![]() |
|
Pták loskutákNechci nic říkat ale na pořad s Petrem Rychlým se nedá dívat kvuli reklamě 10minut pořad 5minut reklam,no prostě reklamní pořad na nedívání!![]() |
předa103
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 576 |
![]() |
|
RE: Pták loskutákTady se nezvraci...Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
RE: Pták loskutákNechci nic říkat, ale nechápu, jak se někdo, kdo se zajímá o satelitní techniku a chodí sem, muže dívat na takovou hovadinu.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@SaxonTo se dívají jeho rodiče a jemu nadávají,že se na to nadá koukat![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Pták loskutákto se ešte vysíla? Vim že to davali když jsem byl :malej" :D |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
@SaxonNa pořady na komerčních tv mám harddisk ... začne reklama a použiju tlačítka 3,6,9 (enigma2) a neznám žádné reklamy. Abych čekal 8-10 minut ... to tedy NEObčas se mi stane, že náhodou některou uvidím (s Ivanem Trojanem) a říkám si že se jim povedla :) T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 224 |
![]() |
|
RE: Pták loskutákLidi, premyslejte vyspele... Reklama je velmi dulezita a budte radi, ze existuje. Ja chapu, ze nekdy "otravuje", ale snad jste si uz za ty leta zvykli. Ja jo, a ani me uz to neprijde ze je nejaka reklama. Tech 12 min za hodinu neni prece takova hruza. Problem v CR je, ze jsou dlouha proma a z reklamy ktera by normalne trvala 4min je osmi minutova. To by se melo zmenit, ale jinak at zije reklama a at je ji jeste vic! A vice penez!![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@franckjako ironie dobry.opet jsi zabodoval. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@franckja chapem, ze komercne tv ziju z reklamy, ale co je moc, je moc 2 hod. film trva aj 3 hod. ked uz chcem nieco vidiet z tychto tv pouzivam postup ako napisal ivo2001![]() ![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
@kratosUjistuje Te, ze vsechny komercni tv v EU musi vysilat pouze 12min reklam za hodinu. Takze pokud ma film 90min je delsi max o 20min. Samozrejme u tri hodinoveho filmu to uz muze byt tech 50min. Ale co se da delat.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
pták loskutákkorkoran,máš pravdu dívají se na to mý rodiče kteří po reklamě pomalu neví co tam před reklamou bylo a co bude následovat,já sám to taky po začátku reklamy přepínám jinam mě to zas tak nevadí. |
předa103
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 576 |
![]() |
|
RE: Pták loskutákHlavní odbornik EU přes TV programy zas vylez z rajčatové konzervy.![]() |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Pták loskutákCož tak pro Francka kanál kde bude 15-25 minut reklama a 5-8 minut film nebo sport?Má to tak přece rád. |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 068 |
![]() |
|
RE: Pták loskutákNa filmy z komerčních stanic se dívám se zpožděním a reklamy si přetočím.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 989 |
![]() |
|
RE: Pták loskutákJa najviac roboty doma spravím počas reklamy. |
vectorbike
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: Pták loskutákPrima i Nova se dá stahnout z jejich stránky stream - kupodivu bez reklam (ale jen něco, hlavně jejich pořady jsou tam i měsíc staré). |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
Jimmy@Na reklamy z komerčních stanic se dívám se zpožděním a filmy si přetočím![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Pták loskutákptak loskutak to co je za tema |
jony44
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
@předa103Tak se na Ptáka loskutáka nedívej a jak sám chceš, nic neříkej . Nikdo Tě nenutí na to čučet. Jé ho také nesleduju.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@SaxonNa českých komerčních stanicích jdou ale jen ty samé "h.vadiny" jak píšeš a bohužel z mé strany nic sledovatelného! Nemohu pochopit, že vůbec někdo tento český komerční odpad vůbec sleduje.Klidně hned zítra by mohli všechny stsnice Novy, Primy atd. zakódovat a zpoplatnit i v DVB-T. Osobně se na to těším a nemohu se již dočkat, protože ode mě neuvidí nikdy ani haléř. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
@rispostaOni to dají do balíčku s něčím jiným, na co koukat chceš a budeš platit stejně.Proč ty reklamy nedávají mezi pořady a mohou jí mít třebas hodinu. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
@sateliťákAno, jak na Slovensku kde je Markíza s Jojkou ve speciálním balíčku za příplatek? Pokud bude možnost, tam požádám abych měl stávající kompletní nabídku bez tohoto komerčního odpadu. Oni by museli ještě mě abych to vůbec sledoval. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
![]() |