![]() |
|
ORF informace o TV vysíláníDobrý den,určitě máte někdo z přítomných odkaz na jejich stránky na podmínky jak získat ORF sat. kartu pro rakouského občana. Děkuji |
TUNER
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
ORF/ASTRAZdravím,více info ohledně vysílání na satelitu ASTRA (19.2°E) má televize ORF zde: https://digital.orf.at/cardless/ https://digital.orf.at/cardless/show_content.php?hid=1 (@info) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 484 |
![]() |
|
RE: ORF informace o TV vysíláníORBITAL,taky zdravím a děkuji za info. To je to co jsem potřeboval...hledám tam někoho, kdo by mi pomohl k té kartě |
TUNER
![]() |
|
@TUNERS ohledem na to,že se to nedá na našem území legálně pořídit ,tak si myslím,že nějaký sharing by mohl nezločinně pomoci![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
ORF/ASTRATak jedině dobrý známý, co tam třeba žije,nějaký kamarád..., nebo tam navázat s někým kontakt, domluvit se s ním a ke kartě by pomohl. (@info) |
ORBITAL
![]() |
|
@TUNERZase jsem špatně četl,rakušák zřejmě jen zaplatí koncesi a kartu koupí a zaregistuje u prodejce![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@korkoranAno, ORF to dela uplne stejne jako Rai u Tivusat. Prodejce Te zaregistruje a vyda Ti pristroj s kartou. Popripade pouze kartu. Anebo si to muzes sam registrovat na netu. Akorat nevim, zda za to ORF chce nejaky vstupni poplatky a zda dava vice karet. U Rai je to 10 karet na osobu zdarma a od 11 se plati 16euro. Mozna, to bude mit podobne i ORF.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: ORF informace o TV vysílánípro vysvětlenou : už jsem to tak měl... ale skončilo 5 a let karta zhasla a kontakt je zpět v ČR..tak hledám a mám další kontakt...šarik taky funguje ale není to ono...je to nostalgie na mladá léta , na ty naše antény a něco co pochopí jen ten. kdo u toho byl |
TUNER
![]() |
|
ORF/ASTRA...nostalgie, ORF FS 1 a ORF FS 2 pěkné časy .)tak jestli je možný kontakt byl, tak je to fajn! Ano, funguje to stejně jako v CZ, kdy se platí konces.poplatek a na zákldě toho je karta aktivní! Na stránkách ORF Digital jsou podrobné informace. (@) |
ORBITAL
![]() |
|
@ORBITALPánové díky všem za diskuzi a ORBITAL za potřebné info..mějte se fajn a zdar všemu tomu, co nás přitahuje a spojuje zárověň![]() |
TUNER
![]() |
|
![]() |