkmi Plustelky. Z akého dôvodu nie je od dnes teletextové vysielanie na oboch programom dostupné, nie je známe. Na Markíza HD teletext dostupný nie je už od začiatku šírenia v DVB-T2. Náhradou by mohlo byť hybridné vysielanie, to ale tiež nie je aktívne ani na jednej stanici od Markízy. |
nbej
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
nbejTrochu ťa poopravím, volal som tam a povedali , že zrušili teletex u oboch programov TV Dajto a Doma ,lebo vraj budu rošírovať programovú ponuku a potrebujú volné frekvencie --ale nevie aké programy a ak sa mi nepači plustelka mám zmeniť operátora......Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...
|
Ivan167
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 924 |
![]() |
|
![]() |