Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

jakou tv ?

chci si koupit do kuchyně tv, kterou by ste doporučili kolem 15000kč
LG 55UJ6307, Philips 55PUS6162/12 Samsung UE55KU6092
Samsung UE55MU6102 GoGEN TVU 55S298

poklopec

pokl
Registrace: 11/2014
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59
Odpověď v diskusním vlákně

@hobo

Nazývejme věci pravým jménem: Finlux=VESTEL. Bohužel i JVC, možná GRUNDIG, a kdoví co ještě.

konas
Registrace: 12/2014

jakou tv ?

do jedálne, či kuchyne, jedine tv loewe bild...

medecal64
Registrace: 9/2014
Galerie: medecal64

@medecal64

No jo, zase jeden hlas z eurozóny.:)) Pro nás, s chudičkou korunou, je SONY dost vysoký level. Nikdo zatím neví, jak dlouho vydrží v Loeve LG panely OLED. Pro nás, co máme TV 15 a více let to asi ještě nebude. :laughing:

konas

@konas

tak pri výbere telky do kuchyne, či jedálne, by si hádam netroškáril?... nech tam má riadne delo...

medecal64

@medecal64

Nakonec máš pravdu: Prohlížel jsem náš jídelní kout, a ta 77" Bild 7, za 429 000Kč, by zabrala celou jednu stěnu, s malou rezervou k příčce. Chtěl jsem tam pověsit hodiny, ale tu 77" si nechám projít hlavou. R^ :laughing:

konas

@konas

vidíš, že na tomto prísne satelitnom fóre si v otázkach prísne satelistických dokážeme dobre poradiť... ty aspoň máš jedálenský kút :-) ...idem pozrieť ďalšiu odbornú tému, poradím ešte niečo niekomu...

medecal64

@medecal64

Občas je záhodno všechno trochu odlehčit, třeba "rs505" je na to dobrý parťák, ale na technickém fóru by se to nemělo moc přehánět. ;)

konas

@konas

S odlehčováním je konec, asi mĕ dostihne spravedlivý trest za mé hříchy. Teď právě jsem se tady dočetl, že Samsung chystá pro TV s Tizenem od r.v. 2015 aplikaci Skylink Live. ,,A zemĕtřesení veliká budou po místech, a hladové a morové hrůzy a zázrakové z nebe velicí..." :)))

rs505
Registrace: 11/2009

@rs505

Ein wörtliches Zitat aus dem Neuen Testament, diesmal aus Lukas 21,11.Jednoroční dobrovolník Marek si libuje v citátech z evangelia sv.Lukáše. Takže žádné stahování z cloudových úložišť. Hašek viděl daleko! :))

konas

@rs505

neboj,trest přijde....

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: jakou tv ?

No tak si pořídíš CI+ modul s integrovanou kartou Viaccess Orca a Skylinku bude plný barák. :laughing:

konas

@konas

To spíš si pořídím nĕco s UNI čtečkou, abych držel krok s dobou...

rs505

@rs505

Jen pro pořádek: Sony s Androidem 7.1 a prohlížečem Opera + VLC Playerem asi bude zvládat něco víc, než Tizen, který má budoucnost teprve před sebou. Ještě jsem se nedostal k výzkumné činnosti, ale 7.1 Android mám osahaný z Xtreameru mXV, který má navíc Kodi. Nějaký šrot s UNI čtečkou Ti pronajmu za 1Kč/rok, a přidám CW modul do TV zdarma. :)))

konas

@konas

to beru a chceš to platit čtvrtletně,nebo měsíčně??

pierrepetr

@pierrepetr

Počkej, ta nabídka směřovala do Hostivaře. Tam bude víc potřebná. Věřím že takových šrotů máš Ty dost. Nehamouni! :)))

konas

@konas

no něco mám,ani vnučky nenaložím do auta

pierrepetr

@konas

Tak z toho kšeftu nebude nic. Konzultoval jsem Tvou nabídku s odborníky a ti, zejména PoldaS, ji považují za předraženou. Styď se, lichváři!

rs505

Nehnevajte sa, ale Vy predajcovia nemáte nejaké iné/svoje fórum? Nikoho to tu nezaujíma.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

peter

kdo je prodavač? :scared:

poklopec

pokl

@pokl

Zdá sa mi, že tu všetci :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

ty jsi mluvčí ostatních??

pierrepetr

@pokl

Já osobně bych volil Philips, ale menší, než 55". Pak nebudeš mít "mazaniny".

ja987
Registrace: 1/2016

@pierrepetr

Nie som, len čítam príspevky ostatných aj v iných vláknach. Predajcovia sat techniky plačú lebo im vypli demokarty, ak zavedú uniblock tak majú po chlebe, že každému predali "uničítačky" :))) :))) Riešia sa tu také veci, že komu koľko prístrojov zostalo na sklade a tak :))) :))) . A zbytok žobre tu rozumy od ostatných, lebo sú neschopný ale peniaze zato chcú zobrať od klienta :))) :)))

petersk

@petersk

neboj poslední uničtečky se prodaly před rokem a víc,než se skylink rozhoupe je po záruce,tak se postiženým prodají redyvredyšroty,vocogou

pierrepetr

co tato nebrat? JVC LT55VU72J

poklopec

pokl
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra